Terug naar overzicht
Linkedin icoon

Uw makelaar: Dhr. B.G.H. (Bart) van den Berg RM/RT Register Makelaar / Register Taxateur

bvandenberg@aelmans.com
Locatie(s): Panningen

Kun je niet vinden wat je zoekt?

Schrijf je in als zoeker. Wij zoeken met je mee.

Inschrijven als zoeker

Waar bent u naar op zoek?


We houden u graag op de hoogte van nieuw aanbod! Na het invullen van het formulier wordt u toegevoegd aan ons zoekersbestand en houden we u per e-mail op de hoogte van nieuw aanbod dat past binnen uw zoekerscriteria. Uiteraard geheel vrijblijvend en op vertrouwelijke basis.

Woning
Bedrijfsobject
Agrarisch object

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het zoekersformulier wordt verstuurd…

Persoonlijke gegevens

Naam

Adres

Contactgegevens

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het zoekersformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Je inschrijving is verwerkt en we gaan op zoek naar passend aanbod.

Waar zoekt u naar?

Locatie

Prijs

Kenmerken

Bekijk de laatste editie van Buitenstate magazine:

Buitenstate Magazine 2023
 

GRASHOEK - Ontginningsweg 24

Eengezinswoning, vrijstaande woning
€445.000,- k.k.

Heb je interesse in deze woning of een vraag?

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het formulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.

Logo Buitenstate Deze woning betreft een Buitenstate.
Meer informatie over Buitenstate
GRASHOEK - Ontginningsweg 24 GRASHOEK - Ontginningsweg 24 GRASHOEK - Ontginningsweg 24 GRASHOEK - Ontginningsweg 24 GRASHOEK - Ontginningsweg 24 GRASHOEK - Ontginningsweg 24 GRASHOEK - Ontginningsweg 24 GRASHOEK - Ontginningsweg 24 GRASHOEK - Ontginningsweg 24 GRASHOEK - Ontginningsweg 24 GRASHOEK - Ontginningsweg 24 GRASHOEK - Ontginningsweg 24 GRASHOEK - Ontginningsweg 24 GRASHOEK - Ontginningsweg 24 GRASHOEK - Ontginningsweg 24 GRASHOEK - Ontginningsweg 24 GRASHOEK - Ontginningsweg 24 GRASHOEK - Ontginningsweg 24 GRASHOEK - Ontginningsweg 24 GRASHOEK - Ontginningsweg 24 GRASHOEK - Ontginningsweg 24 GRASHOEK - Ontginningsweg 24 GRASHOEK - Ontginningsweg 24 GRASHOEK - Ontginningsweg 24 GRASHOEK - Ontginningsweg 24 GRASHOEK - Ontginningsweg 24 GRASHOEK - Ontginningsweg 24 GRASHOEK - Ontginningsweg 24 GRASHOEK - Ontginningsweg 24 GRASHOEK - Ontginningsweg 24 GRASHOEK - Ontginningsweg 24 GRASHOEK - Ontginningsweg 24 GRASHOEK - Ontginningsweg 24 GRASHOEK - Ontginningsweg 24 GRASHOEK - Ontginningsweg 24 GRASHOEK - Ontginningsweg 24
pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image

Beschrijving

In het buitengebied van Grashoek ligt deze vrijstaande woning met garage en twee vrijstaande loodsen. Het perceel heeft de bestemming "agrarisch - grondgebonden".

De ligging is prachtig! Een heerlijk ruim perceel van 4.270 m² met alle vrijheid en privacy.
De woning is gebouwd in 1955. Alhoewel de woning in de loop der jaren verbouwd is behoeft het thans wel enig onderhoud en modernisering. De eerste verdieping van de woning heeft een woonkamer met keukenblok, douchegelegenheid en een slaapkamer waardoor deze ook als aparte wooneenheid voor bijvoorbeeld inwonende kinderen gebruikt kan worden.

Indeling:
Begane grond:
Via de entree aan de voorzijde van de woning kom je in de hal. In de hal bevindt zich de meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping. Via de hal zijn de slaapkamer en de woonkamer bereikbaar. De slaapkamer heeft een oppervlakte van circa 15m². De rechthoekige woonkamer heeft een oppervlakte van circa 23m² en heeft een verbinding met de keuken. De keuken heeft een eenvoudig keukenblok. Aansluitend ligt de achterentree met toegang naar de ruime terrasoverkapping. De achterentree geeft toegang tot de volledig betegelde toiletruimte. De aansluitend gelegen badkamer is eveneens volledig betegeld. Hier is een inloopdouche, wastafel, ligbad en aansluiting voor de wasmachine.

1e verdieping:
Op de eerste verdieping is een tweede woonkamer met keukenblok, een slaapkamer en een douchegelegenheid gelegen. De ruimtes zijn eenvoudig te verbouwen tot (meerdere) slaapkamer(s).

Bijgebouwen:
Direct naast de woning is een vrijstaande garage gelegen. De garage is opgetrokken uit steen en heeft een oppervlakte van circa 35 m².

Loods:
Verder op het perceel zijn twee ruime loodsen gelegen (voormalige agrarische bebouwing). De oppervlakte bedraagt in totaal circa 460 m².
Deze loodsen zijn thans in gebruik voor opslag. De daken van de loodsen zijn voorzien van asbesthoudende golfplaten.

Tuin:
Het perceel is thans ingericht met enkele dierenweides en biedt optimale privacy.

Ligging:
De woning is gelegen in het buitengebied van Grashoek. Grashoek behoort tot de gemeente Peel en Maas, welke op 1 januari 2010 is ontstaan uit een vrijwillige fusie van de gemeenten Helden, Maasbree, Kessel en Meijel. De gemeente is gesitueerd in Noord-Limburg tussen natuurgebied de Peel en rivier de Maas. De gemeente Peel en Maas telt 11 woonkernen.

De omgeving van Grashoek biedt veel groen en er zijn in de buurt tal van leuke winkeltjes en restaurants. Het bosrijke westelijk deel van Grashoek wordt begrensd door de Helenavaart. Doordat deze niet meer voor de scheepvaart wordt gebruikt is het gebied daarlangs veranderd in een rustig wandel- en fietsgebied. Ook enkele fietsknooppunten doorkruisen het gebied. Verder zijn er op korte afstand ook nog een paar kleine natuurgebieden om te ontdekken. Grashoek zelf heeft een eigen basisschool en er zijn diverse horeca-gelegenheden. De op- en afrit naar de autosnelweg A67 zijn op korte afstand gelegen waardoor de ontsluiting perfect is!

Voor de ruimere voorzieningen kan men terecht in Panningen. Panningen beschikt over een centrum met een gevarieerd en uitgebreid winkelaanbod, enkele basisscholen, een middelbare school, sportscholen, bioscoop en theater, een grote bouwmarkt en diverse zorgvoorzieningen (huisartsen, tandartsen, fysiotherapeuten, hospice, dependance ziekenhuis etc.).

Lees meer

Specificaties

Soort woonhuis Eengezinswoning, Vrijstaande woning
Bouwjaar 1955
Woonoppervlakte 117 m2
Overige inpandige oppervlakte 8 m2
Inhoud 481 m3

Indeling

Aantal slaapkamers 3
Aantal verdiepingen 2
Voorzieningen Rookkanaal

Energie

Isolatie Hr glas

Buitenruimte

Ligging Aan rustige weg, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Tuin Tuin rondom
Garage
Lees meer