Terug naar overzicht
Kun je niet vinden wat je zoekt?

Schrijf je in als zoeker. Wij zoeken met je mee.

Inschrijven als zoeker

Wij zoeken voor jou

Wij gaan op zoek naar je persoonlijke droomobject!

Na het invullen van het formulier word je toegevoegd aan ons zoekersbestand. Zodra passend aanbod zich voordoet nemen we contact met je op. Geheel vrijblijvend en op vertrouwelijke basis natuurlijk.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het zoekersformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Je inschrijving is verwerkt en we gaan opzoek naar passend aanbod.

Persoonlijke gegevens
Contactgegevens
Ik ben op zoek naar
 

Noorbeek - Vroelenstraat 18

Prijs op aanvraag

Heb je interesse in dit object of een vraag?

Vul dit formulier in of neem contact op met kantoor Voerendaal via 045 - 575 32 55. Wij staan je graag en vrijblijvend te woord.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het formulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.

Noorbeek - Vroelenstraat 18
pager image

Beschrijving

Aan de rand van het dorp Noorbeek ligt bungalowpark ‘Het Busschelke’ verscholen in het groen en geheel opgaand in de landelijke vergezichten van het Zuid-Limburgse Heuvelland. Het bungalowpark beschikt over 12 vrijstaande bungalows geschikt voor 4 tot 6 personen en een appartementencomplex met 9 vakantiewoningen geschikt voor 4 personen per unit. Daarnaast is er een gebouw met centrale faciliteiten zoals receptie, bar, keuken, toiletgroep en een verwarmd binnenzwembad op het terrein aanwezig.

Omschrijving complex en terrein
De 12 bungalows zijn vrijstaand gelegen op het terrein waardoor er voldoende privacy kan worden gegarandeerd gedurende het verblijf. De bungalows beschikken over een woonkamer met keukenopstelling, toilet, douche en twee of drie slaapkamers (afhankelijk of het een 4- of 6-persoonsbungalow is). Tevens beschikken de bungalows over een betegeld terras welke zijn gesitueerd op de landelijke vergezichten en het zuiden. Middels verharde wandelpaden worden de bungalows met elkaar verbonden en toegang tot het centrale faciliteitengebouw geboden.

De vakantieappartementen zijn direct grenzend aan het centrale faciliteitengebouw. Op de begane grond van het appartementengebouw zijn 4 vakantie-appartementen met een betegeld terras, elk geschikt voor vier personen met woonkamer, keuken, toilet, douche en twee slaapkamers. Op de verdieping zijn 6 vakantieappartementen gerealiseerd, welke zijn voorzien van een balkon en een idem indeling als de appartementen op de begane grond.

Bij aankomst op het terrein biedt een bekiezelde parkeerplaats voldoende parkeerruimte voor de te ontvangen gasten van zowel de bungalows als de vakantieappartementen. Grenzend aan dit parkeerterrein is het centrale faciliteitengebouw gelegen waarin een receptie/bar (met vergunning), keuken, toiletgroep en verwarmd binnenzwembad is gesitueerd.

De bungalows, vakantieappartementen en centraal faciliteitengebouw zijn tussen 1962 en 1971 gebouwd en dienen gemoderniseerd te worden om te voldoen aan het huidige comfortniveau.

Ligging
Het object is gelegen in het dorp Noorbeek onderdeel van de gemeente Eijsden – Margraten en gelegen in het Zuid-Limburgse Heuvelland. Het Heuvelland is een toeristische gebied bij uitstek; centraal gelegen tussen de steden Aken (Duitsland), Luik (Belgie) en Maastricht.

Indien u meer wilt weten over het object kunt u contact opnemen met ons kantoor te Ubachsberg, bereikbaar op telefoonnummer: 045-5753255.

Lees meer

Specificaties

Overdracht

Bebouwing

Soort bouw Bestaande bouw

Kenmerken

Voorzieningen

Parkeerplaatsen Geen
Lees meer