Terug naar overzicht
Kun je niet vinden wat je zoekt?

Schrijf je in als zoeker. Wij zoeken met je mee.

Inschrijven als zoeker

Wij zoeken voor jou

Wij gaan op zoek naar je persoonlijke droomobject!

Na het invullen van het formulier word je toegevoegd aan ons zoekersbestand. Zodra passend aanbod zich voordoet nemen we contact met je op. Geheel vrijblijvend en op vertrouwelijke basis natuurlijk.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het zoekersformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Je inschrijving is verwerkt en we gaan opzoek naar passend aanbod.

Persoonlijke gegevens
Contactgegevens
Ik ben op zoek naar
 

VALKENBURG - Sibberkerkstraat 79

HORECA
€448.000,- k.k.

Heb je interesse in dit object of een vraag?

Vul dit formulier in of neem contact op met kantoor Voerendaal via 045 - 575 32 55. Wij staan je graag en vrijblijvend te woord.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het formulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.

VALKENBURG - Sibberkerkstraat 79 VALKENBURG - Sibberkerkstraat 79 VALKENBURG - Sibberkerkstraat 79 VALKENBURG - Sibberkerkstraat 79 VALKENBURG - Sibberkerkstraat 79 VALKENBURG - Sibberkerkstraat 79 VALKENBURG - Sibberkerkstraat 79 VALKENBURG - Sibberkerkstraat 79 VALKENBURG - Sibberkerkstraat 79 VALKENBURG - Sibberkerkstraat 79 VALKENBURG - Sibberkerkstraat 79 VALKENBURG - Sibberkerkstraat 79 VALKENBURG - Sibberkerkstraat 79 VALKENBURG - Sibberkerkstraat 79 VALKENBURG - Sibberkerkstraat 79 VALKENBURG - Sibberkerkstraat 79 VALKENBURG - Sibberkerkstraat 79 VALKENBURG - Sibberkerkstraat 79 VALKENBURG - Sibberkerkstraat 79 VALKENBURG - Sibberkerkstraat 79 VALKENBURG - Sibberkerkstraat 79 VALKENBURG - Sibberkerkstraat 79 VALKENBURG - Sibberkerkstraat 79 VALKENBURG - Sibberkerkstraat 79 VALKENBURG - Sibberkerkstraat 79 VALKENBURG - Sibberkerkstraat 79 VALKENBURG - Sibberkerkstraat 79 VALKENBURG - Sibberkerkstraat 79 VALKENBURG - Sibberkerkstraat 79 VALKENBURG - Sibberkerkstraat 79 VALKENBURG - Sibberkerkstraat 79 VALKENBURG - Sibberkerkstraat 79 VALKENBURG - Sibberkerkstraat 79 VALKENBURG - Sibberkerkstraat 79 VALKENBURG - Sibberkerkstraat 79 VALKENBURG - Sibberkerkstraat 79 VALKENBURG - Sibberkerkstraat 79 VALKENBURG - Sibberkerkstraat 79 VALKENBURG - Sibberkerkstraat 79
pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image

Beschrijving

In het centrum van het pittoreske Sibbe (gemeente Valkenburg a/d Geul) bieden wij deze B&B aan. De B&B beschikt o.a. over 5 gastenkamers (uit te breiden naar 7), een privéwoning, dubbele garage en voldoende opbergruimte. Dit object kan als o.a. B&B geëxploiteerd worden, maar ook in gebruik genomen worden als bijvoorbeeld woonhuis. De woning is geschikt om levensloopbestendig te wonen en heeft een ruime parkeermogelijkheid op eigen terrein. Wij vertellen u graag meer over de diverse mogelijkheden.

De inventaris van de B&B wordt in overleg overgenomen; voor meer informatie en/of een prijsindicatie en/of het plannen van een bezichtigingsafspraak, kunt u contact opnemen met ons kantoor in Voerendaal (045-3030600).

Algemeen:
Bouwjaar: 1968
Inhoud: 1.463 m³
Gebruiksoppervlakte wonen: 402 m²
Perceeloppervlakte: 1.528 m²
Aanvaarding: in overleg

Voorzieningen:
Elektriciteit: 18 groepen en 19 zonnepanelen
Wateraansluiting: aanwezig
Gasnetaansluiting: aanwezig
Rioolaansluiting: aanwezig
TV aansluiting: aanwezig
Kozijnen: kunststof kozijnen met dubbele beglazing
Isolatie: gevel-, vloer- en dakisolatie en isolerende beglazing

Installaties:
Centrale verwarming: c.v.-ketel (Nefit Topline uit 2014, eigendom)
Warm water voorziening: middels combiketel en boiler

Indeling:

• Kelder
Vanuit de witgoedruimte op de begane grond is de provisiekelder toegankelijk. De kelder is ingedeeld in 3 ruimten (ca. 25 m², 25 m² en 22 m²).

