Terug naar overzicht
Linkedin icoon

Uw makelaar: Dhr. R.J.H. (Richard) Vroonen RM/RT

Beëdigd NVM-makelaar Wonen & Bedrijfsmatig Vastgoed / Register Taxateur / WOZ en NWWI-taxateur

rvroonen@aelmans.com
06 - 10 92 51 88
Locatie(s): Margraten

Kun je niet vinden wat je zoekt?

Schrijf je in als zoeker. Wij zoeken met je mee.

Inschrijven als zoeker

Wij zoeken voor jou

Wij gaan op zoek naar je persoonlijke droomobject!

Na het invullen van het formulier word je toegevoegd aan ons zoekersbestand. Zodra passend aanbod zich voordoet nemen we contact met je op. Geheel vrijblijvend en op vertrouwelijke basis natuurlijk.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het zoekersformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Je inschrijving is verwerkt en we gaan opzoek naar passend aanbod.

Persoonlijke gegevens
Contactgegevens
Ik ben op zoek naar
 

CADIER EN KEER - Albert Strahlestraat 19

Eengezinswoning, geschakelde woning
€345.000,- v.o.n.
Perceelsoppervlakte: 167 m2
Inhoud: 497 m3

Heb je interesse in deze woning of een vraag?

Vul dit formulier in of neem contact op met kantoor Margraten via 043 - 30 30 117. Wij staan je graag en vrijblijvend te woord.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het formulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.

CADIER EN KEER - Albert Strahlestraat 19 CADIER EN KEER - Albert Strahlestraat 19 CADIER EN KEER - Albert Strahlestraat 19 CADIER EN KEER - Albert Strahlestraat 19 CADIER EN KEER - Albert Strahlestraat 19 CADIER EN KEER - Albert Strahlestraat 19
pager image pager image pager image pager image pager image pager image

Beschrijving

LAATSTE WONING FASE 2 (NIEUWBOUWPROJECT "DE BONGERD" | LEVENSLOOPBESTENDIGE PATIO-WONING (oplevering in het jaar 2020)

Temidden van glooiende heuvels, uitgestrekte akkers, weilanden en nabij het bruisende Maastricht. Daar waar ruimte is voor ontspanning en het Bourgondische leven samen gaat met de hedendaagse moderne voorzieningen.

Het plan: De Bongerd
Bouwplan De Bongerd bestaat in totaliteit uit 25 eigentijdse woningen met een moderne architectonische vormgeving. De woningen zijn verdeeld in 4 verschillende woningtypen, waaronder ruime tweekappers en levensloopbestendige patio-woningen. Daarnaast zijn er 3 ruime kavels gereserveerd voor de vrije sector. De verkoop van fase 2 is inmiddels gestart, waarvan kavel 18 nog beschikbaar is.

Bij het ontwerpen van de verschillende woningtypes is rekening gehouden met de wensen van jongere gezinnen, maar zeker ook voor gezinnen en stellen die op zoek zijn naar een levensloopbestendige woning met alle voorzieningen op de begane grond, zodat ze ook op hun oudere dag kunnen genieten van het comfort van de woning.

Het nieuwbouwplan wordt gerealiseerd langs de Pastoor Kikkenweg en de Albert Strahlestraat te Cadier en Keer, een verkeersluwe straat waar geen doorgaand verkeer mogelijk is. De straat komt uit op een klein binnenplein dat omzoomd is met veel groen.

Woningtype C1 (kavel 18)
Deze patiowoningen zijn rustig gelegen aan een pleintje met veel groen. Er is geen doorgaand verkeer mogelijk. De woningen zijn met de bergingen aan elkaar geschakeld.
Het beeld van deze woningen wordt bepaald door de overdekte entree, de bijzondere kozijndetailering in de voorgevel, de uitkragende dakranden aan de voor- en achtergevel alsmede door het gebruik van een licht kleurige gevelsteen. Voor de berging en de plint zal een donkere gevelsteen worden gebruikt. De woningen beschikken over 3 slaapkamers en 2 badkamers, waarvan de ouderslaapkamer is gelegen op de begane grond (voor meer details omtrent de indeling verwijzen we naar de plattegrond of download de brochure).

Het veelzijdige Cadier en Keer
Cadier en Keer is een dorp in de Zuid-Limburgse gemeente Eijsden-Margraten. In de achtertuin van Cadier en Keer ligt het prachtige heuvelland, met onder andere de golfbaan “Het Rijk van Margraten“ en een sportpark met voetbalvelden, hockeyvelden en tennisvelden. Het dorp is gelegen aan de provinciale weg N278 tussen Maastricht en Vaals. De bruisende stad Maastricht ligt pal in de voortuin van het pittoreske Cadier en Keer. Maastricht staat bekend om haar bourgondische uitgaansleven, haar rijke historie en het actieve bedrijfsleven. De korte afstand naar Maastricht maakt van Cadier en Keer een echt forensendorp.

Inlichtingen:
Indien u meer wilt weten over het object of een afspraak met de makelaar wilt aanvragen, kunt u contact opnemen met ons kantoor te Margraten, bereikbaar op telefoonnummer: 043-3030117.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle maten zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot een afspraak.

Lees meer

Specificaties

Soort woonhuis Eengezinswoning, geschakelde woning
Woonoppervlakte 120 m2
Overige inpandige oppervlakte 9 m2
Perceeloppervlakte 167 m2
Inhoud 497 m3

Indeling

Aantal slaapkamers 3
Aantal verdiepingen 2
Voorzieningen Mechanische ventilatie

Energie

Isolatie Volledig geïsoleerd
Warm water C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging Aan rustige weg, in woonwijk
Tuin Patio/atrium
Garage Geen garage
Lees meer
De kaart wordt geladen…