Terug naar overzicht

Uw makelaar: Dhr. S.E.E. (Stef) Limpens BSc

Landelijk & Agrarisch vastgoed / Agrarisch adviseur

slimpens@aelmans.com
06 - 45 12 31 77
Locatie(s): Ubachsberg

Kun je niet vinden wat je zoekt?

Schrijf je in als zoeker. Wij zoeken met je mee.

Inschrijven als zoeker

Wij zoeken voor jou

Wij gaan op zoek naar je persoonlijke droomobject!

Na het invullen van het formulier word je toegevoegd aan ons zoekersbestand. Zodra passend aanbod zich voordoet nemen we contact met je op. Geheel vrijblijvend en op vertrouwelijke basis natuurlijk.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het zoekersformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Je inschrijving is verwerkt en we gaan opzoek naar passend aanbod.

Persoonlijke gegevens
Contactgegevens
Ik ben op zoek naar

Bekijk de laatste editie van Buitenstate magazine:

Buitenstate Magazine 2020
Verkocht onder voorbehoud

BEEK - Grootgenhouterstraat 168

Woonboerderij, geschakelde woning
€495.000,- k.k.
Perceelsoppervlakte: 7.555 m2
Inhoud: 700 m3

Heb je interesse in deze woning of een vraag?

Vul dit formulier in of neem contact op met kantoor Voerendaal via 045 - 575 32 55. Wij staan je graag en vrijblijvend te woord.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het formulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.

Logo Buitenstate Deze woning betreft een Buitenstate.
Meer informatie over Buitenstate
BEEK - Grootgenhouterstraat 168 BEEK - Grootgenhouterstraat 168 BEEK - Grootgenhouterstraat 168 BEEK - Grootgenhouterstraat 168 BEEK - Grootgenhouterstraat 168 BEEK - Grootgenhouterstraat 168 BEEK - Grootgenhouterstraat 168 BEEK - Grootgenhouterstraat 168 BEEK - Grootgenhouterstraat 168 BEEK - Grootgenhouterstraat 168 BEEK - Grootgenhouterstraat 168 BEEK - Grootgenhouterstraat 168 BEEK - Grootgenhouterstraat 168 BEEK - Grootgenhouterstraat 168 BEEK - Grootgenhouterstraat 168 BEEK - Grootgenhouterstraat 168 BEEK - Grootgenhouterstraat 168 BEEK - Grootgenhouterstraat 168 BEEK - Grootgenhouterstraat 168 BEEK - Grootgenhouterstraat 168 BEEK - Grootgenhouterstraat 168 BEEK - Grootgenhouterstraat 168 BEEK - Grootgenhouterstraat 168 BEEK - Grootgenhouterstraat 168 BEEK - Grootgenhouterstraat 168 BEEK - Grootgenhouterstraat 168 BEEK - Grootgenhouterstraat 168 BEEK - Grootgenhouterstraat 168 BEEK - Grootgenhouterstraat 168 BEEK - Grootgenhouterstraat 168 BEEK - Grootgenhouterstraat 168 BEEK - Grootgenhouterstraat 168 BEEK - Grootgenhouterstraat 168 BEEK - Grootgenhouterstraat 168 BEEK - Grootgenhouterstraat 168 BEEK - Grootgenhouterstraat 168 BEEK - Grootgenhouterstraat 168 BEEK - Grootgenhouterstraat 168 BEEK - Grootgenhouterstraat 168 BEEK - Grootgenhouterstraat 168 BEEK - Grootgenhouterstraat 168
pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image

Beschrijving

Wegens de vele aanvragen en grote animo voor deze woning, zijn de eerste bezichtigingsrondes al volledig vol en kunnen er op dit moment helaas geen bezichtigingen meer worden ingepland. Stuur uw gegevens door per e-mail en wij zullen u op de reservelijst plaatsen. Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Geheel vrijblijvend mogen wij u deze typisch Limburgse geschakelde carréboerderij met dubbele poort te koop aanbieden. Het geheel is gelegen op een rustige locatie in het pittoreske Genhout onderdeel uitmakende van Beek. Het object, bestaande uit de karakteristieke boerderij met schuren en huisweide is gelegen op een royaal perceel van maar liefst 7.555 m² en is daardoor ideaal voor de paardenliefhebber, maar ook voor de liefhebber van (klein)vee / andere hobby’s.

De locatie biedt een breed scala aan mogelijkheden. Bent u na het doornemen van de verkoopinformatie net zo enthousiast als ons. Neem dan contact op met ons via onderstaande gegevens!

