Terug naar overzicht
Kun je niet vinden wat je zoekt?

Schrijf je in als zoeker. Wij zoeken met je mee.

Inschrijven als zoeker

Wij zoeken voor jou

Wij gaan op zoek naar je persoonlijke droomobject!

Na het invullen van het formulier word je toegevoegd aan ons zoekersbestand. Zodra passend aanbod zich voordoet nemen we contact met je op. Geheel vrijblijvend en op vertrouwelijke basis natuurlijk.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het zoekersformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Je inschrijving is verwerkt en we gaan opzoek naar passend aanbod.

Persoonlijke gegevens
Contactgegevens
Ik ben op zoek naar
 

SCHINNEN - Breinderveldweg 21

Bedrijfsruimte
€1.750,- per maand

Heb je interesse in dit object of een vraag?

Vul dit formulier in of neem contact op met kantoor Voerendaal via 045 - 575 32 55. Wij staan je graag en vrijblijvend te woord.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het formulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.

SCHINNEN - Breinderveldweg 21 SCHINNEN - Breinderveldweg 21 SCHINNEN - Breinderveldweg 21 SCHINNEN - Breinderveldweg 21 SCHINNEN - Breinderveldweg 21 SCHINNEN - Breinderveldweg 21 SCHINNEN - Breinderveldweg 21 SCHINNEN - Breinderveldweg 21 SCHINNEN - Breinderveldweg 21 SCHINNEN - Breinderveldweg 21 SCHINNEN - Breinderveldweg 21 SCHINNEN - Breinderveldweg 21 SCHINNEN - Breinderveldweg 21 SCHINNEN - Breinderveldweg 21 SCHINNEN - Breinderveldweg 21 SCHINNEN - Breinderveldweg 21 SCHINNEN - Breinderveldweg 21
pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image

Beschrijving

Moderne showroom (bouwjaar 2009) met kantoren, opslagruimte en eigen parkeerplaatsen op een uitstekende locatie op bedrijventerrein De Breinder.

Het object omvat in totaliteit ca. 376 m² b.v.o. Veel raampartijen en een hoogwaardig afwerkingsniveau zijn van toepassing. Het object is verder voorzien van een aanpalende opslagruimte met overheaddeur en kantoor op de eerste verdieping. De bereikbaarheid is prima te noemen. Binnen 3 autominuten (ca. 2 km) is het recentelijk vernieuwde ´Tuboverkeersplein Nuth-Schinnen´ te bereiken. Zodoende zijn zowel A76, N300 (Buitenring Parkstad) alsook aansluitingen op rijkswegen A79 en A2 snel te bereiken. De locatie tegenover Milieupark Schinnen zorgt voor een flinke toeloop van een breed publiek. Dit geeft een extra dimensie aan de zichtbaarheid van het object.

Locatie:
Het object is gelegen op een goede zichtlocatie op het bedrijventerrein "de Breinder" nabij de op- en afrit van de autosnelweg Maastricht / Luik / Amsterdam (A2) met optimale snelwegverbindingen naar Heerlen / Aken (A76), alsmede Antwerpen / Brussel.

Chemelot alsmede vliegveld Maastricht- Aachen Airport zijn slechts 10 autominuten verwijderd.
Het treinstation van Schinnen is op 5 minuten loopafstand bereikbaar.

Object:
Het gebouw bestaat uit:
Bouwlaag – Omschrijving – Oppervlakte (b.v.o.)
Begane grond – Showroom – ca. 215 m²
Begane grond – opslagruimte – ca. 34 m²
Eerste verdieping – multifunctionele ruimte – ca. 127 m²

Totaal ca. 376 m²

Parkeren:
Op eigen terrein zijn mogelijkheden voor circa 6 parkeerplaatsen aanwezig. Verder zijn er gratis openbare parkeermogelijkheden in de directe nabijheid.

Bestemming:
Het object is binnen vigerend bestemmingsplan ´Kernen Schinnen´ bestemd als ´Bedrijventerrein´. Onder meer bedrijven en/of bedrijfsactiviteiten die behoren tot milieucategorie 1, 2, 3.1 en 3.2 zoals die zijn opgenomen in de Staat van bedrijfsactiviteiten behorende bij het bestemmingsplan zijn toegestaan, alsmede onder meer ´kantoren´. Het bestemmingsplan is op eerste aanvraag beschikbaar via ons kantoor.

Opleveringsniveau:
Het object wordt in huidige staat (´as-is, where-is´) opgeleverd. Het object kent een vrij compleet opleveringsniveau met onder andere over een siergrindvloer, systeemplafond met LED verlichting, mechanische ventilatie, keukenvoorzieningen en vloerverwarming.

Huurgegevens:
Huurprijs:
€ 1.750,- per maand.

Huurtermijn:
in overleg.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Btw:
Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verhuur.

Zekerheidsstelling:
Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden betalingsverplichting.

Indexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Servicekosten:
Het object beschikt over tussenmeters aangaande elektriciteit, water en gas. Zodoende kan het werkelijke verbruik achteraf worden bepaald. De hoofdaansluiting bevindt zich in het aangeboden object. Er vindt periodiek een verrekening plaats tussen de betreffende huurders.

Lees meer

Specificaties

Overdracht

Bebouwing

Soort bouw Bestaande bouw
Hoofdbestemming Bedrijfsruimte
Bouwjaar 2008

Kenmerken

Voorzieningen

Parkeerplaatsen 6 (niet overdekt)
Lees meer