Terug naar overzicht
Linkedin icoon

Uw makelaar: Dhr. R.J.H. (Richard) Vroonen RM/RT

Beëdigd NVM-makelaar Wonen & Bedrijfsmatig Vastgoed / Register Taxateur / WOZ en NWWI-taxateur

rvroonen@aelmans.com
06 - 10 92 51 88
Locatie(s): Margraten

Kun je niet vinden wat je zoekt?

Schrijf je in als zoeker. Wij zoeken met je mee.

Inschrijven als zoeker

Wij zoeken voor jou

Wij gaan op zoek naar je persoonlijke droomobject!

Na het invullen van het formulier word je toegevoegd aan ons zoekersbestand. Zodra passend aanbod zich voordoet nemen we contact met je op. Geheel vrijblijvend en op vertrouwelijke basis natuurlijk.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het zoekersformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Je inschrijving is verwerkt en we gaan opzoek naar passend aanbod.

Persoonlijke gegevens
Contactgegevens
Ik ben op zoek naar
 

CADIER EN KEER - De Bongerd (Bouwkavel 8) ong

Bouwgrond
€152.500,- v.o.n.

Heb je interesse in deze woning of een vraag?

Vul dit formulier in of neem contact op met kantoor Margraten via 043 - 30 30 117. Wij staan je graag en vrijblijvend te woord.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het formulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.

CADIER EN KEER - De Bongerd (Bouwkavel 8) ong CADIER EN KEER - De Bongerd (Bouwkavel 8) ong CADIER EN KEER - De Bongerd (Bouwkavel 8) ong CADIER EN KEER - De Bongerd (Bouwkavel 8) ong CADIER EN KEER - De Bongerd (Bouwkavel 8) ong CADIER EN KEER - De Bongerd (Bouwkavel 8) ong CADIER EN KEER - De Bongerd (Bouwkavel 8) ong CADIER EN KEER - De Bongerd (Bouwkavel 8) ong CADIER EN KEER - De Bongerd (Bouwkavel 8) ong
pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image

Beschrijving

Temidden van glooiende heuvels, uitgestrekte akkers, weilanden en nabij het bruisende Maastricht. Daar waar ruimte is voor ontspanning en het Bourgondische leven samen gaat met de hedendaagse moderne voorzieningen.

Het plan - De Bongerd:
Bouwplan De Bongerd bestaat uit 25 eigentijdse woningen met een moderne architectonische vormgeving. De woningen zijn verdeeld in 4 verschillende woningtypen, waaronder ruime tweekappers en levensloopbestendige patio-woningen. Daarnaast zijn er 3 ruime kavels gereserveerd voor de vrije sector.

Bij het ontwerpen van de verschillende woningtypes is rekening gehouden met de wensen van jongere gezinnen, maar zeker ook voor gezinnen en stellen die op zoek zijn naar een levensloopbestendige woning met alle voorzieningen op de begane grond, zodat ze ook op hun oudere dag kunnen genieten van het comfort van de woning.

Het nieuwbouwplan wordt gerealiseerd langs de Pastoor Kikkenweg en de Albert Strahlestraat, een verkeersluwe straat waar geen doorgaand verkeer mogelijk is. De straat komt uit op een klein binnenplein dat omzoomd is met veel groen.

Bouwkavel 8:
Perceelsgrootte 497 m² - Koopprijs € 152.500,- v.o.n.

De te realiseren woning op de bouwkavel zal gerealiseerd worden door Aannemersbedrijf Gebr. Heusschen B.V.

Het veelzijdige Cadier en Keer:
Cadier en Keer is een dorp in de Zuid-Limburgse gemeente Eijsden-Margraten. In de achtertuin van Cadier en Keer ligt het prachtige heuvelland, met onder andere de golfbaan “Het Rijk van Margraten“ en een sportpark met voetbalvelden, hockeyvelden en tennisvelden. Het dorp is gelegen aan de provinciale weg N278 tussen Maastricht en Vaals. De bruisende stad Maastricht ligt pal in de voortuin van het pittoreske Cadier en Keer. Maastricht staat bekend om haar bourgondische uitgaansleven, haar rijke historie en het actieve bedrijfsleven. De korte afstand naar Maastricht maakt van Cadier en Keer een echt forensendorp.

Inlichtingen:
Indien u meer wilt weten over het object of een afspraak met de makelaar wilt aanvragen, kunt u contact opnemen met ons kantoor te Margraten, bereikbaar op telefoonnummer: 043-3030117.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle maten zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot een afspraak.

Lees meer

Specificaties

Bouwgrond 497 m2 perceeloppervlak
Ligging In woonwijk
Lees meer