Terug naar overzicht
Linkedin icoon

Uw makelaar: Dhr. G.J. (Guus) de Bock MSc MRE

Vastgoedadviseur Bedrijfsmatig Onroerend Goed (BOG)

gdbock@aelmans.com
Locatie(s): Ubachsberg

Kun je niet vinden wat je zoekt?

Schrijf je in als zoeker. Wij zoeken met je mee.

Inschrijven als zoeker

Waar bent u naar op zoek?


We houden u graag op de hoogte van nieuw aanbod! Na het invullen van het formulier wordt u toegevoegd aan ons zoekersbestand en houden we u per e-mail op de hoogte van nieuw aanbod dat past binnen uw zoekerscriteria. Uiteraard geheel vrijblijvend en op vertrouwelijke basis.

Woning
Bedrijfsobject
Agrarisch object

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het zoekersformulier wordt verstuurd…

Persoonlijke gegevens

Naam

Adres

Contactgegevens

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het zoekersformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Je inschrijving is verwerkt en we gaan op zoek naar passend aanbod.

Waar zoekt u naar?

Locatie

Prijs

Kenmerken

 

HEERLEN - Saroleastraat 22

Winkelruimte
€3.000,- per maand
Winkelruimte: 172 m2

Heb je interesse in dit object of een vraag?

Vul dit formulier in of neem contact op met kantoor Voerendaal via 045 - 575 32 55. Wij staan je graag en vrijblijvend te woord.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het formulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.

HEERLEN - Saroleastraat 22 HEERLEN - Saroleastraat 22 HEERLEN - Saroleastraat 22 HEERLEN - Saroleastraat 22 HEERLEN - Saroleastraat 22 HEERLEN - Saroleastraat 22 HEERLEN - Saroleastraat 22 HEERLEN - Saroleastraat 22 HEERLEN - Saroleastraat 22 HEERLEN - Saroleastraat 22 HEERLEN - Saroleastraat 22 HEERLEN - Saroleastraat 22 HEERLEN - Saroleastraat 22 HEERLEN - Saroleastraat 22 HEERLEN - Saroleastraat 22 HEERLEN - Saroleastraat 22 HEERLEN - Saroleastraat 22 HEERLEN - Saroleastraat 22
pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image

Beschrijving

Compacte winkelruimte in de A1 winkel-as van Heerlen, de Saroleastraat. In dé hoofdwinkelstraat van Heerlen treft u deze mooie split-level winkelruimte (frontbreedte 5 m) aan van circa 172 m², verdeeld over begane grond (62 m²), niveau -1: 56 m² en niveau +1: 54 m².

De laatste huurder was Specsavers, die in de nabijheid een nieuwe winkel hebben geopend. Het centrum van Heerlen kent een bezoekersaantal van circa 144.000 bezoekers per week (bron Locatus; jaar 2019). Bekende winkelketens als H&M, Jamin, The Sting, Only, Jack and Jones, WAM Denim, Amac, New Yorker, Kruidvat, Hema, Blokker, Douglas, McDonalds en Mediamarkt zijn in de directe nabijheid gesitueerd. In de Heerlense binnenstad wordt geïnvesteerd en zodoende transformeert de binnenstad. Een goed voorbeeld is het aan de overzijde van onderhavig object gelegen winkelobject, dat, passend in het beleid van historische gevels in oude luister herstellen in het centrum, opgeknapt wordt en waar een luxe (gerenommeerde) bakker onderdak gevonden heeft.

Locatie:
Door de optimale situering tussen de Promenade, “Corio Center” en het stationgebied c.q. Maankwartier vormt dit stukje Saroleastraat sinds jaar en dag beste winkelstand van Heerlen. Heerlen is gelegen in ‘Parkstad Limburg’. Deze veelzijdige, deels verstedelijkte regio, telt ruim 255.000 inwoners. Daarnaast liggen Duitsland en België direct naast de deur. De grensregio Nederland/België en Duitsland telt ruim 800.000 inwoners. In Parkstad werken 106.000 mensen bij ruim 15.000 bedrijven en instellingen. Speerpunten zijn nieuwe energie, toerisme/recreatie, zorg, financieel-administratieve dienstverlening en de ontwikkeling van een overall en compleet Retail centrum. Parkstad beschikt over een sterk cluster aan bedrijven en instellingen in de financieel-administratieve sector. Ruim 16.000 mensen werken bij organisaties als APG, AZL, Loyalis, Obvion, CBS, Belastingdienst, UWV en diverse banken en accountantskantoren.

Bereikbaarheid:
Het centrum van Heerlen is goed bereikbaar middels een nabijgelegen directe afrit/aansluiting op de autosnelweg A76 en de A79, alsmede de aansluiting op de Heerlense Ringweg. Op korte afstand gelegen van bushaltes, het NS station Heerlen CS/Maankwartier, het Corio Center, de Bongerd en het gezellige Pancratiusplein (horeca).

Object:
Het gebouw bestaat uit:
Bouwlaag Omschrijving Oppervlakte (v.v.o.)
Kelder opslagruimte ca. 56 m²
Begane Grond multifunctionele ruimte ca. 62 m²
Eerste verdieping multifunctionele ruimte ca. 54 m²
Totaal ca. 172 m²

Parkeren:
In het rond het centrum zijn diverse betaalde parkeermogelijkheden gesitueerd (eerste uur parkeren kost € 1,-). Onder meer liggen er parkeergarages in het Corio Center, het Raadhuis/Geleenstraat, de Schouwburg en aan de Putgraaf.

Bestemming:
Het object is binnen vigerend bestemmingsplan ´Cityplan Heerlen´ bestemd als ´Centrum ’.
Het bestemmingsplan is op eerste aanvraag beschikbaar via ons kantoor.

Opleveringsniveau:
Uitgangspunt is een opleveringsniveau in de huidige staat, als ware het casco.

Huurgegevens:
Huurprijs:
€ 3.000,- per maand.

Huurtermijn:
In overleg.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Btw:
Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verhuur.

Zekerheidsstelling:
Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden betalingsverplichting.

Indexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Servicekosten:
Niet van toepassing. Het object beschikt over eigen energiemeters die door huurder ten tijde van ingebruikname van het gehuurde op naam gezet dienen worden.

Bijzonderheden:
Ondernemers die in het centrum van Heerlen starten (ook verplaatsers) krijgen een eenmalige subsidie van de gemeente van € 6000,-.

Lees meer

Specificaties

Overdracht

Bebouwing

Soort bouw Bestaande bouw
Hoofdbestemming Winkelruimte
Bouwjaar 1921

Kenmerken

Winkelruimte 172 m2

Voorzieningen

Parkeerplaatsen Geen
Lees meer