Terug naar overzicht
Kun je niet vinden wat je zoekt?

Schrijf je in als zoeker. Wij zoeken met je mee.

Inschrijven als zoeker

Wij zoeken voor jou

Wij gaan op zoek naar je persoonlijke droomobject!

Na het invullen van het formulier word je toegevoegd aan ons zoekersbestand. Zodra passend aanbod zich voordoet nemen we contact met je op. Geheel vrijblijvend en op vertrouwelijke basis natuurlijk.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het zoekersformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Je inschrijving is verwerkt en we gaan opzoek naar passend aanbod.

Persoonlijke gegevens
Contactgegevens
Ik ben op zoek naar
Verhuurd

Sittard - Brugstraat 83 A

Prijs op aanvraag
€1.250,- per maand
Kantoorruimte: 173 m2

Heb je interesse in dit object of een vraag?

Vul dit formulier in of neem contact op met kantoor Voerendaal via 045 - 575 32 55. Wij staan je graag en vrijblijvend te woord.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het formulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.

Sittard - Brugstraat 83 A Sittard - Brugstraat 83 A Sittard - Brugstraat 83 A Sittard - Brugstraat 83 A Sittard - Brugstraat 83 A Sittard - Brugstraat 83 A Sittard - Brugstraat 83 A Sittard - Brugstraat 83 A Sittard - Brugstraat 83 A Sittard - Brugstraat 83 A Sittard - Brugstraat 83 A Sittard - Brugstraat 83 A Sittard - Brugstraat 83 A Sittard - Brugstraat 83 A Sittard - Brugstraat 83 A
pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image

Beschrijving

Instapklare kantoorunit van ca. 173 m2, verdeeld over twee bouwlagen, op een zichtlocatie aan de ‘entree’ van Sittard. Het betreft een optimaal afgewerkte ruimte in het luxueuze woon-werk complex ‘De Sittadel”. Het object verkeert in zeer nette staat van oplevering. Verder beschikt het object over twee parkeerplaatsen in de ondergrondse parkeergarage. NS-Station Sittard is op loopafstand gelegen, evenals het centrum van Sittard. De ligging aan de Brugstraat zorgt verder voor een optimaal bereikbare locatie. Deze ruimte is met minimale middelen geschikt te maken voor een breed publiek, daar er gebruik gemaakt is van semi-permanente scheidingswanden.

BEREIKBAARHEID :
Het object is gelegen op een goede zichtlocatie aan de doorgaande weg richting het centrum van Sittard. De Brugstraat geldt als één van de meest gebruikte entree-wegen naar het centrum. Het object ligt op steenworp afstand van het NS-station van Sittard. De ligging kan worden gezien als ideaal tussen het centrum/station en de verbinding met Rijksweg A2 (Maastricht/Heerlen/Eindhoven) op circa 7 autominuten verwijderd.


OBJECT : Het gebouw bestaat uit:

Bouwlaag Omschrijving Oppervlakte
Begane Grond entree, toiletten, kantoren ca. 98 m2
Eerste verdieping kantoren ca. 75 m2

Totaal ca. 173 m²

PARKEREN :
Het object beschikt over twee parkeerplaatsen in de ondergrondse parkeergarage. In de direct omgeving zijn diverse betaalde parkeermogelijkheden op loopafstand. Gemeente Sittard-Geleen biedt vergunningen aan voor parkeren op de betaalde parkeervoorzieningen.

BESTEMMING :
Het gebouw is binnen vigerend bestemmingsplan “Stationsomgeving Sittard”, vastgesteld op 26-06-2013, bestemd als “Wonen” met de functieaanduiding “specifieke vorm van gemengd – voorzieningen”.
Binnen deze bestemming is gebruik als zakelijke en consumentenverzorgende dienstverlening toegestaan. Het bestemmingsplan is op eerste aanvraag beschikbaar via ons kantoor.

OPLEVERINGSNIVEAU :
- Vloeren voorzien van projecttapijt;
- Systeemplafond met ingebouwde verlichtingsarmaturen;
- Hoogwaardige sanitaire voorzieningen op de begane grond (dames- en heren gescheiden);
- Semi-permanente scheidingswanden;
- Alarmsysteem met bewegingssensoren;
- Vaste trappartij naar eerste verdieping;

HUURGEGEVENS :

Vraagprijs
Nader overeen te komen

Huurprijs
EUR 1.250,- per maand, te vermeerderen met btw.

Huurtermijn
In overleg met verhuurder.

Huurbetaling
Per maand vooruit.

Btw
Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verhuur.

Zekerheidsstelling
Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief eventuele servicekosten en inclusief btw.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

SERVICEKOSTEN :
Niet van toepassing. Het object beschikt over eigen energiemeters die door huurder ten tijde van ingebruikname van het gehuurde op naam gezet dienen worden. Huurder betaalt de kosten met betrekking tot het gebruik van energie direct aan de door huurder gekozen nutsleverancier. Tevens is huurder verantwoordelijk voor het klein dagelijkse onderhoud, op- en rond het gehuurde.

Alle maten zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien
als een uitnodiging tot bezichtiging. Een afspraak hiertoe kunt u maken bij ons kantoor.

Lees meer

Specificaties

Overdracht

Bebouwing

Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 2001

Kenmerken

Kantoorruimte 173 m2

Voorzieningen

Parkeerplaatsen 2 (overdekt)
Lees meer