Terug naar overzicht
Linkedin icoon

Uw makelaar: Dhr. B.G.H. (Bart) van den Berg RM/RT

Beëdigd NVM Makelaar Wonen / Register Taxateur / NWWI-taxateur

bvandenberg@aelmans.com
077 - 208 31 66
Locatie(s): Baexem, Panningen

Kun je niet vinden wat je zoekt?

Schrijf je in als zoeker. Wij zoeken met je mee.

Inschrijven als zoeker

Wij zoeken voor jou

Wij gaan op zoek naar je persoonlijke droomobject!

Na het invullen van het formulier word je toegevoegd aan ons zoekersbestand. Zodra passend aanbod zich voordoet nemen we contact met je op. Geheel vrijblijvend en op vertrouwelijke basis natuurlijk.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het zoekersformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Je inschrijving is verwerkt en we gaan opzoek naar passend aanbod.

Persoonlijke gegevens
Contactgegevens
Ik ben op zoek naar

Bekijk de laatste editie van Buitenstate magazine:

Buitenstate Magazine 2020
Onder bod

LEVEROY - Swelstraat 10

Woonboerderij, vrijstaande woning
€455.000,- k.k.
Perceelsoppervlakte: 10.700 m2
Inhoud: 1.055 m3

Heb je interesse in deze woning of een vraag?

Vul dit formulier in of neem contact op met kantoor Baexem via 0475 - 459 260. Wij staan je graag en vrijblijvend te woord.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het formulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.

Logo Buitenstate Deze woning betreft een Buitenstate.
Meer informatie over Buitenstate
LEVEROY - Swelstraat 10 LEVEROY - Swelstraat 10 LEVEROY - Swelstraat 10 LEVEROY - Swelstraat 10 LEVEROY - Swelstraat 10 LEVEROY - Swelstraat 10 LEVEROY - Swelstraat 10 LEVEROY - Swelstraat 10 LEVEROY - Swelstraat 10 LEVEROY - Swelstraat 10 LEVEROY - Swelstraat 10 LEVEROY - Swelstraat 10 LEVEROY - Swelstraat 10 LEVEROY - Swelstraat 10 LEVEROY - Swelstraat 10 LEVEROY - Swelstraat 10 LEVEROY - Swelstraat 10 LEVEROY - Swelstraat 10 LEVEROY - Swelstraat 10 LEVEROY - Swelstraat 10 LEVEROY - Swelstraat 10 LEVEROY - Swelstraat 10 LEVEROY - Swelstraat 10 LEVEROY - Swelstraat 10 LEVEROY - Swelstraat 10 LEVEROY - Swelstraat 10 LEVEROY - Swelstraat 10 LEVEROY - Swelstraat 10 LEVEROY - Swelstraat 10 LEVEROY - Swelstraat 10 LEVEROY - Swelstraat 10 LEVEROY - Swelstraat 10 LEVEROY - Swelstraat 10 LEVEROY - Swelstraat 10 LEVEROY - Swelstraat 10 LEVEROY - Swelstraat 10 LEVEROY - Swelstraat 10 LEVEROY - Swelstraat 10
pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image

Beschrijving

GEZIEN DE GROTE BELANGSTELLING PLANNEN WE OP DIT MOMENT GEEN BEZICHTIGINGEN MEER IN VOOR DEZE WONING!

U KUNT UW INTERESSE AAN ONS KENBAAR MAKEN DOOR EEN E-MAIL TE STUREN MET UW GEGEVENS, DAN PLAATSEN WE U OP ONZE RESERVELIJST.

Optimale privacy, rust, ruimte op een perceel van ruim 1 hectare!
Dat zijn de kenmerken van deze langgevelboerderij in het buitengebied van Leveroy. De woonboerderij is bijzonder fraai gelegen met een eigen oprijlaan en vrij uitzicht aan alle zijden van het perceel. De woonboerderij zelf is eenvoudig qua afwerking, keuken en sanitair maar ademt absoluut sfeer en biedt volop mogelijkheden voor bijvoorbeeld eigen atelier of beroep/hobby aan huis.

Indeling:
De rust en ruimte begint al wanneer u vanaf de verharde weg het zandpad op rijdt naar de woning.

Via de voordeur betreedt u de entree van de woning welke toegang biedt tot de woonkamer, eetkamer en multifunctionele ruimte. Deze wordt nu gebruikt als kantoor-/studieruimte, maar is ook uitermate geschikt om te gebruiken als slaapkamer.

