Terug naar overzicht

Uw makelaar: Dhr. S.E.E. (Stef) Limpens BSc

Landelijk & Agrarisch vastgoed / Agrarisch adviseur

slimpens@aelmans.com
06 - 45 12 31 77
Locatie(s): Ubachsberg

Kun je niet vinden wat je zoekt?

Schrijf je in als zoeker. Wij zoeken met je mee.

Inschrijven als zoeker

Wij zoeken voor jou

Wij gaan op zoek naar je persoonlijke droomobject!

Na het invullen van het formulier word je toegevoegd aan ons zoekersbestand. Zodra passend aanbod zich voordoet nemen we contact met je op. Geheel vrijblijvend en op vertrouwelijke basis natuurlijk.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het zoekersformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Je inschrijving is verwerkt en we gaan opzoek naar passend aanbod.

Persoonlijke gegevens
Contactgegevens
Ik ben op zoek naar
 

BEEK - Bourgognestraat 5

Eengezinswoning, tussenwoning
€279.000,- k.k.
Perceelsoppervlakte: 380 m2
Inhoud: 770 m3

Heb je interesse in deze woning of een vraag?

Vul dit formulier in of neem contact op met kantoor Voerendaal via 045 - 575 32 55. Wij staan je graag en vrijblijvend te woord.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het formulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.

BEEK - Bourgognestraat 5 BEEK - Bourgognestraat 5 BEEK - Bourgognestraat 5 BEEK - Bourgognestraat 5 BEEK - Bourgognestraat 5 BEEK - Bourgognestraat 5 BEEK - Bourgognestraat 5 BEEK - Bourgognestraat 5 BEEK - Bourgognestraat 5 BEEK - Bourgognestraat 5 BEEK - Bourgognestraat 5 BEEK - Bourgognestraat 5 BEEK - Bourgognestraat 5 BEEK - Bourgognestraat 5 BEEK - Bourgognestraat 5 BEEK - Bourgognestraat 5 BEEK - Bourgognestraat 5 BEEK - Bourgognestraat 5 BEEK - Bourgognestraat 5 BEEK - Bourgognestraat 5 BEEK - Bourgognestraat 5 BEEK - Bourgognestraat 5 BEEK - Bourgognestraat 5 BEEK - Bourgognestraat 5 BEEK - Bourgognestraat 5 BEEK - Bourgognestraat 5 BEEK - Bourgognestraat 5 BEEK - Bourgognestraat 5 BEEK - Bourgognestraat 5 BEEK - Bourgognestraat 5 BEEK - Bourgognestraat 5 BEEK - Bourgognestraat 5 BEEK - Bourgognestraat 5 BEEK - Bourgognestraat 5
pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image

Beschrijving

Wegens de vele aanvragen en grote animo voor deze woning, zijn de eerste bezichtigingsrondes al volledig vol en kunnen er op dit moment helaas geen bezichtigingen meer worden ingepland. Stuur uw gegevens door per e-mail en wij zullen u op de reservelijst plaatsen. Onze excuses voor het eventuele ongemak.


Geheel vrijblijvend, gelegen op een mooie locatie nabij het centrum van Beek bieden wij u deze karakteristieke woonboerderij te koop aan. Het te verkopen gedeelte betreft een gedeelte van de in de 17e eeuw gebouwde carréhoeve en bestaat uit een woning, cour en een ruime schuur van 181 m².

De woning heeft een inhoud van ca. 770 m³ en de schuur is te omschrijven als volumineus en voor diverse doeleinden te gebruiken. Het object is uitermate geschikt voor aan huis gebonden beroepen, atelier of hobbyruimte. Verder is de locatie zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van het centrum van Beek maar ook ten opzichte van de uitvalswegen richting Maastricht, Heerlen en Eindhoven.

Bent u na het doornemen van de verkoopinformatie net zo enthousiast als wij. Neem dan contact op met ons voor het inplannen van een bezichtiging.

Algemeen:
Inhoud woning: circa 770 m³
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 180 m²
Perceeloppervlakte: 380 m²
Aanvaarding: in overleg

Nutsvoorzieningen/installaties:
Elektriciteit: meterkast met dubbele meter, aardlekschakelaar en diverse groepen.
Wateraansluiting: aanwezig
Gasnetaansluiting: aanwezig
Rioolaansluiting: aanwezig
Internet: glasvezel
Kozijnen: deel houten en deels aluminium kozijnen
Verwarming: middels Cv-installatie (eigendom bouwjaar 2017) en middels infrarood panelen (slaapkamers).

