Terug naar overzicht
Kun je niet vinden wat je zoekt?

Schrijf je in als zoeker. Wij zoeken met je mee.

Inschrijven als zoeker

Wij zoeken voor jou

Wij gaan op zoek naar je persoonlijke droomobject!

Na het invullen van het formulier word je toegevoegd aan ons zoekersbestand. Zodra passend aanbod zich voordoet nemen we contact met je op. Geheel vrijblijvend en op vertrouwelijke basis natuurlijk.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het zoekersformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Je inschrijving is verwerkt en we gaan opzoek naar passend aanbod.

Persoonlijke gegevens
Contactgegevens
Ik ben op zoek naar
 

Voerendaal - Spekhouwerstraat 2

Kantoorruimte
€155,- per maand
Kantoorruimte: 95 m2
Kantoorruimte: 95 m2

Heb je interesse in dit object of een vraag?

Vul dit formulier in of neem contact op met kantoor Voerendaal via 045 - 575 32 55. Wij staan je graag en vrijblijvend te woord.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het formulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.

Voerendaal - Spekhouwerstraat 2 Voerendaal - Spekhouwerstraat 2 Voerendaal - Spekhouwerstraat 2 Voerendaal - Spekhouwerstraat 2 Voerendaal - Spekhouwerstraat 2 Voerendaal - Spekhouwerstraat 2 Voerendaal - Spekhouwerstraat 2 Voerendaal - Spekhouwerstraat 2
pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image

Beschrijving

Het betreft een bijzonder representatief kantorenverzamelgebouw in het centrum van Voerendaal. Momenteel zijn binnen dit object 6 huurders gevestigd en worden er enkele kleine ruimten nieuw gerealiseerd. Vanaf ca. 13 m² v.v.o. is het mogelijk om een kantoorruimte te huren. Parkeren is geen probleem, er zijn 20 parkeerplaatsen beschikbaar voor de huurders op eigen terrein. Verder is in de directe nabijheid voldoende gratis parkeergelegenheid. Het gebouw beschikt over gemeenschappelijke interne faciliteiten, zoals pantryvoorzieningen, sanitaire voorzieningen en spreekkamers, welke gedeeld beschikbaar zijn voor mede-huurders. Verder zijn de kantoren voorzien van een instapklaar opleveringsniveau.

Locatie:
Het object is gelegen in het centrum van Voerendaal op een herkenbare locatie. In de omgeving zijn verder een groot aantal dagelijkse faciliteit gelegen, waaronder een supermarkt, winkels en verschillende restaurants/lunchzaken. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de directe nabijheid.

Voerendaal ligt op een landelijke locatie, doch wordt omringd door de snelwegen A76 en A79. Zowel de op- en afrit van de autosnelweg richting Maastricht / Luik (A79) als de op- en afrit richting Heerlen / Eindhoven / Venlo zijn binnen enkele autominuten te bereiken. Voerendaal beschikt verder over een treinstation op loopafstand.

Beschikbare ruimten (zie plattegrond)
Ruimte m² Huurprijs per maand excl. btw
Ruimte 1 19,5 m² € 340,-
Ruimte 2 16,7 m² € 300,-
Ruimte 3 16,9 m² € 300,-
Ruimte 4 12,7 m² € 250,-
Ruimte 5 17,5 m² € 315,-
Ruimte 6 11,6 m² €155,-

Servicekosten
Ruimte Voorschot servicekosten excl. btw
Ruimte 1 € 100,-
Ruimte 2 € 90,-
Ruimte 3 € 90,-
Ruimte 4 € 65,-
Ruimte 5 € 90,-
Ruimte 6 € 60,-

Parkeren:
Op eigen terrein zijn 20 parkeerplaatsen gesitueerd met 2 laadpalen. Ook biedt de openbare weg voldoende gratis parkeergelegenheid.

Bestemming:
Het object is binnen vigerend bestemmingsplan ´Voerendaal-Kunrade´ bestemd als ´Kantoor´. Het bestemmingsplan is op eerste aanvraag beschikbaar via ons kantoor.

Opleveringsniveau:
Het object wordt in huidige staat (´as-is, where-is´) opgeleverd. Het object kent een kantoortechnisch opleveringsniveau met onder andere over airco’s, mechanische ventilatie, drie keukenblokken waarvan twee op de begane grond, deels vloerverwarming, deels conventionele verwarming middels radiatoren en alarm.

Lees meer

Specificaties

Overdracht

Bebouwing

Soort bouw Bestaande bouw
Hoofdbestemming Kantoorruimte
Bouwjaar 1998

Kenmerken

Kantoorruimte 95 m2
Kantoorruimte 95 m2

Voorzieningen

Parkeerplaatsen 20 (niet overdekt)
Lees meer