Terug naar overzicht
Linkedin icoon

Uw makelaar: Dhr. RM/RT R.J.H. (Richard) Vroonen NVM Register-Makelaar / Register-Taxateur

rvroonen@aelmans.com
Locatie(s): Margraten

Kun je niet vinden wat je zoekt?

Schrijf je in als zoeker. Wij zoeken met je mee.

Inschrijven als zoeker

Waar bent u naar op zoek?


We houden u graag op de hoogte van nieuw aanbod! Na het invullen van het formulier wordt u toegevoegd aan ons zoekersbestand en houden we u per e-mail op de hoogte van nieuw aanbod dat past binnen uw zoekerscriteria. Uiteraard geheel vrijblijvend en op vertrouwelijke basis.

Woning
Bedrijfsobject
Agrarisch object

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het zoekersformulier wordt verstuurd…

Persoonlijke gegevens

Naam

Adres

Contactgegevens

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het zoekersformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Je inschrijving is verwerkt en we gaan op zoek naar passend aanbod.

Waar zoekt u naar?

Locatie

Prijs

Kenmerken

 

BANHOLT - Terhorst 2

Woonboerderij, halfvrijstaande woning
€375.000,- k.k.

Heb je interesse in deze woning of een vraag?

Vul dit formulier in of neem contact op met kantoor Margraten via 043 - 30 30 117. Wij staan je graag en vrijblijvend te woord.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het formulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.

Open Huis! Zaterdag 1 april van 11:00 tot 15:00 uur
BANHOLT - Terhorst 2 BANHOLT - Terhorst 2 BANHOLT - Terhorst 2 BANHOLT - Terhorst 2 BANHOLT - Terhorst 2 BANHOLT - Terhorst 2 BANHOLT - Terhorst 2 BANHOLT - Terhorst 2 BANHOLT - Terhorst 2 BANHOLT - Terhorst 2 BANHOLT - Terhorst 2 BANHOLT - Terhorst 2 BANHOLT - Terhorst 2 BANHOLT - Terhorst 2 BANHOLT - Terhorst 2 BANHOLT - Terhorst 2 BANHOLT - Terhorst 2 BANHOLT - Terhorst 2 BANHOLT - Terhorst 2 BANHOLT - Terhorst 2 BANHOLT - Terhorst 2 BANHOLT - Terhorst 2 BANHOLT - Terhorst 2 BANHOLT - Terhorst 2 BANHOLT - Terhorst 2 BANHOLT - Terhorst 2 BANHOLT - Terhorst 2 BANHOLT - Terhorst 2 BANHOLT - Terhorst 2 BANHOLT - Terhorst 2 BANHOLT - Terhorst 2 BANHOLT - Terhorst 2 BANHOLT - Terhorst 2 BANHOLT - Terhorst 2 BANHOLT - Terhorst 2 BANHOLT - Terhorst 2 BANHOLT - Terhorst 2 BANHOLT - Terhorst 2
pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image

Beschrijving

Ze worden steeds zeldzamer! Ruimte, uitzicht, rust en mogelijkheden.
Alles wat deze halfvrijstaande carré boerderij te bieden heeft: gelegen op een royaal perceel van circa 2.749 m², in het buitengebied van Banholt en rondom de heuvels van Maastricht.

De boerderij bestaat uit een te renoveren woonhuis te bereiken via de binnenplaats en diverse, rondom de binnenplaats gelegen, bijgebouwen zoals stallen en schuren. De huisweide is direct achter de stallen gelegen en beschikt eveneens over een zij-ingang.

De hoeve is thans agrarisch bestemd. De gemeente Eijsden-Margraten wil echter onder voorwaarden meewerken aan omzetting van de bestemming naar wonen (principe uitspraak wordt u op verzoek toegezonden).

Wilt u ruim en landelijk wonen, met mooi zicht op het prachtige Heuvelland? Kom dan een kijkje nemen bij deze bijzondere hoeve!


Algemeen:
Bouwjaar: 1840
Inhoud: 647 m³
Gebruiksoppervlakte wonen: 120 m²
Overige inpandige ruimte: 64 m²
Gebouw gebonden buitenruimte: 23 m²
Externe bergruimte: 232 m²
Perceeloppervlakte: 2.749 m²
Aanvaarding: in overleg

Voorzieningen:
Elektriciteit: schakelkast met smeltzekeringen
Wateraansluiting: aanwezig
Gasnetaansluiting: aanwezig
Rioolaansluiting: aanwezig
TV aansluiting: via kabel
Kozijnen: grotendeels kunststof voorzien van HR glas
Isolatie: HR beglazing

Installaties:
Centrale verwarming: cv-combiketel (bouwjaar 2019, eigendom)
Warmwatervoorziening: middels cv-combiketel

Indeling:

Begane grond:
De entree van deze boerenwoning bevindt zich op de binnenplaats, welke middels een grote poort te betreden is.
Entree / hal met trappenhuis en toegang tot de provisiekelder. Knusse woonkamer, gesloten keuken voorzien van een keurig keukenblok met gootsteen, 3-pits kookplaat en afzuigkap. Aansluitend is een wasruimte/bijkeuken met de meterkast, toiletruimte voorzien van fonteintje en eenvoudige badkamer met douche en vaste wastafel. Vanuit de wasruimte/bijkeuken is er toegang tot de binnenplaats met de stallen, de schuren en de huisweide.

