Terug naar overzicht
Linkedin icoon

Uw makelaar: Dhr. ir. J.J.M. (Jack) Aelmans MRE RT

Vastgoedadviseur Bedrijfs Onroerend Goed (BOG)

jackaelmans@aelmans.com
06 - 15 51 50 53
Locatie(s): Ubachsberg

Kun je niet vinden wat je zoekt?

Schrijf je in als zoeker. Wij zoeken met je mee.

Inschrijven als zoeker

Wij zoeken voor jou

Wij gaan op zoek naar je persoonlijke droomobject!

Na het invullen van het formulier word je toegevoegd aan ons zoekersbestand. Zodra passend aanbod zich voordoet nemen we contact met je op. Geheel vrijblijvend en op vertrouwelijke basis natuurlijk.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het zoekersformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Je inschrijving is verwerkt en we gaan opzoek naar passend aanbod.

Persoonlijke gegevens
Contactgegevens
Ik ben op zoek naar
 

Roermond - Godsweerdersingel 38

€3.000,- per maand
Kantoorruimte: 344 m2

Heb je interesse in dit object of een vraag?

Vul dit formulier in of neem contact op met kantoor Voerendaal via 045 - 575 32 55. Wij staan je graag en vrijblijvend te woord.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het formulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.

Roermond - Godsweerdersingel 38 Roermond - Godsweerdersingel 38 Roermond - Godsweerdersingel 38 Roermond - Godsweerdersingel 38 Roermond - Godsweerdersingel 38 Roermond - Godsweerdersingel 38 Roermond - Godsweerdersingel 38 Roermond - Godsweerdersingel 38 Roermond - Godsweerdersingel 38 Roermond - Godsweerdersingel 38 Roermond - Godsweerdersingel 38 Roermond - Godsweerdersingel 38 Roermond - Godsweerdersingel 38 Roermond - Godsweerdersingel 38 Roermond - Godsweerdersingel 38 Roermond - Godsweerdersingel 38 Roermond - Godsweerdersingel 38 Roermond - Godsweerdersingel 38
pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image

Beschrijving

Karakteristiek kantoorobject met eigen parkeerplaats (10p), gelegen in het centrum van Roermond, op steenworp afstand van zowel het NS Station Roermond CS alsmede het outletcenter MacArthur Glen en de daaromheen gesitueerde uitvalswegen. De bedrijfsruimte beschikt over een verhuurbaar vloeroppervlak van ca. 430 m², verdeeld over vijf bouwlagen. Aan de achterzijde is een parkeerterrein aa nwezig alwaar 10 parkeerplaatsen op eigen (af te sluiten) terrein aanwezig zijn. Het object is omstreeks 1889 gebouwd. De Godsweerdersingel maakt deel uit van de Singelring rond het centrum van Roermond. Deze Singel is onlangs volledig vernieuwd en voorziet in een nog betere verkeersdoorstroming door het Roermondse centrum. In de directe nabijheid zijn enkele (zakelijke) dienstverleners gehuisvest. Verder is het horeca-technisch goedgevulde Stationsplein op loopafstand bereikbaar.


BEREIKBAARHEID :
Het object is gelegen op een goede zichtlocatie in het bruisende centrum van Roermond, nabij diverse uitvalswegen richting de op- en afrit van de autosnelweg Venlo/Maastricht (A73) met optimale snelwegverbindingen naar Duitsland maar ook richting de A2. Het treinstation van Roermond is op zeer korte loopafstand bereikbaar.


OBJECT : Het gebouw bestaat uit:

Bouwlaag Omschrijving Oppervlakte
Souterrain Kantoorruimte, archief ca. 111 m²
Begane Grond Kantoorruimte ca. 122 m²
Eerste verdieping Kantoorruimte ca. 84 m²
Tweede verdieping Kantoorruimte ca. 84 m²
Derde verdieping Opslagruimte, techniek ca. 29 m²

Totaal ca. 430 m²


PARKEREN :
Op eigen terrein zijn tien parkeerplaatsen gesitueerd. Ook biedt de openbare weg voldoende parkeergelegenheid. De Godsweerdersingel beschikt over parkeerhavens. In de directe nabijheid (op loopafstand) zijn ook enkele parkeergarages gelegen.


BESTEMMING :
Het gebouw is binnen vigerend bestemmingsplan “Binnenstad Roermond”, vastgesteld op 11-04-2013, bestemd als “gemengd”. Het bestemmingsplan is op eerste aanvraag beschikbaar via ons kantoor.


OPLEVERINGSNIVEAU :
- systeemplafond met inbouw verlichtingsarmaturen,
- prominente trappartij in midden object;
- meterkast voorzien van elektra-, gas-, watermeter, krachtstroominstallatie, riolering en telecommunicatie;
- individuele centrale verwarming (combi-ketel), deels airconditioning;
- kabelgoten met databekabeling, lokale mechanische ventilatie in kantoren en een keukenblok in de kantine;
- brandslanghaspels;
- serverruimte;
- inbraakbeveiliging, infrarood detectoren.


SERVICEKOSTEN :
Niet van toepassing. Het object beschikt over eigen energiemeters die door huurder ten tijde van ingebruikname van het gehuurde op naam gezet dienen worden. Huurder betaalt de kosten met betrekking tot het gebruik van energie direct aan de door huurder gekozen nutsleverancier. Tevens is huurder verantwoordelijk voor het klein dagelijkse onderhoud, op- en rond het gehuurde.


HUURGEGEVENS :
Huurprijs: EUR 3.000,- per maand, te vermeerderen met omzetbelasting.
Huurtermijn: In overleg met verhuurder.
Huurbetaling: Per maand vooruit.
Btw: Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verhuur.
Zekerheidsstelling: Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief eventuele servicekosten en inclusief btw.
Indexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.
Hoewel de grootst mogelijke zorgvuldigheid bij de samenstelling van deze brochure is betracht, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid van de vermelde gegevens.

Lees meer

Specificaties

Overdracht

Bebouwing

Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1889

Kenmerken

Kantoorruimte 344 m2

Voorzieningen

Parkeerplaatsen 10 (niet overdekt)
Lees meer