Terug naar overzicht
Linkedin icoon

Uw makelaar: Dhr. G.J. (Guus) de Bock MSc/MRE Makelaar Bedrijfsmatig Onroerend Goed

gdbock@aelmans.com
Locatie(s): Ubachsberg

Kun je niet vinden wat je zoekt?

Schrijf je in als zoeker. Wij zoeken met je mee.

Inschrijven als zoeker

Waar bent u naar op zoek?


We houden u graag op de hoogte van nieuw aanbod! Na het invullen van het formulier wordt u toegevoegd aan ons zoekersbestand en houden we u per e-mail op de hoogte van nieuw aanbod dat past binnen uw zoekerscriteria. Uiteraard geheel vrijblijvend en op vertrouwelijke basis.

Woning
Bedrijfsobject
Agrarisch object

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het zoekersformulier wordt verstuurd…

Persoonlijke gegevens

Naam

Adres

Contactgegevens

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het zoekersformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Je inschrijving is verwerkt en we gaan op zoek naar passend aanbod.

Waar zoekt u naar?

Locatie

Prijs

Kenmerken

 

Heerlen - Promenade 25 A

Winkelruimte
€1.495,- per maand
Winkelruimte: 172 m2

Heb je interesse in dit object of een vraag?

Vul dit formulier in of neem contact op met kantoor Voerendaal via 045 - 575 32 55. Wij staan je graag en vrijblijvend te woord.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het formulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.

Heerlen - Promenade 25 A Heerlen - Promenade 25 A Heerlen - Promenade 25 A Heerlen - Promenade 25 A Heerlen - Promenade 25 A Heerlen - Promenade 25 A Heerlen - Promenade 25 A Heerlen - Promenade 25 A Heerlen - Promenade 25 A Heerlen - Promenade 25 A Heerlen - Promenade 25 A Heerlen - Promenade 25 A Heerlen - Promenade 25 A Heerlen - Promenade 25 A
pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image

Beschrijving

TE HUUR | PROMENADE 25A | HEERLEN CENTRUM

Te huur in het kernwinkelgebied (A1) van Heerlen (voetgangersdomein), winkelruimte met een vloerveld van ca. 122 m² winkelruimte op de begane grond en ca. 50 m² opslagruimte in het souterrain. Frontbreedte is zo’n 4,5 meter.

Het pand wordt opgeleverd 'as-is' (casco-plus) en is voorzien van vloer- en wandafwerking alsmede systeemplafond met inbouwarmaturen beluchtingssysteem, toilet en pantry/kitchinette.

In de directe omgeving is betaald parkeren van toepassing. Diverse parkeergarages zijn op loopafstand bereikbaar.

Het gebouw is binnen vigerend bestemmingsplan “City-West”, vastgesteld op 21-01-1993, bestemd als “Centrumvoorzieningen en wonen”. Het bestemmingsplan is op eerste aanvraag beschikbaar via ons kantoor.

BASISKENMERKEN:
Adres: Promenade 25A, 6411 JB Heerlen
Bouwjaar 1965
Gebruik: Detailhandel
Oppervlakte: ca. 172 m²
Huurprijs: € 1.495,- per maand, exclusief BTW
Aanvaarding: In overleg

LOCATIE:
Deze winkelruimte is gesitueerd in het A1 kernwinkelgebied van Heerlen. De winkelstand in de Promenade en de Saroleastraat is goed te noemen en kenmerkt zich door nagenoeg volledige dekking van landelijke ketens.

Promenade I, waar onderhavige winkelruimte deel vanuit maakt, wordt volledig aangepast. Zo wordt er meer groen toegevoegd, ontstaan er mooiere zichtlijnen en worden er met name veel nieuwe woningen gerealiseerd.

Bereikbaarheid:
Het centrum van Heerlen is goed bereikbaar middels een nabijgelegen directe afrit/aansluiting op de autosnelwegen A76 en A79, alsmede de Heerlense Ringweg. Het pand is op korte afstand gelegen van diverse bushaltes, Heerlen Centraal Station, het Corio Center, de Bongerd en het Pancratiusplein.

OBJECT:
Object:
Het gebouw bestaat uit:
Bouwlaag - Omschrijving – Oppervlakte (v.v.o.)
Begane Grond – winkelruimte - ca. 122 m²
Souterrain – opslagruimte - ca. 50 m²
Totaal ca. 172 m²

Renovatieclausule:
De onroerende zaak, waar het gehuurde deel van uitmaakt, wordt volledig herontwikkeld. Er wordt een bijzondere bepaling opgenomen binnen de te sluiten huurovereenkomst waarbinnen huurder verklaart geen bezwaar te maken of beroep aan te tekenen tegen de verlening van of besluiten tot desbetreffende (bouw-, sloop-)vergunningen, vrijstellingen en/of  bestemmingsplan(wijziging)en.

Huurder verklaart voor zover nodig mee te werken en voorts geen  handelingen te zullen verrichten of juist na te laten waardoor direct of indirect stagnatie, of kostenverhoging van de  vorenbedoelde eventuele herontwikkeling/renovatie zal kunnen optreden.

Eventuele (bouw-, sloop- of andere) overlast, hinder, verminderde bereikbaarheid voor huurder, bezoekers en/of leveranciers en/of andere beperkingen direct of indirect voortvloeiende uit vorenbedoelde activiteiten en plannen zullen niet aangemerkt worden als gebrek in de zin van art 7:204 BW en verhuurder zal niet gehouden zijn tot enige vergoeding van schade of tot herstel.

Huurder doet afstand van de mogelijkheid tot het vorderen  van ontbinding van de huurovereenkomst, van schadevergoedingen, huurprijsvermindering en/of andere vergoedingen en vorderingen met betrekking tot eventuele hinder, verminderde bereikbaarheid, beperkingen of overlast direct of indirect veroorzaakt door de vorenbedoelde eventuele herontwikkeling/renovatie van de onroerende zaak waar het gehuurde deel van uitmaakt, en/of de directe omgeving.

HUURGEGEVENS:
Huurprijs: € 1.495,- per maand.
Huurtermijn: Maximaal 23 maanden.
Huurbetaling: Per maand vooruit.
Btw: Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verhuur.
Zekerheidsstelling: Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden betalingsverplichting.
Indexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Servicekosten:
Niet van toepassing. Het object beschikt over eigen energiemeters die door huurder ten tijde van ingebruikname van het gehuurde op naam gezet dienen worden. Huurder betaalt de kosten met betrekking tot het gebruik van energie direct aan de door huurder gekozen nutsleverancier.

Hoewel de grootst mogelijke zorgvuldigheid bij de samenstelling van deze informatie is betracht, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid van de vermelde gegevens.

Lees meer

Specificaties

Overdracht

Bebouwing

Soort bouw Bestaande bouw
Hoofdbestemming Winkelruimte
Bouwjaar 1965

Kenmerken

Winkelruimte 172 m2

Energie

Energielabel E

Voorzieningen

Parkeerplaatsen Geen
Lees meer

Downloads

Brochure Promenade 25 A te Heerlen (pdf)