Terug naar overzicht
Linkedin icoon

Uw makelaar: Dhr. G.J. (Guus) de Bock MSc MRE

Vastgoedadviseur Bedrijfsmatig Onroerend Goed (BOG)

gdbock@aelmans.com
06 - 21 24 21 09
Locatie(s): Ubachsberg

Kun je niet vinden wat je zoekt?

Schrijf je in als zoeker. Wij zoeken met je mee.

Inschrijven als zoeker

Wij zoeken voor jou

Wij gaan op zoek naar je persoonlijke droomobject!

Na het invullen van het formulier word je toegevoegd aan ons zoekersbestand. Zodra passend aanbod zich voordoet nemen we contact met je op. Geheel vrijblijvend en op vertrouwelijke basis natuurlijk.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het zoekersformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Je inschrijving is verwerkt en we gaan opzoek naar passend aanbod.

Persoonlijke gegevens
Contactgegevens
Ik ben op zoek naar
 

Kerkrade - Roda J.C. Ring 99

Winkelruimte
€125,- per m2 per jaar
Kantoorruimte: 378 m2
Kantoorruimte: 378 m2
Winkelruimte: 240 m2

Heb je interesse in dit object of een vraag?

Vul dit formulier in of neem contact op met kantoor Voerendaal via 045 - 575 32 55. Wij staan je graag en vrijblijvend te woord.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het formulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.

Kerkrade - Roda J.C. Ring 99 Kerkrade - Roda J.C. Ring 99 Kerkrade - Roda J.C. Ring 99 Kerkrade - Roda J.C. Ring 99 Kerkrade - Roda J.C. Ring 99 Kerkrade - Roda J.C. Ring 99 Kerkrade - Roda J.C. Ring 99 Kerkrade - Roda J.C. Ring 99 Kerkrade - Roda J.C. Ring 99 Kerkrade - Roda J.C. Ring 99 Kerkrade - Roda J.C. Ring 99 Kerkrade - Roda J.C. Ring 99 Kerkrade - Roda J.C. Ring 99
pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image

Beschrijving

Winkelruimte, gesitueerd aan de zuidzijde van het voetbalstadion van Roda J.C., de RJC ring. Andere huurders aan de zuidzijde zijn Fletcher hotels (receptie), Jumper dierenvoeding, Subway, Domino’s pizza, ToyChamp en Dannini. Er is tevens een Albert Heijn XL, Basic Fit, Bufkes, alsmede meerdere restaurants en kantoren gevestigd in het stadion. Overige huurders aan de Leisure boulevard zijn o.a. Hornbach, Decathlon, Vue bioscoop, Happy Italy, Burger King, enkele bouwmarkten en Jumbo Golfwereld. Parkeren is nooit een probleem, voor de winkels zijn honderden parkeerplaatsen gelegen. De winkels liggen aan de snelweg. De Buitenring rond Parkstad Limburg alsmede steden als Aken, Heerlen, Maastricht en Sittard zijn snel bereikbaar.

We zoeken een huurder voor een retailunit van ca. 140 m². deze unit is links van de entree van het Fletcher hotel gesitueerd en vormt tevens de opgang naar de duurzaamheidswinkel die op de eerste verdieping zijn intrek neemt. Het is een ideale plek voor een eetcafé, lunchroom, horeca uitspatting die eveneens profiteert van het aanpalende hotel. De unit heeft een markante lay-out met een beeldbepalende vide. Een unieke ruimte voor een uniek concept!

Op de eerste etage aan de achterzijde en naast de WoonWijzerWinkel zijn tevens nog enkele units van ca. 100 m² beschikbaar. Op de verdieping kunnen er eventueel kantoren worden gerealiseerd.


BEREIKBAARHEID :
Het object is gelegen op industrie-handelsterrein rondom het voetbalstadion van Roda J.C. (officiële benaming: "de Locht"), vrijwel aan de op- en afrit van de stadsautoweg van Heerlen (N281) met optimale verbindingen richting Heerlen, Aken (A76), Maastricht / Luik (A79), en richting Eindhoven / Amsterdam (A2). Vanaf deze locatie is een enorm verzorgingsgebied optimaal te bereiken.

Met het openbaar vervoer is het object goed bereikbaar. Er liggen bushaltes op loopafstand aan de Westkant van de Roda Boulevard.

OBJECT :
Het gebouw bestaat uit:

Bouwlaag - Omschrijving - Oppervlakte
Begane Grond - Winkelunit - ca. 140 m²
Eerste verdieping - Overige ruimte - ca. 100 m² (optioneel)

Totaal ca. 240 m²

PARKEREN :
Op de Roda Boulevard zijn er voldoende parkeerplaatsen gesitueerd.

BESTEMMING :
Het gebouw is binnen vigerend bestemmingsplan “Rodaboulevard”, vastgesteld op d.d. 28-09-2016, bestemd als “gemengd-stadion”. Het bestemmingsplan is op eerste aanvraag beschikbaar via ons kantoor.

OPLEVERINGSNIVEAU :
Casco.

HUURGEGEVENS :
Huurprijs
Winkel unit I: EUR 125,- per m² per jaar, te vermeerderen met btw.

Unit eerste verdieping (ca. 100 m² aan de achterzijde en naast de WoonWijzerWinkel):
EUR 45,- per m² per jaar, te vermeerderen met btw.

Huurtermijn
In overleg met verhuurder.

Huurbetaling
Per maand vooruit.

Btw
Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verhuur.

Zekerheidsstelling
Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief eventuele servicekosten en inclusief btw.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Alle maten zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging. Een afspraak hiertoe kunt u maken bij ons kantoor.

Lees meer

Specificaties

Overdracht

Bebouwing

Soort bouw Bestaande bouw
Hoofdbestemming Winkelruimte
Bouwjaar 2006

Kenmerken

Kantoorruimte 378 m2
Kantoorruimte 378 m2
Winkelruimte 240 m2

Voorzieningen

Parkeerplaatsen 100 (niet overdekt)
Lees meer