Terug naar overzicht
Linkedin icoon

Uw makelaar: Dhr. R.J.H. (Richard) Vroonen RM/RT Register Makelaar / Register Taxateur

rvroonen@aelmans.com
Locatie(s): Margraten

Kun je niet vinden wat je zoekt?

Schrijf je in als zoeker. Wij zoeken met je mee.

Inschrijven als zoeker

Waar bent u naar op zoek?


We houden u graag op de hoogte van nieuw aanbod! Na het invullen van het formulier wordt u toegevoegd aan ons zoekersbestand en houden we u per e-mail op de hoogte van nieuw aanbod dat past binnen uw zoekerscriteria. Uiteraard geheel vrijblijvend en op vertrouwelijke basis.

Woning
Bedrijfsobject
Agrarisch object

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het zoekersformulier wordt verstuurd…

Persoonlijke gegevens

Naam

Adres

Contactgegevens

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het zoekersformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Je inschrijving is verwerkt en we gaan op zoek naar passend aanbod.

Waar zoekt u naar?

Locatie

Prijs

Kenmerken

Bekijk de laatste editie van Buitenstate magazine:

Buitenstate Magazine 2023
 

MARGRATEN - Op de Duif 1

Bouwgrond
€410.000,- k.k.

Heb je interesse in deze woning of een vraag?

Vul dit formulier in of neem contact op met kantoor Margraten via 043 - 30 30 117. Wij staan je graag en vrijblijvend te woord.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het formulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.

Logo Buitenstate Deze woning betreft een Buitenstate.
Meer informatie over Buitenstate
MARGRATEN - Op de Duif 1 MARGRATEN - Op de Duif 1 MARGRATEN - Op de Duif 1 MARGRATEN - Op de Duif 1 MARGRATEN - Op de Duif 1 MARGRATEN - Op de Duif 1 MARGRATEN - Op de Duif 1 MARGRATEN - Op de Duif 1 MARGRATEN - Op de Duif 1 MARGRATEN - Op de Duif 1 MARGRATEN - Op de Duif 1 MARGRATEN - Op de Duif 1 MARGRATEN - Op de Duif 1 MARGRATEN - Op de Duif 1 MARGRATEN - Op de Duif 1 MARGRATEN - Op de Duif 1 MARGRATEN - Op de Duif 1 MARGRATEN - Op de Duif 1 MARGRATEN - Op de Duif 1 MARGRATEN - Op de Duif 1 MARGRATEN - Op de Duif 1 MARGRATEN - Op de Duif 1 MARGRATEN - Op de Duif 1 MARGRATEN - Op de Duif 1 MARGRATEN - Op de Duif 1 MARGRATEN - Op de Duif 1 MARGRATEN - Op de Duif 1 MARGRATEN - Op de Duif 1 MARGRATEN - Op de Duif 1 MARGRATEN - Op de Duif 1 MARGRATEN - Op de Duif 1 MARGRATEN - Op de Duif 1 MARGRATEN - Op de Duif 1 MARGRATEN - Op de Duif 1
pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image

Beschrijving

Altijd al uw eigen woondroom willen realiseren? Dan is dit een unieke kans!

Aan de rand van Margraten bieden wij deze royale bouwkavel aan met goedgekeurde omgevingsvergunning voor het bouwen van een levensloopbestendige villa. Dit bouwplan heeft het allemaal: ruimte, functionaliteit, privacy en luxe verpakt in een strakke vormgeving met allure naar ontwerp van Dreessen Willemse architecten. Al het voorbereidend werk is reeds voor u gedaan met de relevante onderzoeken en de vergunningstekeningen tot uw beschikking. Het design kan eventueel gepersonaliseerd worden in overleg met de architect.

De bouwkavel is 1.230 m² groot en gelegen aan de rand van Margraten in de rustige en prestigieuze nieuwbouwwijk “de Bloesemgaard”. De locatie heeft veel te bieden, zo woont u nabij de dorpskern met een diversiteit aan voorzieningen, zijn uitvalswegen richting o.a. Maastricht, Heerlen en Aken snel bereikbaar en ligt het prachtige Limburgse Heuvellandschap met tal van recreatiemogelijkheden letterlijk om de hoek.

Deze royale bouwkavel op fraaie locatie met goedgekeurde omgevingsvergunning vormen samen een uniek geheel! Tijdens een persoonlijk gesprek laten we u graag verder kennismaken met dit mooie ontwerp en de bouwmaterialen.