• Begane grond
Entree/hal met meterkast, trapopgang naar de 1e verdieping, toilet met fontein en toegang tot de lounge en eetkamer (ca. 45 m², voormalige woonkamer). De eetkamer/ loungeruimte is voorzien van een imposante schouwpartij met houtkachel. Vanuit de eetkamer is de half open keuken bereikbaar. De keuken (ca. 22 m²) is voorzien van een kookeiland en ingebouwde apparatenwand met o.a. inductie kookplaat, 2 spoelbakken, koelkast, vaatwasser, 2 ovens (waaronder 1 oven met steamer) en afzuiging. De entree/hal, voormalige woonkamer en keuken zijn voorzien van een plavuizenvloer.

Vanuit de keuken bereikt men de ontbijtkeuken en witgoedruimte. De ontbijtkeuken (ca. 7 m²) is voorzien van een eenvoudige aanbouwkeuken in hoekopstelling met een vaatwasser en koelkast. De witgoedruimte (ca. 6 m²) beschikt tevens over een aanrecht met spoelbak en afzuigkap, daarnaast is de witgoedaansluiting in deze ruimte gerealiseerd. Vanuit de witgoedruimte is het voormalige eet- en cafégedeelte en de kelder bereikbaar. Het voormalige eet- en cafégedeelte (ca. 45 m²) is tevens toegankelijk vanuit de ontbijtkeuken en is op dit moment in gebruik als woonruimte. Middels een tussenhal is een 2e toiletruimte en badkamer toegankelijk. Het toilet (ca. 2.6 m²) is voorzien van een zwevend toilet en wastafel. De badkamer (ca. 2.56 m²) is voorzien van een inloopdouche en wastafel.

• 1e verdieping
Via bordestrap bereikbare 1e verdieping, opgedeeld in 2 gedeelten: het hoofdhuis en de aanbouw.
In het voormalige hoofdhuis zijn middels een overloop 2 gastenkamers met badkamer ensuite en een witgoedruimte toegankelijk. Vanuit de overloop is tevens de trap naar de 2e verdieping toegankelijk, tezamen met een linnenkast.

De 2 gastenkamers (ca. 18 m² en 13 m²) zijn voorzien van een laminaatvloer en badkamer met toilet, (inloop) douche en wastafel. De gastenkamer aan de voorzijde beschikt tevens over een balkon (ca. 7 m²).

In de aanbouw zijn middels een overloop gastenkamers 3, 4 en 5, 1 badkamer (met douche en toilet), 2 koffiekamers, 1 separate toiletruimte, 1 doucheruimte en muurkast toegankelijk. Aan de achterzijde van de aanbouw is de nooduitgang gerealiseerd.

De gastenkamers (ca. 8 m², 10 m² en 12 m²) zijn voorzien van een laminaatvloer en wastafel. De koffiekamers (ca. 8 m² en 12 m²) kunnen tevens ingericht worden als gastenkamer, een van de kamers is tevens voorzien van een muurkast.

• 2e verdieping
Middels vaste trap bereikbare 2e verdieping, alwaar de voormalige privéwoning gerealiseerd is. Middels een overloop zijn 2 slaapkamers, een bergruimte en badkamer bereikbaar. De slaapkamers (ca. 14 m² en 9 m²) en overloop zijn voorzien van een houten vloer. De bergruimte (ca. 5 m²) is gelegen aan de voorzijde van de woning en geniet van voldoende daglicht door een dakraam. Vanuit de overloop is er tevens een muurkast toegankelijk.

De badkamer is voorzien van een toilet, ligbad met douchecombinatie en wastafel met meubel en spiegelkast.

Bijgebouwen:
In de achtertuin is de garage en buitenberging toegankelijk. De garage (ca. 50 m²) betreft een dubbele garage met 2 kantelpoorten. De tussengelegen berging (ca. 10 m²) is voorzien van een loopdeur. Aan de zijkant van de garage is een overkapping gerealiseerd (ca. 24 m²) waardoor men bij alle weersomstandigheden van de eigen achtertuin kan genieten. De overkapping is tevens te gebruiken als carport.

In de achtertuin is tevens een houten tuinhuis (ca. 13 m²) gerealiseerd, dat momenteel in gebruik is als kippenhok,

Tuin:
Via de zijkant van de woning is de achtertuin toegankelijk, alwaar de garage, buitenberging, tuinhuis en parkeerplaatsen voor de gasten gelegen zijn. Aan de achterzijde van de tuin is er gras gelegen.

Ligging:
Gelegen nabij het toeristische Valkenburg a/d Geul met alle voorzieningen, waaronder een treinstation en nabij Margraten gelegen.

Sibbe is gelegen aan de rand van het Plateau van Margraten en wordt omringd door het Limburgse Heuvellandschap.

Kadastrale gegevens:
Het perceel is kadastraal bekend als gemeente Oud-Valkenburg, sectie C, nummer 2927, ter grootte van 1.528 m².

Inlichtingen:
Indien u meer wilt weten over het object of een bezichtiging wilt aanvragen, kunt u contact opnemen met ons kantoor te Voerendaal, bereikbaar op telefoonnummer: 045-30 30 600.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Alle maten zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging.

Lees meer

Specificaties

Overdracht

Bebouwing

Soort bouw Bestaande bouw
Hoofdbestemming HORECA
Bouwjaar 1968

Kenmerken

Horeca 402 m2

Voorzieningen

Parkeerplaatsen Geen
Lees meer