Terug naar overzicht
Linkedin icoon

Uw makelaar: Dhr. B. (Bart) Pijs RT/RM

NVM Makelaar Agrarisch & Landelijk vastgoed / Register Taxateur

bpijs@aelmans.com
06 - 23 77 67 98
Locatie(s): Baexem

Kun je niet vinden wat je zoekt?

Schrijf je in als zoeker. Wij zoeken met je mee.

Inschrijven als zoeker

Wij zoeken voor jou

Wij gaan op zoek naar je persoonlijke droomobject!

Na het invullen van het formulier word je toegevoegd aan ons zoekersbestand. Zodra passend aanbod zich voordoet nemen we contact met je op. Geheel vrijblijvend en op vertrouwelijke basis natuurlijk.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het zoekersformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Je inschrijving is verwerkt en we gaan opzoek naar passend aanbod.

Persoonlijke gegevens
Contactgegevens
Ik ben op zoek naar
Verkocht onder voorbehoud

KELPEN-OLER - Grathemerweg 14

Woonboerderij, vrijstaande woning
€339.000,- k.k.
Perceelsoppervlakte: 4.881 m2
Inhoud: 600 m3

Heb je interesse in deze woning of een vraag?

Vul dit formulier in of neem contact op met kantoor Baexem via 0475 - 459 260. Wij staan je graag en vrijblijvend te woord.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het formulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.

Logo Buitenstate Deze woning betreft een Buitenstate.
Meer informatie over Buitenstate
KELPEN-OLER - Grathemerweg 14 KELPEN-OLER - Grathemerweg 14 KELPEN-OLER - Grathemerweg 14 KELPEN-OLER - Grathemerweg 14 KELPEN-OLER - Grathemerweg 14 KELPEN-OLER - Grathemerweg 14 KELPEN-OLER - Grathemerweg 14 KELPEN-OLER - Grathemerweg 14 KELPEN-OLER - Grathemerweg 14 KELPEN-OLER - Grathemerweg 14 KELPEN-OLER - Grathemerweg 14 KELPEN-OLER - Grathemerweg 14 KELPEN-OLER - Grathemerweg 14 KELPEN-OLER - Grathemerweg 14 KELPEN-OLER - Grathemerweg 14 KELPEN-OLER - Grathemerweg 14 KELPEN-OLER - Grathemerweg 14 KELPEN-OLER - Grathemerweg 14 KELPEN-OLER - Grathemerweg 14 KELPEN-OLER - Grathemerweg 14 KELPEN-OLER - Grathemerweg 14 KELPEN-OLER - Grathemerweg 14 KELPEN-OLER - Grathemerweg 14 KELPEN-OLER - Grathemerweg 14 KELPEN-OLER - Grathemerweg 14 KELPEN-OLER - Grathemerweg 14 KELPEN-OLER - Grathemerweg 14 KELPEN-OLER - Grathemerweg 14 KELPEN-OLER - Grathemerweg 14 KELPEN-OLER - Grathemerweg 14 KELPEN-OLER - Grathemerweg 14 KELPEN-OLER - Grathemerweg 14 KELPEN-OLER - Grathemerweg 14 KELPEN-OLER - Grathemerweg 14 KELPEN-OLER - Grathemerweg 14
pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image

Beschrijving

In het buitengebied van Kelpen-Oler bieden wij u een vrijstaande woning met opslagruimte en landbouwgrond aan op een perceel van 4.881 m2. Het geheel bestaat uit een woning met stal en schuur aan de woning vast, 2 open loodsen apart van de woning en landbouwgrond.
Uitermate geschikt voor: Rustzoekers, beroep aan huis, paardenliefhebbers en ZZP’ers.

Voorzieningen
Elektriciteit: voldoende groepen aanwezig, dag-/nachtmeter en krachtstroom
Wateraansluiting: aanwezig
Gasnetaansluiting: aanwezig
Rioolaansluiting: aanwezig
Kozijnen: houten kozijnen
Isolatie: enkel glas/spouwmuren
Zonwering: rolluiken

Installaties
Centrale verwarming: via gasgestookte cv-ketel uit 1985
Warm watervoorziening: middels geiser

Omschrijving
De woning is gebouwd rond 1900 en daarna enkele malen gerenoveerd. De woning is gebouwd met rode gevelstenen, het zadeldak is gedekt met pannen en daaronder eterniet dakbeschot. De vloeren van de begane grond zijn van beton met uitzondering van de zitkamer, deze heeft een houten vloer. De verdiepingsvloeren van de 1e verdieping zijn van hout. Alle kozijnen zijn van hout en voorzien van enkelglas. De inrichting van het pand is gedateerd en dient gemoderniseerd te worden.

