Bedrijven

Geschikte huisvesting vinden voor een onderneming is écht maatwerk. Menig ontwikkelaar, eigenaar of eindverantwoordelijke op vastgoedgebied heeft daarbij behoefte aan advies, ondersteuning en expertise. Ben jij op zoek naar een nieuwe bedrijfsruimte, winkel of kantoor? Dan ben je bij Aelmans in goede handen. 

Aelmans: no-nonsense vastgoedadvies voor ondernemers.

Aelmans Rentmeesters en Makelaars heeft een gespecialiseerd en enthousiast team van makelaars en taxateurs dat zich dagelijks bezighoudt met huisvestingsvraagstukken. Met 30 jaar ervaring binnen de sector kunnen we je optimaal adviseren over de mogelijkheden binnen de continu veranderende vastgoedmarkt.

Onze dienstverlening staat in het teken van:

  • Groot netwerk en lokale kennis. We combineren een groot netwerk binnen de gehele provincie Limburg met uitgebreide kennis van de lokale markt. Daardoor kunnen we snel schakelen, verbanden leggen en vraag en aanbod bij elkaar brengen.
  • Teamwork. Wij zien het bemiddelingsproces als teamwork waarbij we samen met jou toewerken naar een mooi resultaat. We zorgen dat je geen kansen over het hoofd ziet en houden je op de hoogte van wat er speelt.
  • Totaaloplossing. Binnen Aelmans beschikken wij over zeer specialistische kennis op het gebied van de fysieke leefomgeving. We kunnen daardoor snel schakelen met onze collega’s die alles weten over o.a. ruimtelijke ontwikkeling, milieuonderzoek, juridische zaken, grondzaken en vastgoedmanagement.

Tevens zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Makelaars (NVM Business) en Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT), waarmee onze kennis en integriteit word gewaarborgd. Als klant ben je dus zeker van een deskundige, betrouwbare en onafhankelijke partner.

Jouw bedrijfsmakelaar in héél Limburg

Wij zijn werkzaam in heel de provincie Limburg: 

  • Regio Maastricht, Parkstad, Sittard: +31 (0)45 - 575 32 55. 
  • Regio Roermond, Weert, Venlo, Venray: +31 (0)475 - 459 260

Ben je benieuwd naar onze werkwijze? Of het actuele aanbod? We maken graag persoonlijk kennis.

Gerelateerde diensten

Heb je een vraag of wil je een afspraak?

Laat hier je gegevens achter en we bellen of mailen je terug.

Uw aanvraag wordt verstuurd Versturen…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

We hebben de vraag / afspraak aanvraag ontvangen. We nemen spoedig contact met je op.

Bel / mail mij terug