1e verdieping:
Via de overloop zijn de 3 slaapkamers te bereiken, waarvan slaapkamer 1 voorzien is van een inloopkast en slaapkamer 3 voorzien is van een muurkast.

2e verdieping:
De zolderverdieping is middels een vlizotrap te bereiken en leent zicht bij uitstek voor de realisatie van extra woonruimte. Thans is deze ruimte uitsluitend geschikt als bergzolder (geen isolatie aanwezig).

Bijgebouwen:
Rondom de binnenplaats zijn diverse voormalige stallen en schuren gelegen die samen met het woonhuis de binnenplaats vormen van deze typische carré - boerderij.

Direct aan de straat is via de grote poort de voormalige schuur gelegen met aangrenzende berging, voormalige jongveestal en openwerktuigenberging. Deze ruimten dienen grondig gerenoveerd te worden en zijn gebouwd uit baksteen muren, fraai spantwerk en voorzien van pannendaken. Deze ruimten lenen zich bij uitstek voor de realisatie van hobbyruimte, werkruimte, werkplaats, atelier, kantoor aan huis, mantelzorgwoning, gastenverblijf of mogelijk zelfs ten behoeve van de realisatie van een een 2e woning! De gemeente wil onder voorwaarden medewerking verlenen aan de toevoeging van een extra woning waardoor dubbele bewoning ook tot de mogelijkheden behoort.
Gebruiksoppervlakte schuur circa 105 m²
Gebruiksoppervlakte werktuigenberging circa 48 m²

Aan de achterzijde van de binnenplaats is de voormalige koestal gelegen met weide uitloop. Deze stalruimte met diverse bergingen is eveneens uit baksteen opgetrokken en voorzien van een pannendak. De totale gebruiksoppervlakte op de begane grond bedraagt circa 144 m² waardoor er vele gebruiksdoeleinden mogelijk zijn.

Via de binnenplaats is tevens het zij-erf te bereiken waar nog het voormalige bakhuis te vinden is alsmede een open werktuigen berging en volop ruimte voor het inrichten van een moestuin, het houden van paarden of kleindieren of voor de aanleg van een mooie hoogstamboomgaard.

Huisweide:
De huisweide is mooi omheind en deels voorzien van streek eigen meidoornhagen. Van hieruit geniet men een fraai uitzicht over het heuvelland en het verderop gedegen kerkdorp Banholt.

Bestemmingsplan:
Deze hoeve is thans agrarisch bestemd. De eigenaar heeft echter een principe-uitspraak ingediend bij het College van Burgemeester van Wethouders van de gemeente Eijsden-Margraten waarin de gemeente wordt gevraagd mee te werken aan de omzetting naar een woonbestemming. Vraag onze makelaar en/of onze afdeling ROM voor meer informatie inzake de kansen en mogelijkheden die dit biedt. Meer informatie hieromtrent treft u ook in de formele principe-uitspraak die u op uw verzoek wordt toegezonden.

Ligging:
Terhorst is een zelfstandig buurtschap van het dorp Banholt dat weer een relatief klein dorpje is in de gemeente Eijsden-Margraten met een agrarische historie, hetgeen nog altijd herkenbaar is vanwege de vele boerderijhoeves. Het dorp kent nog vele tradities en een rijk verenigingsleven. Ook is het dorp vanwege haar centrale ligging midden in het Heuvelland (omringd door Mheer, Sint Geertruid en Margraten) een bekend startpunt voor vele fiets en wandeltochten door dit prachtige gebied.
Het dorp zelf heeft een supermarkt (loopafstand), direct nabij (circa 1 km) ligt een basisschool en de stad Maastricht ligt op een afstand van circa 15 autominuten. Met name door de mooie ligging midden in de natuur en de vele culturele gebeurtenissen, is Banholt een verrassend mooi en leuk dorp.

Inlichtingen:
Indien u meer wilt weten over het object of een bezichtiging wilt aanvragen, kunt u contact opnemen met ons kantoor te Margraten, bereikbaar op telefoonnummer: 043 30 30 117.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle maten zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging.

Lees meer

Specificaties

Soort woonhuis Woonboerderij, Halfvrijstaande woning
Bouwjaar 1840
Woonoppervlakte 120 m2
Overige inpandige oppervlakte 64 m2
Inhoud 647 m3

Indeling

Aantal slaapkamers 3
Aantal verdiepingen 4
Voorzieningen Rolluiken, Tv kabel, Rookkanaal, Natuurlijke ventilatie

Energie

Energielabel E Wat betekent dit?
C.V.-ketel Intergas HRE (Eigendom, Combiketel, 2019)
Isolatie Dubbel glas
Verwarming Cv ketel
Warm water Cv ketel

Buitenruimte

Ligging Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Landelijk gelegen
Tuin Achtertuin
Ligging tuin Gelegen op het NOORDWEST, bereikbaar via achterom
Garage
Lees meer

Downloads

Brochure Terhorst 2 te BANHOLT (pdf)