Buitenstate Label

Buitenstate Makelaars is een samenwerkingsverband van geselecteerde NVM makelaars. ‘Buitenstates’ zijn vrij gelegen woningen in het buitengebied met een beleving van rust en ruimte. Dit kunnen bijvoorbeeld een woonboerderij, landhuis, villa, landgoed of een voormalige melkveehouderij, akkerbouwbedrijf of veehouderij zijn. Maar ook bij de aan- of verkoop van losse grond, of een kavel, kunt je Buitenstate inschakelen.

De NVM-makelaars binnen het Buitenstate samenwerkingsverband beschikken over jarenlange aantoonbare expertise en deskundigheid bij het aan- en verkopen van woningen in het buitengebied. Door de krachten van deze makelaardijen te bundelen zorgt het Buitenstate label voor een unieke manier om unieke objecten aan te bieden.

Een Buitenstate is niet alledaags en heeft vaak te maken met de bijzondere wet- en regelgeving in het buitengebied en vraagt daarom ook een specifieke expertise. En die biedt Aelmans Rentmeesters- & Makelaarskantoor jou graag!

Enkele collega's waar wij mee samenwerken om vrijstaande woningen in het buitengebied te promoten zijn: Adriaan Van den Heuvel Makelaars en Adviseurs, Bernheze Makelaars en Adviseurs en Van Zeeburg Luimes & Lebbink Makelaars. Voor meer informatie omtrent specialisten die deelnemen aan het samenwerkingsverband van Buitenstate, raadpleeg de Buitenstate website.

Bekijk hier ons actuele aanbod van Buitenstate objecten in de buurt.


De aangesloten Buitenstate makelaars:
 

Gerelateerde diensten

Heb je een vraag of wil je een afspraak?

Laat hier je gegevens achter en we bellen of mailen je terug.

Uw aanvraag wordt verstuurd Versturen…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

We hebben de vraag / afspraak aanvraag ontvangen. We nemen spoedig contact met je op.

Bel / mail mij terug