Stille verkoop

Je woning verkopen zonder ruchtbaarheid

De verkoop van je woning gaat vaak samen met het opgeven van een deel van je privacy. Foto’s van jouw interieur staan online, tientallen mensen bezichtigen je woning, de hele buurt weet dat je verhuisplannen hebt, en misschien wil je dat allemaal niet. Dan is stille verkoop via Aelmans, ‘verkopen zonder ruchtbaarheid’, wellicht iets voor jou.

Bij ‘verkopen zonder ruchtbaarheid’ wordt de woningpresentatie niet (direct) op openbare websites zoals funda geplaatst, maar wordt dé koper op een andere manier gevonden.

Zo kan jouw woning worden gematcht met één of meerdere zoekers die zich in het grote zoekersbestand van Aelmans hebben ingeschreven. Eén bezichtiging kan dan misschien volstaan!  

Ook kan de woning als ‘vertrouwelijk object’ onder de aandacht worden gebracht bij collega-makelaars en aankoopmakelaars. Ook dát biedt weer kans op een match. Landelijk gelegen woningen kunnen via ons exclusieve ‘Buitenstate-label’ bijvoorbeeld enkel met foto, zonder adres, op de site worden geplaatst.

Enkele voordelen van ‘stille verkoop’ op een rijtje:

  • behoud van hoge(re) mate van privacy
  • alleen gerichte, serieuze bezichtigingen
  • regelmatig een hogere verkoopprijs in verband met de exclusiviteit die kan worden geboden aan geïnteresseerden
  • vaak meer tijd om te verhuizen door een sterkere positie

Wil je jouw woning verkopen en wens je geïnformeerd te worden over de verschillende mogelijkheden die Aelmans Makelaars te bieden heeft? Neem dan contact op!

Gerelateerde diensten