Terug naar overzicht
Kun je niet vinden wat je zoekt?

Schrijf je in als zoeker. Wij zoeken met je mee.

Inschrijven als zoeker

Wij zoeken voor jou

Wij gaan op zoek naar je persoonlijke droomobject!

Na het invullen van het formulier word je toegevoegd aan ons zoekersbestand. Zodra passend aanbod zich voordoet nemen we contact met je op. Geheel vrijblijvend en op vertrouwelijke basis natuurlijk.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het zoekersformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Je inschrijving is verwerkt en we gaan opzoek naar passend aanbod.

Persoonlijke gegevens
Contactgegevens
Ik ben op zoek naar
 

MARGRATEN - Aan de Fremme 39

Bedrijfsruimte
€1.995,- per maand

Heb je interesse in dit object of een vraag?

Vul dit formulier in of neem contact op met kantoor Voerendaal via 045 - 575 32 55. Wij staan je graag en vrijblijvend te woord.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het formulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.

MARGRATEN - Aan de Fremme 39 MARGRATEN - Aan de Fremme 39 MARGRATEN - Aan de Fremme 39 MARGRATEN - Aan de Fremme 39 MARGRATEN - Aan de Fremme 39 MARGRATEN - Aan de Fremme 39 MARGRATEN - Aan de Fremme 39 MARGRATEN - Aan de Fremme 39 MARGRATEN - Aan de Fremme 39 MARGRATEN - Aan de Fremme 39 MARGRATEN - Aan de Fremme 39 MARGRATEN - Aan de Fremme 39 MARGRATEN - Aan de Fremme 39 MARGRATEN - Aan de Fremme 39 MARGRATEN - Aan de Fremme 39 MARGRATEN - Aan de Fremme 39 MARGRATEN - Aan de Fremme 39 MARGRATEN - Aan de Fremme 39 MARGRATEN - Aan de Fremme 39 MARGRATEN - Aan de Fremme 39 MARGRATEN - Aan de Fremme 39 MARGRATEN - Aan de Fremme 39 MARGRATEN - Aan de Fremme 39 MARGRATEN - Aan de Fremme 39 MARGRATEN - Aan de Fremme 39 MARGRATEN - Aan de Fremme 39
pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image

Beschrijving

Fremme39 - Business Center Margraten

Moderne bedrijfshal met entresolvloer, nette kantoren en een functioneel buitenterrein, gelegen op een goede zichtlocatie nabij de Rijksweg (N278 / Maastricht-Aken). Het object is gerealiseerd in 1996, is bijzonder goed onderhouden en heeft door de eigentijdse architectuur een uniek en representatief karakter.

De bedrijfsruimte is ca. 288 m² groot en leent zich uitstekend voor opslagdoeleinden. De aanwezige stellingen zijn in overleg beschikbaar. De hal is o.a. voorzien van een lichtstraat, elektrische overheaddeur en krachtstroom. Daarnaast zijn er nog twee entresolvloeren van samen ca. 118 m² groot. Het buitenterrein aan de voorzijde van de hal is volledig omheind.

In het multi-tenant kantoorgebouw zijn er op de begane grond een receptie met balie en twee kantoren beschikbaar van ieder ca. 20 m². De kantoren beschikken over een eigen toilet, de kantine is in gemeenschappelijk gebruik. Vanuit de kantoren is de bedrijfshal eveneens bereikbaar. Verder beschikt het object over vele courante faciliteiten zoals; alarm en camerabewaking, energielabel A, douche, bergruimte etc.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor uw bedrijf bij Fremme39 - Business Center Margraten? Neemt u dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende bezichtiging!

LOCATIE:
Het object is gelegen in Margraten, een plaats in het Zuid-Limburgse Heuvelland. Het ligt op een centrale zichtlocatie op Bedrijventerrein Aan de Fremme in Margraten. De Rijksweg (N278) Maastricht-Aken verbindt verschillende afzetgebieden in binnen- en buitenland. Luik en Aken zijn binnen enkele autominuten bereikbaar.

Het bedrijventerrein Aan de Fremme herbergt vele bedrijven in uiteenlopende sectoren waaronder: bouw, constructie, industrie, automotive, land- en tuinbouw, IT, leisure, milieu- en groenvoorziening.

Bereikbaarheid per openbaar vervoer:
Busverbindingen richting Maastricht en Gulpen stoppen binnen loopafstand.

OBJECT:
Het gebouw bestaat uit:
Bouwlaag - Omschrijving – Oppervlakte (v.v.o.)
Begane grond - bedrijfsruimte - ca. 288 m²
Begane grond - berging - ca. 60 m²
Begane Grond – kantoren/receptie - ca. 50 m²
Eerste verdieping – entresol - ca. 118 m²
Totaal ca. 506 m²

Vrije hoogte bedrijfsruimte: 4,5 m
Vrije overspanning bedrijfsruimte: 14 m
Draagvermogen: 2.500 m²

PARKEREN:
Op eigen buitenterrein zijn mogelijkheden voor circa 7 parkeerplaatsen aanwezig, daarnaast biedt de openbare weg voldoende parkeergelegenheid.

HUURGEGEVENS:
Huurprijs:
€ 1.995,- per maand, te vermeerderen met btw.

Huurtermijn:
In overleg.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Btw:
Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verhuur.

Zekerheidsstelling:
Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief eventuele servicekosten en inclusief btw.

Indexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Servicekosten:
Nader overeen te komen.

Leveringen en diensten:
- gas, water en elektra;
- internet/wifi, schaalbare telecom en data infrastructuur;
- groenbeheer.

BESTEMMING:
Het gebouw is binnen vigerend bestemminsplan ‘Bedrijventerrein Aan de Fremme -2013’ vastgesteld op 28 mei 2013, bestemd als ‘Bedrijventerrein’ met functieaanduiding’ bedrijf tot en met categorie 3.2’. Het bestemmingsplan is op eerste aanvraag beschikbaar via ons kantoor.

OPLEVERING:
- Lichtstraat, overheaddeur, elektrisch schuifhek;
- Te openen ramen, inbouwarmaturen, carmerabewaking, alarm.

Separate huur van bedrijfshal met buitenterrein of kantoorgedeelte is bespreekbaar, echter volledig gebruik heeft de voorkeur.

Alle maten en afmetingen zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging. Een afspraak hiertoe kunt u maken bij ons kantoor.

Lees meer

Specificaties

Overdracht

Bebouwing

Soort bouw Bestaande bouw
Hoofdbestemming Bedrijfsruimte
Bouwjaar 1996

Kenmerken

Voorzieningen

Parkeerplaatsen 7 (niet overdekt)
Lees meer