Terug naar overzicht

Uw makelaar: Dhr. S.E.E. (Stef) Limpens BSc.

Vastgoed- en Agrarisch adviseur

slimpens@aelmans.com
06 - 45 12 31 77
Locatie(s): Ubachsberg

Kun je niet vinden wat je zoekt?

Schrijf je in als zoeker. Wij zoeken met je mee.

Inschrijven als zoeker

Wij zoeken voor jou

Wij gaan op zoek naar je persoonlijke droomobject!

Na het invullen van het formulier word je toegevoegd aan ons zoekersbestand. Zodra passend aanbod zich voordoet nemen we contact met je op. Geheel vrijblijvend en op vertrouwelijke basis natuurlijk.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het zoekersformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Je inschrijving is verwerkt en we gaan opzoek naar passend aanbod.

Persoonlijke gegevens
Contactgegevens
Ik ben op zoek naar
 

BOCHOLTZ - Vlengendaal 89

Bouwgrond
€185.000,- v.o.n.

Heb je interesse in deze woning of een vraag?

Vul dit formulier in of neem contact op met kantoor Voerendaal via 045 - 575 32 55. Wij staan je graag en vrijblijvend te woord.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het formulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.

BOCHOLTZ - Vlengendaal 89 BOCHOLTZ - Vlengendaal 89 BOCHOLTZ - Vlengendaal 89 BOCHOLTZ - Vlengendaal 89 BOCHOLTZ - Vlengendaal 89 BOCHOLTZ - Vlengendaal 89 BOCHOLTZ - Vlengendaal 89 BOCHOLTZ - Vlengendaal 89
pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image

Beschrijving

In het buurtschap Vlengendaal (Vlengender) nabij Bocholtz mogen wij u deze landelijk gelegen bouwkavel aanbieden. De bouwkavel is gelegen op een rustige plek en heeft een oppervlakte van ruim 2.000 m².
Indien u droomt van het realiseren van uw eigen woonwensen op een prachtige plek in Zuid-Limburg dan is dit uw kans.

Omschrijving
Gelegen aan de zuidzijde van en direct grenzend aan Bocholtz ligt het buurtschap Vlengendaal. In Vlengendaal staan rond de 100 boerderijen en huizen met circa 250 inwoners. Vlengendaal is rustig gelegen en grenst direct aan landerijen en natuur. Het is een ideale plek om te wonen op slechts enkele honderden meters gelegen van Bocholtz.

Bestemmingsplan
Ter plekke van de bouwkavel aan de Vlengendaal 89 het bestemmingsplan ‘Buitengebied 2016’. Ter plekke zijn de bestemming ‘Wonen’ en de bestemming ‘Tuin’ van kracht. Met betrekking tot de bestemming ‘Wonen’ mag uitsluitend binnen het bouwvlak worden gebouwd, waarbij het bouwvlak voor maximaal 100% mag worden bebouwd. Het bouwvlak heeft is ca. 17 meter breed en 12 meter diep.
Voorts geldt ter plekke de aanduiding ‘vrijstaand’ met als gevolg dat enkel vrijstaande bebouwing is toegestaan. Op het perceel is één woning toegestaan waarvan de inhoud ten hoogste 1.000 m³ mag bedragen. De gronden met de bestemming ‘Tuin’ mogen in beginsel niet worden bebouwd. De bouwhoogte mag ter plekke 9,5 meter bedragen en de goothoogte mag maximaal 5,5 meter bedragen. 

De woning wordt beoogd in twee bouwlagen met kap te worden gebouwd. De vormgeving van de bouwmassa en de materiaalkeuze dient te worden afgestemd op de directe omgeving, waarbij ruimte is voor eigen inbreng door de toekomstige bewoners van de woning. De ontsluiting van de nieuwe woningen zal geschieden via de reeds bestaande inrit. De koper van het perceel verkrijgt eveneens het ½ onverdeeld eigendom van het gezamenlijk erf (461 m²). Dit erf zal na realisatie van de woningen moeten worden aangelegd en onderhouden de eigenaren van het gezamenlijk erf. Meer informatie over het bestemmingsplan in opgenomen in de informatiebrochure.

Ligging
Deze woning ligt in de mooie en geliefde woonwijk Vlengendaal, nabij Bocholtz, gemeente Simpelveld. Per auto zijn Kerkrade, Heerlen, Maastricht, Sittard en Aken goed bereikbaar door een gunstige ligging ten opzichte van de autosnelwegen. Bocholtz beschikt over een goed voorzieningenniveau. Aan wandel- en fietsgelegenheden is mede vanwege de prachtige vergezichten over de weilanden en akkers in de direct omgeving geen gebrek.

Kadastrale gegevens
Het perceel is kadastraal bekend als gemeente Simpelveld, sectie N, nummer 307, ter grootte van 2.005 m². Verder verkrijgt men bij aankoop het ½ onverdeeld aandeel van het mandeling perceel gemeente Simpelveld, sectie n, nummer 307 ter grootte van 461 m².

Bijzonderheden:
- Er is door verkoper reeds een bodemonderzoek uitgevoerd.
- Het erf wordt mandelig gebruikt door de eigenaren van de woning nummer 89 en 91.
- Het in de bijlage toegevoegde landschapsplan zal door koper moeten worden uitgevoerd.

Inlichtingen:
Indien u meer wilt weten over het object wilt weten dan kunt u contact opnemen met de heer S.E.E. (Stef) Limpens van het kantoor te Voerendaal, bereikbaar op telefoonnummer: 045-5753255.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle maten zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging. Een afspraak hiertoe kunt u maken bij ons kantoor.

Lees meer

Specificaties

Bouwgrond 2.005 m2 perceeloppervlak
Ligging Aan rustige weg, buiten bebouwde kom, in bosrijke omgeving, landelijk gelegen
Lees meer
De kaart wordt geladen…