Algemeen:
Bouwjaar: ca. 1859
Inhoud: ca. 700 m³ (woonhuis) en 1889 m³ (totaal incl. schuur)
Gebruiksoppervlakte wonen: ca. 139 m²
Perceeloppervlakte: 0.75.55 ha. (7.555 m²)
Aanvaarding: in overleg

Voorzieningen:
Elektriciteit: meterkast
Wateraansluiting: aanwezig
Gasnetaansluiting: aanwezig
Rioolaansluiting: aanwezig
TV aansluiting: aanwezig
Kozijnen: kunststof kozijnen met dubbele beglazing.

Installaties:
Centrale verwarming: middels CV-combi ketel (bouwjaar 2016)
Warm water voorziening: middels Cv-ketel, behalve de keuken.

Begane grond
Via één grote en twee kleine poorten heeft men toegang tot de binnenplaats. Op de binnenplaats is een vriendelijk karakter gecreëerd door bloemen en groen. De muren ademen de sfeer die dit oude gebouw uitstraalt. Vanaf de binnenplaats heeft u toegang tot de centrale hal met aan de rechterzijde de woonkamer met zicht op de straatzijde. De woonkamer is voorzien van een houten vloer.

Vanuit de hal heeft u tevens toegang tot de keuken voorzien van terrazzovloer, keukenblok en toegang tot de gewelfde provisiekelder.
Aangrenzend aan de keuken treft men de bijkeuken met toilet en badkamer. In de bijkeuken is tevens een tweede ingang tot de binnenplaats voorzien en vanuit de bijkeuken heeft men toegang tot de grote schuur.

1e etage
Vanaf de overloop op de eerste verdieping heeft men toegang tot 3 slaapkamers welke respectievelijk ca. 18,5 m², 17 m² en 9 m² groot zijn. De vloeren op de eerste verdieping zijn van hout. Op de overloop is verder de vaste houten trap naar de tweede verdieping gemaakt.

2e etage
De tweede verdieping bestaat uit een open ruimte welke thans in gebruik is als zolder. Deze ruimte is echter uitermate geschikt voor het creëren van een master bedroom. In het geheel zijn de originele houten spanten zichtbaar. De nok is maar liefst 3,80 meter hoog en het vloeroppervlakte bedraagt ca. 44 m².

Schuren en bijgebouwen
De schuur gelegen aangrenzend aan de woning heeft een oppervlakte van 100 m² en een enorme hoogte van maar liefst 9,6 meter. De schuur is aan de straatzijde te bereiken middels een grote houten poort. De schuur is uitermate geschikt voor het stallen van klassieke voertuigen, andere hobbymatige activiteiten en/of bijvoorbeeld beroep aan huis. Aangrenzend aan de schuur is een afhang gerealiseerd. Deze afhang en de schuur zijn beiden voorzien van authentieke houten spanten dakconstructie welke is gedekt met een Oud Hollandse pan.

Op de binnenplaats zijn verder een aantal kleine voormalige stallen aanwezig en een doorgang naar de huisweide. De huisweide is ingericht als typisch Limburgse hoogstamboomgaard welke is omzoomd met een meidorenhaag. De huisweide grenst aan de achterzijde aan de Lindesteeg.

Bestemmingsplan
Het object is gelegen in het bestemmingsplan ‘Buitengebied Beek 2011’’ van de gemeente Beek. Binnen dit bestemmingsplan heeft de woning de bestemming ‘wonen’ en het weiland de bestemming "agrarisch met waarden". Tevens rust de dubbelbestemming “Waarde – Beeldbepalend” op de boerderij.

Kadastrale gegevens
Het perceel is kadastraal bekend als gemeente Beek, sectie M, nummer 468, 471, 476 en 602 tezamen ter grootte van 0.75.55 ha. (7.555 m²).

Ligging
Deze unieke boerderij ligt in een landelijke omgeving aan de rand van Beek. Per auto zijn Heerlen, Sittard en Maastricht snel bereikbaar door een gunstige ligging ten opzichte van diverse uitvalswegen waaronder de A79.

Inlichtingen
Indien u meer wilt weten over het object of een bezichtiging wilt aanvragen, kunt u contact opnemen met de heer S.E.E. (Stef) Limpens van het kantoor te Ubachsberg (Voerendaal), bereikbaar op telefoonnummer: 045-5753255.


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle maten zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging. Een afspraak hiertoe kunt u maken bij ons kantoor.

Lees meer

Specificaties

Soort woonhuis Woonboerderij, Geschakelde woning
Woonoppervlakte 139 m2
Overige inpandige oppervlakte 181 m2
Perceeloppervlakte 7.555 m2
Inhoud 700 m3

Indeling

Aantal slaapkamers 3
Aantal verdiepingen 2

Energie

Verwarming Cv ketel
Warm water Cv ketel, Geiser eigendom

Buitenruimte

Ligging Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Landelijk gelegen
Tuin Achtertuin, Patio atrium
Garage
Lees meer