Terug naar overzicht
Linkedin icoon

Uw makelaar: Dhr. ir. J.J.M. (Jack) Aelmans MRE RT

Vastgoedadviseur Bedrijfsmatig Onroerend Goed (BOG)

Register Taxateur Bedijfsmatig Vastgoed (BV)

jackaelmans@aelmans.com
06 - 15 51 50 53
Locatie(s): Ubachsberg

Kun je niet vinden wat je zoekt?

Schrijf je in als zoeker. Wij zoeken met je mee.

Inschrijven als zoeker

Wij zoeken voor jou

Wij gaan op zoek naar je persoonlijke droomobject!

Na het invullen van het formulier word je toegevoegd aan ons zoekersbestand. Zodra passend aanbod zich voordoet nemen we contact met je op. Geheel vrijblijvend en op vertrouwelijke basis natuurlijk.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het zoekersformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Je inschrijving is verwerkt en we gaan opzoek naar passend aanbod.

Persoonlijke gegevens
Contactgegevens
Ik ben op zoek naar
 

Landgraaf - Vogelzankweg ong

Bouwgrond
Prijs op aanvraag

Heb je interesse in dit object of een vraag?

Vul dit formulier in of neem contact op met kantoor Voerendaal via 045 - 575 32 55. Wij staan je graag en vrijblijvend te woord.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het formulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.

Landgraaf - Vogelzankweg ong Landgraaf - Vogelzankweg ong Landgraaf - Vogelzankweg ong Landgraaf - Vogelzankweg ong Landgraaf - Vogelzankweg ong
pager image pager image pager image pager image pager image

Beschrijving

Binnen bedrijventerrein Abdissenbosch bieden wij twee bouwkavels aan, groot ca. 5.846 m² en ca. 5.775 m². Middels de nieuwe Buitenring Parkstad Limbug (N300) is dit terrein optimaal ontsloten richting A79 (10 autominuten) en A2 (15 autominuten).

Op dit bedrijventerrein in de Euregio zijn bedrijven gevestigd zoals Heuschen & Schrouff, Sofine Foods, VeroMetal International en Xella Cellenbeton Nederland.

De vigerende bestemming laat milieucategorie 2 t/m 3.2 toe. en de opstallen mogen tot 10 meter hoog worden bebouwd. Het maximale bebouwingspercentage bedraagt 70% van de totale perceelgrootte.


BEREIKBAARHEID :
Het object is gelegen aan de rand van het industrie-handelsterrein "Abdissenbosch" nabij de Buitenring Parkstad (N300). Deze loopt, zoals de naam al aangeeft, rond de stedelijke regio ‘Parkstad Limburg’. De Buitenring Parkstad heeft optimale snelwegverbindingen naar Heerlen / Aken (A76). Het bedrijventerrein ligt op steenworp afstand van de Duitse grens, waardoor er in deze Euregio vele grensoverschrijdende samenwerkingsverbanden zijn. In de nabije omgeving liggen er bushaltes op loopafstand.


BESTEMMING :
Het gebouw is binnen vigerend bestemmingsplan “Herstructurering Abdissenbosch Fase I”, vastgesteld op 26-05-2016, bestemd als “Bedrijf”. De voor 'Bedrijf' aangewezen gronden zijn bestemd voor bedrijven met bedrijfsactiviteiten onder de milieucategorieën 2 tot en met 3.2. Vraag onze vastgoedadviseurs naar de mogelijkheden voor uw bedrijf.


KADASTER :
Kavel 1 is reeds verkocht.

Kavel 2
- Gemeente Ubach over Worms, sectie A, nummer 6097;
- Gemeente Landgraaf, sectie E, nummer 216;
Totaal groot ca. 5.846 m²

Kavel 3:
- Gemeente Ubach over Worms, sectie A, nummers 6013 en 6099;
- Gemeente Landgraaf, sectie E, nummer 215;
Totaal groot ca. 5.775 m²


VRAAGPRIJS :
Op aanvraag.


OPLEVERING :
oplevering geschiedt in huidige staat, ´as-is, where-is´.


RANDWEG ABDISSENBOSCH :
De Provincie Limburg, de Gemeente Landgraaf en de Gemeente Übach-Palenberg zijn de betrokken partijen bij de plannen rondom de aanleg van een nieuw te realiseren Randweg Abdissenbosch-B221. De nieuwe ontsluiting is beoogd ten noorden van de wijken Parkheide en Abdissenbosch en loopt volgens de ontwerpplannen dicht langs de aangeboden kavels. Ingeval van realisatie zal deze weg zorgen voor verbeterde ontsluitingsmogelijkheden richting Duitsland (B-56). Definitieve besluitvorming en vaststelling van het definitieve tracé heeft nog niet plaatsgevonden.


BODEMGESTELDHEID :
Er is zijn historische bodemonderzoekrapporten voorhanden. Bij verdere interesse zullen deze inzichtelijk worden gemaakt.


UITGIFTECRITERIA :
Binnen dit verkoopproces door de gemeente Landgraaf vastgestelde uitgiftecriteria van toepassing. Deze uitgiftecriteria stellen wij op eerste aanvraag beschikbaar.


VOORBEHOUD :
Uiteindelijke verkoop van onderhavige objecten zijn te allen tijde voorbehouden aan schriftelijke goedkeuring door eigenaresse.


Alle maten zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging. Een afspraak hiertoe kunt u maken bij ons kantoor. Hoewel de grootst mogelijke zorgvuldigheid bij de samenstelling van deze informatie is betracht, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid van de vermelde gegevens.?
Overige voor u belangrijke informatie.

Lees meer

Specificaties

Overdracht

Bebouwing

Soort bouw Niet van toepassing
Hoofdbestemming Bouwgrond

Kenmerken

Voorzieningen

Parkeerplaatsen Geen
Lees meer