Terug naar overzicht
Kun je niet vinden wat je zoekt?

Schrijf je in als zoeker. Wij zoeken met je mee.

Inschrijven als zoeker

Wij zoeken voor jou

Wij gaan op zoek naar je persoonlijke droomobject!

Na het invullen van het formulier word je toegevoegd aan ons zoekersbestand. Zodra passend aanbod zich voordoet nemen we contact met je op. Geheel vrijblijvend en op vertrouwelijke basis natuurlijk.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het zoekersformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Je inschrijving is verwerkt en we gaan opzoek naar passend aanbod.

Persoonlijke gegevens
Contactgegevens
Ik ben op zoek naar
 

LEMIERS - Klaasvelderweg 5 5a & 5b

Belegging
€265.000,- k.k.

Heb je interesse in dit object of een vraag?

Vul dit formulier in of neem contact op met kantoor Voerendaal via 045 - 575 32 55. Wij staan je graag en vrijblijvend te woord.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het formulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.

LEMIERS - Klaasvelderweg 5 5a & 5b LEMIERS - Klaasvelderweg 5 5a & 5b LEMIERS - Klaasvelderweg 5 5a & 5b LEMIERS - Klaasvelderweg 5 5a & 5b LEMIERS - Klaasvelderweg 5 5a & 5b LEMIERS - Klaasvelderweg 5 5a & 5b LEMIERS - Klaasvelderweg 5 5a & 5b LEMIERS - Klaasvelderweg 5 5a & 5b LEMIERS - Klaasvelderweg 5 5a & 5b LEMIERS - Klaasvelderweg 5 5a & 5b LEMIERS - Klaasvelderweg 5 5a & 5b LEMIERS - Klaasvelderweg 5 5a & 5b LEMIERS - Klaasvelderweg 5 5a & 5b LEMIERS - Klaasvelderweg 5 5a & 5b LEMIERS - Klaasvelderweg 5 5a & 5b LEMIERS - Klaasvelderweg 5 5a & 5b LEMIERS - Klaasvelderweg 5 5a & 5b LEMIERS - Klaasvelderweg 5 5a & 5b
pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image

Beschrijving

Centraal gelegen, in de kern van het kerkdorp Lemiers (gemeente Vaals), ligt dit mooie jaren '30 pand welke door de gemengde bestemming geschikt is voor veel gebruiksdoeleinden. Thans is dit object op de begane grond in gebruik als kapsalon en pedicure-/schoonheidssalon en op de verdieping een bovenwoning. De centrale ligging langs de Rijksweg van Vaals naar Maastricht alsmede de parkeergelegenheid op eigen terrein maken deze locatie geschikt voor zowel wonen als ook de combinatie wonen-werken. De bovenwoning behoeft modernisering en beschikt o.a. over een woonkamer, keuken, bad- en slaapkamer op de 1e etage en een ruime zolderverdieping. Er is thans geen buitenruimte. Deze buitenruimte is wellicht te creëren in de vorm van een dakterras cq balkon.
Momenteel zijn er een tweetal huurders gevestigd in het pand op de begane grond. De bovenwoning staat leeg. Dit maakt deze locatie ook uitermate geschikt als beleggingspand. Vraag onze makelaar naar de mogelijkheden.

Klaasvelderweg 3 (woning) wordt eveneens te koop aangeboden. Het is mogelijk om beide objecten samen aan te kopen aangezien er inpandig eenvoudig een doorgang kan worden gemaakt.

Algemeen:
Bouwjaar: jaren '30 en '60
Inhoud: ca. 780 m²
Gebruiksoppervlakte wonen: ca. 220 m²
Perceeloppervlakte: ca. 283 m²
Aanvaarding: in overleg

Voorzieningen:
Elektriciteit: voldoende groepen met aardlekschakelaar
Wateraansluiting: aanwezig
Gasnetaansluiting: aanwezig
Rioolaansluiting: aanwezig
TV aansluiting: aanwezig
Kozijnen: houten kozijnen met dubbele beglazing
Centrale verwarming en warmwatervoorziening: c.v-ketel HR met boiler

Indeling:

• Kelder
Provisiekelder.

• Begane grond
De begane grond heeft een ingang aan de voorzijde in het midden van het pand als ook een toegang in de zijgevel welke via de oprit toegankelijk is. Thans is de rechterzijde in gebruik als pedicure- en schoonheidssalon. Deze ruimte is ca. 7,20 x 3,85 m groot. Aan de linkerzijde is de kapsalon gelegen met in totaal een oppervlak van ca. 65 m². Er is voldoende ruimte voor een kantoor, kitchenette en toiletruimte.

Via de oprit is de garage toegankelijk welke is v.v. een elektrische sectionaalpoort en ca. 2,80 x 5,20 m groot is.

• 1e verdieping
Op de 1e verdieping bevindt zich de overloop met toegang tot de woonkamer, de ruime badkamer ingericht met een ligbad/douchecombinatie, toilet en vaste wastafel, keuken met houten aanbouwkeuken v.v. inbouwapparatuur waaronder koelkast, 4-pits gaskookplaat en afzuigkap en de slaapkamer. Deze verdieping is samen ruim 70 m² groot.

• zolder
De zolderverdieping is bereikbaar middels een vaste trap en biedt ruimte aan 2 (slaap)kamers en een ruime bergzolder waar de c.v.-installatie staat opgesteld.

Ligging:
Lemiers, een klein kerkdorp in de mooie gemeente Vaals. Gelegen in het Heuvelland en op steenworp afstand van de Rijksweg Vaals-Maastricht. Lemiers heeft een beperkt voorzieningenniveau en is daarvoor aangewezen op de kern van het nabijgelegen Vaals. Per auto zijn Maastricht, Heerlen, Sittard en Aken snel bereikbaar door een gunstige ligging ten opzichte van de autosnelwegen A76 en A79.

Kadastrale gegevens:
Het perceel is kadastraal bekend als gemeente Vaals, sectie A, nummer 7937 (deels), geschatte grootte van 283 m². De toegang over de oprit wordt notarieel vastgelegd middels een recht van overpad.

Inlichtingen:
Indien u meer wilt weten over het object of een bezichtiging wilt aanvragen, kunt u contact opnemen met ons kantoor te Voerendaal, bereikbaar op telefoonnummer: 045-30 30 600.


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Alle maten zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging.

Lees meer

Specificaties

Overdracht

Bebouwing

Soort bouw Bestaande bouw
Hoofdbestemming Belegging
Bouwjaar 1930

Kenmerken

Voorzieningen

Parkeerplaatsen 2 (niet overdekt)
Lees meer