Terug naar overzicht
Linkedin icoon

Uw makelaar: Dhr. B. (Bart) Pijs RT/RM

NVM Makelaar Agrarisch & Landelijk vastgoed / Register Taxateur

bpijs@aelmans.com
06 - 23 77 67 98
Locatie(s): Baexem

Kun je niet vinden wat je zoekt?

Schrijf je in als zoeker. Wij zoeken met je mee.

Inschrijven als zoeker

Wij zoeken voor jou

Wij gaan op zoek naar je persoonlijke droomobject!

Na het invullen van het formulier word je toegevoegd aan ons zoekersbestand. Zodra passend aanbod zich voordoet nemen we contact met je op. Geheel vrijblijvend en op vertrouwelijke basis natuurlijk.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het zoekersformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Je inschrijving is verwerkt en we gaan opzoek naar passend aanbod.

Persoonlijke gegevens
Contactgegevens
Ik ben op zoek naar
Verkocht onder voorbehoud

PANNINGEN - Loo 11

Woonboerderij, vrijstaande woning
€295.000,- k.k.
Perceelsoppervlakte: 4.200 m2
Inhoud: 550 m3

Heb je interesse in deze woning of een vraag?

Vul dit formulier in of neem contact op met kantoor Baexem via 0475 - 459 260. Wij staan je graag en vrijblijvend te woord.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het formulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.

PANNINGEN - Loo 11 PANNINGEN - Loo 11 PANNINGEN - Loo 11 PANNINGEN - Loo 11 PANNINGEN - Loo 11 PANNINGEN - Loo 11 PANNINGEN - Loo 11 PANNINGEN - Loo 11 PANNINGEN - Loo 11 PANNINGEN - Loo 11 PANNINGEN - Loo 11 PANNINGEN - Loo 11 PANNINGEN - Loo 11 PANNINGEN - Loo 11 PANNINGEN - Loo 11 PANNINGEN - Loo 11 PANNINGEN - Loo 11 PANNINGEN - Loo 11 PANNINGEN - Loo 11 PANNINGEN - Loo 11 PANNINGEN - Loo 11 PANNINGEN - Loo 11 PANNINGEN - Loo 11 PANNINGEN - Loo 11 PANNINGEN - Loo 11
pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image

Beschrijving

TE KOOP BIJ INSCHRIJVING
Inschrijfformulier en -voorwaarden vindt u in de brochure.
Inschrijven kan tot en met 18 mei 2018.

OPEN HUIS
DONDERDAG 29 MAART, 15.00 - 17.00
EN
VRIJDAG 13 APRIL, 15.00 - 17.00

Een combinatie van riant wonen en hobby of beroep aan huis? Dat kan op deze unieke locatie in het buitengebied van Panningen, op korte afstand van het centrum en de uitvalswegen. Door de ligging en bijgebouwen is de locatie voor diverse doeleinden geschikt.

De woning wordt aangeboden op een perceel van circa 4.200 m². Het perceel kan uitgebreid worden met aangrenzend gelegen grond ter grootte van 1.84.18 ha.

Voorzieningen
Elektriciteit: aanwezig
Wateraansluiting: aanwezig
Gasnetaansluiting: aanwezig
Rioolaansluiting: aanwezig
Kozijnen: deels houten en deels kunststof kozijnen
Isolatie: deels dubbel glas

Installaties
Centrale verwarming: via gasgestookte cv-ketel
Warm watervoorziening: middels geiser

Indeling woning
• Souterrain
Kelderruimte van 4,5 x 2 meter. In deze kelderruimte staat een diepvrieskist, welke er alleen uit gehaald kan worden als de keldertrap verwijderd wordt.

• Begane grond
Hal. Voorkamer met laminaatvloer. Woonkamer met laminaatvloer. Keuken met eenvoudige opstand, deels betegelde wanden en een tegelvloer. Slaapkamer 1. Bijkeuken. Toilet met staand closet en fonteintje. Geheel betegelde badkamer met douche en vaste wastafel (1999).

• Eerste verdieping
Overloop. Slaapkamer 2. Slaapkamer 3. Open zolderruimte. De bovenverdieping is voorzien van een houten verdiepingsvloer, deels met vloerbedekking.

Tuin/erf
Het grootste gedeelte van de tuin is verhard (grind/betontegels) en in gebruik als erf of oprit. De voortuin en een gedeelte links van de woning zijn aangelegd met beplanting, bomen en terras.

Schuur
De aangebouwde schuur van circa 240 m2 is opgetrokken uit enkelsteense gemetselde wanden, een houten verdiepingsvloer, een houten dakbeschot en een pannendak. De schuur is voorzien van een betonvloer, hooizolder en een houten schuifdeur.

Stal 1
Stal 1 heeft een houten draagconstructie, enkelsteens gemetselde wanden en een dak gedekt met deels pannen en deels asbesthoudende golfplaten. De stal is momenteel in gebruik als opslagruimte en is voorzien van een betonvloer, houten schuifdeur en mestkelder onder het middelste gedeelte.

Stal 2
Stal 2 heeft een houten draagconstructie, wanden van betonelementen en een dak gedekt met asbesthoudende golfplaten. De stal is momenteel in gebruik als halfopen stalruimte met 3 paardenboxen en is voorzien van een betonvloer, houten schuifdeur en mestkelder.

Bestemmingsplan
Het object is gelegen in het bestemmingsplan ‘1e reparatieherziening bestemmingsplan Buitengebied Peel en Maas’ van de gemeente Peel en Maas. Binnen dit bestemmingsplan heeft het object momenteel de bestemming ‘Agrarisch-Grondgebonden’ met een bijbehorend bouwvlak.
De bijbehorende voorschriften zijn op kantoor aanwezig en worden op eerste verzoek aan u toegezonden.

Ligging
Het object is gelegen in het buitengebied van Panningen, aan een rustige zijweg in Buurtschap De Loo. Panningen vervult een regiofunctie in het gebied van Peel en Maas. Zo zijn er onder andere meerdere basisscholen, een school voor voortgezet onderwijs, theater, bioscoop, zwembad, diverse zorgvoorzieningen en een groot scala aan winkels. Nationaal Park De Peel, de Heldense Bossen en de Maas zijn op korte afstand gelegen. Uitvalswegen als de A2, A67 en A73 zijn eenvoudig en snel bereikbaar. Hierdoor bent u binnen afzienbare tijd in de nabij gelegen grotere steden, waaronder Venlo, Weert, Roermond en Eindhoven.

De gemeente Peel en Maas is op 1 januari 2010 ontstaan uit een vrijwillige fusie van de gemeenten Helden, Maasbree, Kessel en Meijel. De nieuwe gemeente is gesitueerd in Noord-Limburg tussen natuurgebied de Peel en rivier de Maas. De gemeente Peel en Maas telt 11 woonkernen.

Lees meer

Specificaties

Soort woonhuis Woonboerderij, vrijstaande woning
Bouwjaar 1937
Woonoppervlakte 100 m2
Overige inpandige oppervlakte 240 m2
Perceeloppervlakte 4.200 m2
Inhoud 550 m3

Indeling

Aantal slaapkamers 3
Aantal verdiepingen 3

Energie

Isolatie Gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming C.v.-ketel
Warm water Geiser eigendom

Buitenruimte

Ligging Aan rustige weg, buiten bebouwde kom, landelijk gelegen
Tuin Tuin rondom
Garage Aangebouwde stenen garage
Lees meer

Downloads

Brochure Loo 11 te PANNINGEN (pdf)
De kaart wordt geladen…