Terug naar overzicht
Linkedin icoon

Uw makelaar: Dhr. RM/RT B.G.H. (Bart) van den Berg NVM Register-Makelaar / Register-Taxateur

bvandenberg@aelmans.com
Locatie(s): Panningen

Kun je niet vinden wat je zoekt?

Schrijf je in als zoeker. Wij zoeken met je mee.

Inschrijven als zoeker

Waar bent u naar op zoek?


We houden u graag op de hoogte van nieuw aanbod! Na het invullen van het formulier wordt u toegevoegd aan ons zoekersbestand en houden we u per e-mail op de hoogte van nieuw aanbod dat past binnen uw zoekerscriteria. Uiteraard geheel vrijblijvend en op vertrouwelijke basis.

Woning
Bedrijfsobject
Agrarisch object

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het zoekersformulier wordt verstuurd…

Persoonlijke gegevens

Naam

Adres

Contactgegevens

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het zoekersformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Je inschrijving is verwerkt en we gaan op zoek naar passend aanbod.

Waar zoekt u naar?

Locatie

Prijs

Kenmerken

 

PANNINGEN - Passage Kapel 34

Galerijflat
€365.000,- k.k.

Heb je interesse in deze woning of een vraag?

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het formulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.

PANNINGEN - Passage Kapel 34 PANNINGEN - Passage Kapel 34 PANNINGEN - Passage Kapel 34 PANNINGEN - Passage Kapel 34 PANNINGEN - Passage Kapel 34 PANNINGEN - Passage Kapel 34 PANNINGEN - Passage Kapel 34 PANNINGEN - Passage Kapel 34 PANNINGEN - Passage Kapel 34 PANNINGEN - Passage Kapel 34 PANNINGEN - Passage Kapel 34 PANNINGEN - Passage Kapel 34 PANNINGEN - Passage Kapel 34 PANNINGEN - Passage Kapel 34 PANNINGEN - Passage Kapel 34 PANNINGEN - Passage Kapel 34 PANNINGEN - Passage Kapel 34 PANNINGEN - Passage Kapel 34 PANNINGEN - Passage Kapel 34 PANNINGEN - Passage Kapel 34 PANNINGEN - Passage Kapel 34 PANNINGEN - Passage Kapel 34 PANNINGEN - Passage Kapel 34 PANNINGEN - Passage Kapel 34 PANNINGEN - Passage Kapel 34 PANNINGEN - Passage Kapel 34
pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image

Beschrijving

In de “Parel van Panningen” gelegen fraai en ruim appartement met fantastisch uitzicht!
Het complex met liftinstallatie is gelegen midden in het winkelcentrum van Panningen, met alle voorzieningen in de directe omgeving. Het appartement is gelegen op de tweede verdieping en heeft uitzicht op het Pastoor Huijbenplein, de kerk en de weide omgeving. Tevens heeft het appartement een eigen parkeerplaats in de parkeerkelder van het complex.

Souterrain:
Hier bevindt zich een eigen, afsluitbare, berging, een gemeenschappelijke fietsenstalling, container-ruimte en een afgesloten parkeergarage met eigen parkeerplaats.

Appartement:
Via de voordeur bereik je de hal van het appartement. De hal geeft toegang tot het toilet, de woonkamer, badkamer, slaapkamer en een hobbyruimte.
De fijne lichte woonkamer heeft veel lichtinval en geeft u toegang tot de loggia, van waaruit u een prachtig uitzicht heeft op het Pastoor Huijbenplein, de kerk van Panningen en de omgeving. Aansluitend aan de woonkamer ligt de open keuken. De keuken heeft een prima en goed onderhouden keukenopstelling in twee blokken met een kookplaat, koelkast en oven. Via de keuken bereik je de aansluitende berging met de opstelling c.v. ketel en de witgoedaansluitingen. De badkamer is bereikbaar via de hal, maar ook vanuit de slaapkamer. De badkamer is geheel betegeld en beschikt over een douche, wastafel en toilet. Het toilet is geheel betegeld en is voorzien van een hangend toilet met fonteintje. De slaapkamer is ruim van opzet en voorzien van vloerbedekking. De hobbykamer is voor velerlei doeleinden geschikt. Tevens bevindt zich hier een tweede toegangsdeur.

De maandelijks bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren bedraagt € 155,67 voor het appartement en € 33,71 voor de parkeerplaats.

Ligging:
Het appartement ligt in het hartje centrum van Panningen. Panningen vervult een regiofunctie in het gebied van Peel en Maas. Zo zijn er onder andere een school voor voortgezet onderwijs, theater, bioscoop, zwembad en een groot scala aan winkels aanwezig. De Peel, De Heldense Bossen en De Maas zijn op korte afstand gelegen.
Uitvalswegen als de A2, A67 en A73 zijn eenvoudig en snel bereikbaar. Hierdoor bent u binnen afzienbare tijd in de nabij gelegen grotere steden, waaronder Venlo, Weert, Roermond en Eindhoven.

Lees meer

Specificaties

Soort appartement Galerijflat
Bouwjaar 2007
Woonoppervlakte 100 m2
Inhoud 330 m3

Indeling

Aantal slaapkamers 2
Aantal verdiepingen 1
Voorzieningen Lift, Balansventilatie

Energie

Energielabel A Wat betekent dit?
C.V.-ketel Ferroli (Eigendom, Combiketel, 2007)
Isolatie Volledig geisoleerd
Verwarming Cv ketel
Warm water Cv ketel

Buitenruimte

Ligging In centrum
Tuin Geen tuin
Garage
Lees meer