Indeling

Souterrain
Kelder.

Begane grond
De hal met tegelvloer en trapopgang geeft toegang tot de woonkamer, keuken, bijkeuken en slaapkamer.
De woonkamer is voorzien van vloerbedekking. De keuken is voorzien van vinylvloer.
In de bijkeuken bevinden zich een aanrechtblok en los gasfornuis. Tevens bevinden zich hier de badkamer en toiletruimte. De badkamer is voorzien van douche en wastafel.

Eerste verdieping
De eerste verdieping is voorzien van een houten verdiepingsvloer. Hier bevinden zich een grote overloop en 4 slaapkamers voorzien van enkelsteense wanden.

Bijgebouwen
2 varkensstallen, 2 opslagruimtes, 1 garage/smeerput:
Er is een stal en schuur aan de woning gelegen, deze zijn gebouwd in 1953. De muren zijn opgetrokken uit rode gevelstenen, het dak is voorzien van dakpannen met tempex isolatieplaten en de vloeren zijn van beton.
2 opslagloodsen zijn voorzien van asbesthoudende platen.
De hooizolder betreft ongeveer de helft van de schuur en is voorzien van betonnen dek.

Bestemmingsplan
Het object is gelegen in het bestemmingsplan ‘Reparatie- en veegplan Buitengebied Leudal 2016’ van de gemeente Leudal. Binnen dit bestemmingsplan heeft het object momenteel deels de bestemming ‘Wonen’. De landbouwgrond heeft de bestemming ‘Agrarisch’.
De bijbehorende voorschriften zijn op kantoor aanwezig en worden op eerste verzoek aan u toegezonden.

Ligging
Het perceel is gelegen in het buitengebied tussen Kelpen-Oler en Grathem. Kelpen-Oler is een kleine kern met circa 1.200 inwoners. Binnen de hechte kern van Kelpen-Oler is een basisschool, grand café en vele verenigingen. Voor verdere dagelijkse voorzieningen beschikken de naastgelegen kernen Baexem en Ell over een supermarkt, slagerij en bakkerij. Voortgezet onderwijs is beschikbaar in Heythuysen en Horn. Door de centrale ligging in Midden-Limburg is het perceel optimaal te bereiken. Zo is de op- en afrit van de A2 richting Maastricht en Eindhoven bereikbaar binnen enkele autominuten. Verder is de Rijksweg (N280) de perfecte aansluiting richting Weert en Roermond.
Kelpen-Oler behoort tot de plattelandsgemeente Leudal, die per 1 januari 2007 is ontstaan na een fusie van de 4 gemeenten: Haelen, Heythuysen, Hunsel en Roggel & Neer. Hierdoor omvat de nieuwe gemeente Leudal maar liefst 16 kernen. Daarnaast liggen in deze "Tuin van Limburg" enkele unieke natuurgebieden, zoals Exaten, Beegderheide en natuurlijk het Leudal: een prachtig afwisselend natuurgebied.
De gemeente Leudal grenst aan de noordzijde aan het Peelgebied, met het 1.500 hectare grote Nationaal Park De Groote Peel. Ten oosten en ten zuiden treft u de Maasplassen aan met volop watersportmogelijkheden en historische plaatsen als Thorn en Roermond en Nationaal Park De Meinweg. Aan de westzijde grenst de gemeente Leudal direct aan België met grensoverschrijdende fietsroutes en gezellige stadjes zoals Maaseik.

Heeft u interesse in deze vrijstaande woning dan kunt u contact opnemen met Bart Pijs van het kantoor te Baexem.

Buitenstate Makelaars: specialisten in landelijk wonen. Met onze kennis en expertise van het buitengebied staan wij graag voor u klaar bij de koop of verkoop van uw landelijk gelegen woonboerderij, villa of vrijstaande woning.

Lees meer

Specificaties

Soort woonhuis Woonboerderij, vrijstaande woning
Bouwjaar 1900
Woonoppervlakte 105 m2
Overige inpandige oppervlakte 14 m2
Perceeloppervlakte 4.881 m2
Inhoud 600 m3

Indeling

Aantal slaapkamers 5
Aantal verdiepingen 3

Energie

Warm water C.v.-ketel, geiser eigendom

Buitenruimte

Tuin Achtertuin
Garage Aangebouwde stenen garage
Lees meer
De kaart wordt geladen…