Bedrijven

Bedrijfshuisvesting is maatwerk. Huisvestingsvraagstukken zijn vaak complexe thema’s waar menig ontwikkelaar, eigenaar of eindverantwoordelijke op vastgoedgebied, behoefte heeft aan advies, ondersteuning en expertise. Aelmans Adviesgroep heeft keer-op-keer bewezen in deze behoefte te kunnen voorzien.

Actief in heel Zuid-Nederland, met kantoren in Zuid-Limburg, Midden-Limburg, Oost-Brabant en regio Nijmegen garanderen wij dekking binnen de gehele provincie Limburg en kunnen we iedere vastgoedbeslisser bedienen. Door een groot bereik te combineren met lokale kennis, kunnen we snel schakelen en verbanden leggen.

Je wilt de zekerheid dat geen verhuur/verkoopkansen over het hoofd worden gezien en dat de verhuur/verkoopcondities optimaal zijn. Tijdens het bemiddelingsproces wil je weten wat er speelt en, indien gewenst, zelf actief deelnemen aan de marketing. Wij zien bemiddeling als teamwork waarbij wij samen met jou toewerken naar een voor jou bevredigende eindsituatie.

We garanderen een optimale exposure op internet. Een actieve aanpak waarbij wij graag met jou op voorhand duidelijke afspraken maken op het gebied van marketing, terugkoppeling en looptijd van de de bemiddelingsovereenkomst. Een-op-een contact met een vast aanspreekpartner binnen onze organisatie die oog heeft voor verkoop/verhuurkansen en geen mogelijkheid onbenut laat om initiatieven uit de markt te veranderen in verhuur/verkoopresultaat.

Bekijk ons actuele vastgoedaanbod of kijk verder met welke diensten we je verder van dienst kunnen zijn.

 

 

 

 

Gerelateerde diensten

Heb je een vraag of wil je een afspraak?

Laat hier je gegevens achter en we bellen of mailen je terug.

Uw aanvraag wordt verstuurd Versturen…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

We hebben de vraag / afspraak aanvraag ontvangen. We nemen spoedig contact met je op.

Bel / mail mij terug