Terug naar overzicht
Kun je niet vinden wat je zoekt?

Schrijf je in als zoeker. Wij zoeken met je mee.

Inschrijven als zoeker

Wij zoeken voor jou

Wij gaan op zoek naar je persoonlijke droomobject!

Na het invullen van het formulier word je toegevoegd aan ons zoekersbestand. Zodra passend aanbod zich voordoet nemen we contact met je op. Geheel vrijblijvend en op vertrouwelijke basis natuurlijk.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het zoekersformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Je inschrijving is verwerkt en we gaan opzoek naar passend aanbod.

Persoonlijke gegevens
Contactgegevens
Ik ben op zoek naar
 

Voerendaal - Valkenburgerweg 12 - 12A

€309.000,- k.k.

Heb je interesse in dit object of een vraag?

Vul dit formulier in of neem contact op met kantoor Voerendaal via 045 - 575 32 55. Wij staan je graag en vrijblijvend te woord.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het formulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.

Voerendaal - Valkenburgerweg 12 - 12A Voerendaal - Valkenburgerweg 12 - 12A Voerendaal - Valkenburgerweg 12 - 12A Voerendaal - Valkenburgerweg 12 - 12A Voerendaal - Valkenburgerweg 12 - 12A
pager image pager image pager image pager image pager image

Beschrijving

Winkelruimte met drie zelfstandige bovenwoningen. De commerciële plint is verhuurd en in gebruik aan/bij een winkel gespecialiseerd in artikelen m.b.t de duiksport. Het volledige object is verhuurd en als zodanig te aanvaarden. Huurgegevens zijn beschikbaar en te verkrijgen via ons kantoor.

BEREIKBAARHEID :
Het object is gelegen in de woonkern Kunrade (gemeente Voerendaal). Voerendaal ligt gunstig ten opzichte van verschillende uitvalswegen. Zo zijn diverse op- en afritten van Rijksweg A76 en A79 binnen enkele autominuten bereikbaar. Het treinstation van Voerendaal-Kunrade is op 15 loopminuten afstand bereikbaar. Verder stoppen diverse buslijnen richting Heerlen Station-Meerssen, Heerlen Station-Gulpen en Valkenburg Station-Voerendaal Station op loopafstand.

OBJECT :
Het gebouw bestaat uit:

Bouwlaag Omschrijving Oppervlakte
Begane Grond Winkelruimte ca. 235 m2
Eerste verdieping Appartement 1 ca. 40 m2
Eerste verdieping Appartement 2 ca. 55 m2
Eerste verdieping Appartement 3 ca. 100 m2

Totaal ca. 430 m²

PARKEREN :
Op eigen terrein zijn enkele parkeerplaatsen gesitueerd.

BESTEMMING :
Het gebouw is binnen vigerend bestemmingsplan “Voerendaal-Kunrade”, vastgesteld op 12-02-2015, bestemd als “Detailhandel”. Het bestemmingsplan is op eerste aanvraag beschikbaar via ons kantoor.

VRAAGPRIJS :
EUR 309.000,-,- k.k.


KADASTER :
Kadastraal bekend gemeente Voerendaal, sectie F, nummer 2780, grootte 820 m² (gedeeltelijk).Alle maten zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien
als een uitnodiging tot bezichtiging. Een afspraak hiertoe kunt u maken bij ons kantoor.


Brochure
Hoewel de grootst mogelijke zorgvuldigheid bij de samenstelling van deze informatie is betracht, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid van de vermelde gegevens.

Uitnodiging
Deze informatie wordt aan meerdere personen/instellingen verstrekt, aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De aanbieding van dit object dient te worden gezien als een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Bezichtiging
Een bezichtiging is geheel vrijblijvend en wordt alleen gepland via ons kantoor of de makelaar. Wij maken hier graag voldoende tijd voor vrij. Een bezichtiging is ook voor de verkoper/verhuurder een spannende aangelegenheid. Wij stellen het daarom zeer op prijs als u uw bevindingen (zowel positief als negatief) binnen een week na bezichtiging aan ons kenbaar maakt.

Lees meer

Specificaties

Overdracht

Bebouwing

Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1970

Kenmerken

Voorzieningen

Parkeerplaatsen 2 (niet overdekt)
Lees meer