Specificaties volgens de vergunningstekeningen:

Algemeen:
Inhoud: circa 1.016 m³
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 211 m²
Overige inpandige ruimte: circa 43 m²
Gebouw gebonden buitenruimte: circa 48 m²
Gem. breedte kavel: circa 36,89 m
Diepte kavel: circa 32,86 m
Perceeloppervlakte: 1.230 m²
Verwacht energielabel: A+++

Indeling van de nieuw te bouwen woning op basis van de vergunningstekeningen en verleende omgevingsvergunning:

• Souterrain
Hal met toegang tot de bijkeuken met kastenwanden en gootsteen, berging en de technische ruimte.

• Begane grond
De overdekte entree biedt toegang tot de ruime en open hal met vide, garderobenis, meterkast en toilet met fonteintje. Middels de hal bereikt men de twee vleugels van de villa en het trappenhuis met toegang tot het souterrain en de verdieping.

Westvleugel:
Aan de straatzijde bevindt zich de wasberging met aansluitingen voor de witgoedapparatuur en een gootsteen. De ruime slaapkamer geeft middels een schuifpui toegang tot de achtertuin en beschikt over een eigen badkamer, inloopkast met kastenwanden en separaat toilet. De badkamer is vrij in te delen maar er is ruimte voorzien voor een vrijstaand ligbad, dubbele wastafel en dubbele inloopdouche. Zowel middels de wasberging als de badkamer is de royale multifunctionele ruimte, momenteel als sportruimte aangeduid, bereikbaar welke eveneens door de grote raampartijen zicht biedt op de achtertuin. Deze ruimte kan ook, door de reeds in het ontwerp opgenomen poort, makkelijk als garage ingericht worden. Tevens is hier een toegangsdeur tot de buitensportplaats en de tuin.

Zuidvleugel:
De leefkeuken met kastenwand voorzien van apparatuur en kookeiland is van alle gemakken voorzien. De leefkeuken geeft middels een schuifpui toegang tot het eerste overdekt terras met buitenkeuken. De eetkamer en woonkamer worden gescheiden middels een paneel waar tevens de tv installatie geplaatst kan worden en een vanuit beide vertrekken zichtbare houthaard. De woonkamer met verhoogd plafond en wandmeubel geeft middels een schuifpui toegang tot de tuin en het tweede overdekt terras.

Alle leefruimten en de slaapkamer kenmerken zich door de grote glaspartijen met schuifpuien waardoor er veel daglichttoetreding en tuincontact aanwezig is.

• 1e verdieping
Overloop met vide en separaat toilet met fonteintje. De overloop biedt toegang tot een bergruimte, twee slaap-/werk-/hobbykamers en een 2e badkamer met ruimte voor een inloopdouche en dubbele wastafel.

Tuin:
In het ontwerp van Dreessen Willemse architecten is rekening gehouden met het waarborgen van een optimale privacy en wordt de gehele kavel omsloten door metselwerk en een beukenhaag. Aan de voorzijde van het perceel is er parkeermogelijkheid voor meerdere auto's op eigen perceel. De achtertuin biedt door de ligging op het zuidoosten een optimale bezonning en is tevens middels een achterom bereikbaar. In de impressies is een strak uitgevoerde tuin weergegeven met diverse (overdekte) terrassen, beplanting en een zwembad. Het zwembad is niet in de omgevingsvergunning meegenomen.

Ligging:
Deze bouwkavel is gelegen in de rustige en prestigieuze nieuwbouw wijk “ de Bloesemgaard” op enkele minuten loopafstand van het centrum van Margraten, onderdeel uitmakende van de gemeente Eijsden – Margraten. Margraten kent een goed voorzieningenniveau, een basisschool, voldoende sportfaciliteiten, een rijk verenigingsleven en uitstekende openbaar vervoer verbinding naar het Bourgondische Maastricht. Ook steden zoals Luik, Aken, Valkenburg en Heerlen zijn op zeer korte afstand te bereiken. De natuurliefhebber komt in Margraten ook aan zijn trekken: het typische Zuid-Limburgse heuvelland ligt om de hoek, wandelen en fietsen door prachtige flora en fauna. Kortom het is er goed vertoeven!

Naar ontwerp van Dreessen Willemse architecten:
T. +31 (0)45 571 5755
W. https://dreessenwillemse.nl

In het kader van de auteursrechten is het ontwerp in eigendom van Dreessen Willemse Architecten en mag deze niet zonder toestemming en verdere doorwerking aangepast en gerealiseerd worden.

Inlichtingen:
Indien u meer wilt weten over deze bouwkavel of een afspraak wilt aanvragen, kunt u contact opnemen met ons kantoor te Margraten, bereikbaar op telefoonnummer: 043 30 30 117.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle maten zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging.

Lees meer

Specificaties

Bouwgrond 1.230 m2 perceeloppervlak

Buitenruimte

Ligging In woonwijk
Tuin Geen tuin
Garage
Lees meer

Downloads

Brochure Op de Duif 1 te MARGRATEN (pdf)