Terug naar overzicht

Uw makelaar: Dhr. S.E.E. (Stef) Limpens BSc

Landelijk & Agrarisch vastgoed / Agrarisch adviseur

slimpens@aelmans.com
06 - 45 12 31 77
Locatie(s): Ubachsberg

Kun je niet vinden wat je zoekt?

Schrijf je in als zoeker. Wij zoeken met je mee.

Inschrijven als zoeker

Wij zoeken voor jou

Wij gaan op zoek naar je persoonlijke droomobject!

Na het invullen van het formulier word je toegevoegd aan ons zoekersbestand. Zodra passend aanbod zich voordoet nemen we contact met je op. Geheel vrijblijvend en op vertrouwelijke basis natuurlijk.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het zoekersformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Je inschrijving is verwerkt en we gaan opzoek naar passend aanbod.

Persoonlijke gegevens
Contactgegevens
Ik ben op zoek naar

Bekijk de laatste editie van Buitenstate magazine:

Buitenstate Magazine 2020
Verkocht onder voorbehoud

HEERLEN - Hondsrug 3

Eengezinswoning, vrijstaande woning
€525.000,- k.k.
Perceelsoppervlakte: 12.200 m2
Inhoud: 900 m3

Heb je interesse in deze woning of een vraag?

Vul dit formulier in of neem contact op met kantoor Voerendaal via 045 - 575 32 55. Wij staan je graag en vrijblijvend te woord.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het formulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.

Logo Buitenstate Deze woning betreft een Buitenstate.
Meer informatie over Buitenstate
HEERLEN - Hondsrug 3 HEERLEN - Hondsrug 3 HEERLEN - Hondsrug 3 HEERLEN - Hondsrug 3 HEERLEN - Hondsrug 3 HEERLEN - Hondsrug 3 HEERLEN - Hondsrug 3 HEERLEN - Hondsrug 3 HEERLEN - Hondsrug 3 HEERLEN - Hondsrug 3 HEERLEN - Hondsrug 3 HEERLEN - Hondsrug 3 HEERLEN - Hondsrug 3 HEERLEN - Hondsrug 3 HEERLEN - Hondsrug 3 HEERLEN - Hondsrug 3 HEERLEN - Hondsrug 3 HEERLEN - Hondsrug 3 HEERLEN - Hondsrug 3 HEERLEN - Hondsrug 3 HEERLEN - Hondsrug 3 HEERLEN - Hondsrug 3 HEERLEN - Hondsrug 3 HEERLEN - Hondsrug 3 HEERLEN - Hondsrug 3 HEERLEN - Hondsrug 3 HEERLEN - Hondsrug 3 HEERLEN - Hondsrug 3 HEERLEN - Hondsrug 3 HEERLEN - Hondsrug 3 HEERLEN - Hondsrug 3 HEERLEN - Hondsrug 3 HEERLEN - Hondsrug 3 HEERLEN - Hondsrug 3 HEERLEN - Hondsrug 3 HEERLEN - Hondsrug 3 HEERLEN - Hondsrug 3 HEERLEN - Hondsrug 3 HEERLEN - Hondsrug 3 HEERLEN - Hondsrug 3
pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image

Beschrijving

Geheel vrijblijvend mogen wij u deze unieke hoeve genaamd ‘’Rukkerhof’’ te koop aanbieden. De hoeve is in 1926 gebouwd als afsplitsing van het landgoed Imstenrade en is tot ca. 1960 in gebruik geweest als weidebedrijf. Het object is gelegen op een perceel van maar liefst 1.22.00 ha. (12.200 m²) en is daartoe ideaal voor de paardenliefhebber of een hoveniersbedrijf. Heeft u na het doornemen van de verkoopinformatie vragen of bent u geïnteresseerd. Neem dan geheel vrijblijvend contact op met de makelaar.

Algemeen:
Bouwjaar: 1926
Inhoud: ca. 900 m³
Gebruiksoppervlakte wonen: ca. 225 m² (inclusief garage)
Perceeloppervlakte: 1.22.00 ha. (12.200 m²)
Aanvaarding: in overleg

Voorzieningen:
Elektriciteit: meterkast met smeltzekeringen
Wateraansluiting: aanwezig
Gasnetaansluiting: niet aanwezig (propaantank)
Rioolaansluiting: aanwezig
TV aansluiting: aanwezig
Kozijnen: houten kozijnen met deels dubbele beglazing

Installaties:
Centrale verwarming: middels cv-combi ketel (huur)
Warm water voorziening: middels cv-combi ketel

Omschrijving
Gelegen aan de voormalige verbindingsweg tussen Imstenrade en Simpelveld ligt deze unieke boerderijwoning. De woning is in landhuisstijl ontworpen en opgetrokken in kruisverband metselwerk. De zadeldaken zijn voorzien van wolfseinden en gedekt met gebakken pannen. De rustige ligging op een zichtlocatie in combinatie met uitzicht over de velden maakt het geheel tot een fraai en uniek complex. De woning is sinds 1968 bewoond door de huidige eigenaar en is tevens in 1968 gerenoveerd.