Deze karakteristieke en speelse woonboerderij is in 2019 grotendeels voorzien van nieuwe aluminium kozijnen bezet met trippel glas en blauwstenen vensterbanken. De steens opgetrokken voorgevel is recent voorzien van isolatie. Ook is het dak in 2020 volledig nageïsoleerd (14 cm) en voorzien van dakramen met triple beglazing. De 18 zonnepanelen die in 2019 zijn geplaatst leveren circa 4.500 kWh per jaar op.

Indeling
Souterrain
De woning beschikt over een ruime provisie kelder met twee ruimtes, welke een oppervlakte hebben van ca. 13,5 m² en 15 m².

Via de entreehal heeft u toegang tot de keuken en de aangrenzend gelegen woonkamer. De charmante woonkamer is voorzien van een eet- en verlaagd gelegen zitgedeelte. Vanuit de woonkamer heeft men zicht op de cour en de straatzijde. De keuken is voorzien van een eenvoudig keukenblok en geeft op haar beurt weer toegang tot de bijkeuken met berging, toiletruimte en 2e badkamer.

1e verdieping
Via de vaste houten trap heeft u toegang tot de overloop met daaraan gelegen de badkamer en 3 slaapkamers met elk een unieke en eigentijdse inrichting. Een van de slaapkamers is gerealiseerd boven het poortgebouw van de buren. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet.

2e verdieping
Vanaf de overloop op de eerste verdieping geeft een vaste houten trap toegang tot de tweede verdieping. Op deze verdieping bevind zich een vierde, ruime slaapkamer en aangrenzende werkkamer. In deze ruimte zijn de authentieke houten spanten zichtbaar.

Cour en schuur
De cour is te bereiken vanuit de woning en (loop)poortdoorgang vanaf de straatzijde. Vanuit de bijkeuken heeft men toegang tot de ruime schuur met een oppervlakte van ca. 130 m² De schuur is tevens bereikbaar middels de oprit aan de achterzijde (via een erfdienstbaarheid). Vanaf deze oprit is verder de werkplaats c.q. berging bereikbaar. De eerste verdieping van de schuur is in gebruik als zolderruimte en hier zijn de fraaie authentieke houten spanten zichtbaar. Het geheel biedt een legio aan mogelijkheden. De schuur is geschikt voor onder andere aan huis gebonden beroepen, werkplaats, alsook een atelier of hobbyruimte en is te omschrijven als een droom voor hobbyisten en liefhebbers van (oldtimer) auto’s.

Ligging:
De ligging nabij het centrum van Beek is zonder meer goed te noemen. Op loopafstand ligt een groot wandelgebied. Het centrum van Beek met al haar (winkel)voorzieningen zijn te voet goed bereikbaar. Verder zijn de diverse uitvalswegen zoals de A2, A76 en A79 op korte afstand gelegen.

Bestemming
Het object is gelegen in het bestemmingsplan ‘’Kern Beek’’ van de gemeente Beek. Binnen dit bestemmingsplan heeft het object de enkelbestemming ‘wonen’ en de dubbelbestemmingen ‘archeologie 1’ en ’cultuurhistorie’ toegekend gekregen.

De waarde cultuurhistorie is in het gemeentelijk beeldkwaliteitsplan gespecificeerd tot de voorgevel, welke is aangemerkt als beeldbepalend.

Kadastrale gegevens
Het perceel is kadastraal bekend als gemeente Beek, sectie B, nummer 6480 en 7736, tezamen ter grootte van 380 m².

Inlichtingen
Indien u meer wilt weten over het object of een bezichtiging wilt aanvragen, kunt u contact opnemen met de heer S.E.E. (Stef) Limpens van het kantoor te Voerendaal, bereikbaar op telefoonnummer: 045-5753255.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle maten zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging. Een afspraak hiertoe kunt u maken bij ons kantoor.

Lees meer

Specificaties

Soort woonhuis Eengezinswoning, Tussenwoning
Woonoppervlakte 180 m2
Overige inpandige oppervlakte 180 m2
Perceeloppervlakte 380 m2
Inhoud 770 m3

Indeling

Aantal slaapkamers 4
Aantal verdiepingen 4
Voorzieningen Dakraam, Zonnepanelen

Energie

Isolatie Dakisolatie, Muurisolatie, Driedubbel glas
Verwarming Cv ketel
Warm water Cv ketel

Buitenruimte

Tuin Patio atrium
Achtertuin 44 m2 (8m diep en 6m breed)
Garage
Lees meer

Downloads

Brochure Bourgognestraat 5 te BEEK (pdf)