De woonkamer ligt over de gehele linkerzijde van de woning en heeft veel raampartijen, voorzien van rolluiken. Centraal staat de gashaard in het midden van de ruimte. In de woonkamer bevindt zich eveneens de trap naar de eerste verdieping.

Via de entree bereikt u vervolgens de eetkamer waar u prima een ruime eethoek kunt plaatsen. Ook in deze ruimte staat een sfeervolle gashaard.

De keuken bestaat uit twee gedeeltes en bevat thans enkele unieke muurtekeningen (gemaakt door kunstenaar Hans Kuijs). Deze tekeningen staan ook op het eenvoudige keukenblok. Heeft u ook gelet op de authentieke deuren en de raampartijen welke door de gehele woning aanwezig zijn?

Zoals bij vele langgevelboerderijen is vanuit de keuken de geheel betegelde doucheruimte te bereiken, voorzien van douche en een wastafel. De toiletruimte bevindt zich in de berging aan de achterzijde van de woning. Leuk detail: ook hier bevinden zich een authentieke deur en unieke muurschilderingen!

Aan de achterzijde van de woonboerderij ligt thans een atelierruimte met entresol. Dit atelier is zeer ruim opgezet en door de grote raampartij met tuindeuren is er veel direct daglicht. Via de tuindeuren heeft u een vrij uitzicht waar u inspiratie kunt opdoen voor uw werk of hobby!
Wanneer u naar boven kijkt, ziet u de prachtige houten balkenpartij van de boerderij.
Middels een trap heeft u toegang tot de entresol welke veel mogelijkheden biedt. Aan de achterzijde van het atelier heeft u een berging, voorzien van een wastafel en toiletruimte.

Eerste verdieping:
Via de trap in de woonkamer betreedt u de eerste verdieping. De ruime overloop biedt toegang tot 2 ruime slaapkamers en veel bergruimte in de knieschotten. Over de gehele verdieping ligt een mooie houten vloer.

Buitenruimte:
De buitenruimte bestaat uit de tuin, een weide en een bosplantsoen.

De tuin ligt volledig om de woning heen en is natuurlijk aangelegd. De beplanting is heel gevarieerd, met bijzondere bloemen, kruiden, heesters, struiken en bomen. In de tuin is naast een beregeningsput, een authentieke (drink)waterput gelegen. Het geheel is omheind door een beukenhaag.

Aan de voorzijde van de woning, gaat het perceel over in een weide met enkele eenvoudige schuurtjes/dierenverblijven en een ruim bosplantsoen.

Het perceel wordt compleet gemaakt met twee (braakliggende) akkerstroken. Naast de toegangsweg en in het verlengde van de tuin.
Aan de achterzijde van de woning is een eenvoudige carport geplaatst voor het stallen van uw auto.

De mogelijkheid bestaat om meer grond bij te kopen. De grootte hiervan is bespreekbaar.

Ligging:
Leveroy ligt in de gemeente Nederweert, gelegen op de grens van Limburg en Noord-Brabant.
Een bestemming voor de liefhebbers van rust en ruimte. De bekendste trekpleister is het nationale park De Groote Peel. Een uniek hoogveengebied rijk aan zeldzame planten en dieren. Ook in andere natuurgebieden zoals Sarven en de Banen, De Zoom, de Grote Moost, Wellenstein, de Roeventerpeel en het Weerterbosch kunt u in alle rust genieten.
Leveroy heeft een heel actief verenigingsleven. Er zijn verschillende verenigingen, voor elk wat wils.
In het buurdorp Heythuysen ( gemeente Leudal), heeft men op 4 km afstand alle voorzieningen dicht bij huis. Zoals: gezondheidszorg, supermarkten, winkels en horeca.

Lees meer

Specificaties

Soort woonhuis Woonboerderij, Vrijstaande woning
Bouwjaar 1916
Woonoppervlakte 210 m2
Overige inpandige oppervlakte 28 m2
Perceeloppervlakte 10.700 m2
Inhoud 1.055 m3

Indeling

Aantal slaapkamers 3
Aantal verdiepingen 2
Voorzieningen Rookkanaal

Energie

Isolatie Gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming Gaskachels
Warm water Geiser eigendom

Buitenruimte

Ligging Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Open ligging, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Tuin Tuin rondom
Garage
Lees meer

Downloads

Brochure Swelstraat 10 te LEVEROY (pdf)