Indeling:
Souterrain
Het souterrain is bereikbaar via een vaste trap en te gebruiken als bergruimte.

Begane grond
De ruime hal met authentieke details, zoals de terrazzovloer, houten trappartij en sierlijsten op het plafond, biedt toegang tot de keuken en woonkamer. De ruime woonkamer heeft veel lichtinval, zicht op de huisweide, een haardpartij en biedt toegang tot de keuken. De keuken is voorzien van een eenvoudig keukenblok. In de keuken is tevens een kachel aanwezig. Vanuit de keuken heeft men toegang tot de badkamer voorzien van ligbad, toilet en wastafel. Verder is vanuit de woonkamer het voormalige ‘’bakkes’’ (bakhuis) bereikbaar welke thans dienst doet als bijkeuken.
Eerste verdieping
Via de vaste houten trap heeft men toegang tot 4 ruime slaapkamers van respectievelijk ca. 23 m², 15,5 m², 15 m² en 9,5 m². Alle slaapkamers en de overloop zijn voorzien van vloerbedekking.

Tweede verdieping
Via de vaste trap heeft men toegang tot de tweede verdieping, deze is op dit moment in gebruik als bergruimte. Deze ruimte is echter uitermate geschikt voor het creëren van een master bedroom met badkamer ensuite. In het geheel zijn de originele houten spanten zichtbaar. De nok is maar liefst 3,70 meter hoog en het vloeroppervlakte bedraagt ca. 75 m².

Schuren en buitenterrein
Aangrenzend aan de woning zijn de voormalige stallen gelegen. De stallen hebben de laatste jaren gediend als koetsruimte (ca. 50 m²). De grote schuur is ingericht voor opslag, garage en paardenstalling. De grote schuur heeft een vloeroppervlakte van 215 m² en is ingedeeld in drie ruimtes welke uitermate geschikt zijn voor het stallen van klassieke voertuigen of andere hobbymatige activiteiten. Ook mag u hier uw bedrijfsactiviteiten uitvoeren. Meer informatie hierover treft u bij de bestemmingsplaninformatie. De eerste verdieping (voormalige strozolder) is één ruimte met een verdiepingsvloer van beton en met een nok van meer dan 6 meter hoog.


Weiland
Aan weerszijde van de woning is het weiland gelegen met een oppervlakte van ca. 9.800 m² (0.98.00 ha.). Het weiland is voorzien van een omheining en is geheel vlak gelegen. Vanwege de ligging direct aangrenzend aan de woning en stallen is dit perceel ideaal voor het huisvesten van uw paarden. Het Imstenraderbos is op korte afstand gelegen. De locatie biedt voldoende uitgangspunten voor fraai buitenritten in het Imstenraderbos en het aangrenzend gelegen natuurreservaat de Kunderberg.

Bestemmingsplan
Het object is gelegen in het bestemmingsplan ‘Buitengebied’ van de gemeente Heerlen. Binnen dit bestemmingsplan hebben de woning en stallen thans de bestemming ‘agrarisch’ en het weiland de bestemming ‘agrarisch met waarden’. Op de locatie rust verder de functieaanduiding hovenier.
Er bestaan mogelijkheden om deze locatie te wijzigen naar een woonbestemming. Onze adviseurs van Aelmans Ruimtelijke Ordening en Milieu helpen u hier graag mee verder.

Ligging
Dit object is gelegen in het buitengebied van Heerlen nabij Simpelveld en Ubachsberg. Het centrum van Heerlen en Simpelveld is op ca. 5 autominuten gelegen. Verder zijn de diverse uitvalswegen zoals de A76 en A79 op korte afstand bereikbaar.

Kadastrale gegevens
Het perceel is kadastraal bekend als gemeente Heerlen, sectie F, nummers 5490 (2.485 m²), 5626 (4.570 m²) en 5681 (5.145 m²), tezamen ter grootte van 1.22.00 ha. (12.200 m²).

Inlichtingen
Indien u meer wilt weten over het object of een bezichtiging wilt aanvragen, kunt u contact opnemen met de heer S.E.E. (Stef) Limpens van het kantoor te Voerendaal, bereikbaar op telefoonnummer: 045-5753255.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle maten zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging. Een afspraak hiertoe kunt u maken bij ons kantoor.

Lees meer

Specificaties

Soort woonhuis Eengezinswoning, Vrijstaande woning
Bouwjaar 1926
Woonoppervlakte 225 m2
Overige inpandige oppervlakte 265 m2
Perceeloppervlakte 12.200 m2
Inhoud 900 m3

Indeling

Aantal verdiepingen 1

Buitenruimte

Tuin Tuin rondom
Garage
Lees meer