Terug naar overzicht

Uw makelaar: Dhr. S.E.E. (Stef) Limpens BSc.

Vastgoed- en Agrarisch adviseur

slimpens@aelmans.com
06 - 45 12 31 77
Locatie(s): Ubachsberg

Kun je niet vinden wat je zoekt?

Schrijf je in als zoeker. Wij zoeken met je mee.

Inschrijven als zoeker

Wij zoeken voor jou

Wij gaan op zoek naar je persoonlijke droomobject!

Na het invullen van het formulier word je toegevoegd aan ons zoekersbestand. Zodra passend aanbod zich voordoet nemen we contact met je op. Geheel vrijblijvend en op vertrouwelijke basis natuurlijk.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het zoekersformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Je inschrijving is verwerkt en we gaan opzoek naar passend aanbod.

Persoonlijke gegevens
Contactgegevens
Ik ben op zoek naar
 

PUTH - Bovenste Puth 83

Woonboerderij, vrijstaande woning
€519.000,- k.k.
Perceelsoppervlakte: 4.585 m2
Inhoud: 800 m3

Heb je interesse in deze woning of een vraag?

Vul dit formulier in of neem contact op met kantoor Voerendaal via 045 - 575 32 55. Wij staan je graag en vrijblijvend te woord.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het formulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.

Logo Buitenstate Deze woning betreft een Buitenstate.
Meer informatie over Buitenstate
PUTH - Bovenste Puth 83 PUTH - Bovenste Puth 83 PUTH - Bovenste Puth 83 PUTH - Bovenste Puth 83 PUTH - Bovenste Puth 83 PUTH - Bovenste Puth 83 PUTH - Bovenste Puth 83 PUTH - Bovenste Puth 83 PUTH - Bovenste Puth 83 PUTH - Bovenste Puth 83 PUTH - Bovenste Puth 83 PUTH - Bovenste Puth 83 PUTH - Bovenste Puth 83 PUTH - Bovenste Puth 83 PUTH - Bovenste Puth 83 PUTH - Bovenste Puth 83 PUTH - Bovenste Puth 83 PUTH - Bovenste Puth 83 PUTH - Bovenste Puth 83 PUTH - Bovenste Puth 83 PUTH - Bovenste Puth 83 PUTH - Bovenste Puth 83 PUTH - Bovenste Puth 83 PUTH - Bovenste Puth 83 PUTH - Bovenste Puth 83 PUTH - Bovenste Puth 83 PUTH - Bovenste Puth 83 PUTH - Bovenste Puth 83 PUTH - Bovenste Puth 83 PUTH - Bovenste Puth 83 PUTH - Bovenste Puth 83 PUTH - Bovenste Puth 83 PUTH - Bovenste Puth 83
pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image

Beschrijving

Op een mooie rustige locatie in het Zuid-Limburgse dorpje Puth mogen wij u deze prachtige woonboerderij met acht paardenboxen, buitenpiste en weiland te koop aanbieden. Vanuit de huisweide heeft u aan de achterzijde fraaie landelijke vergezichten.

Het object is gelegen op een ruim perceel van 4.585 m² en optioneel is een perceel weiland aan te kopen van 1.07.51 hectare (10.751 m²). Zowel de huiskavel als het weiland zijn beide ontsloten aan de Koolweg. Deze locatie is niet alleen ideaal voor de paardenliefhebber maar ook voor de liefhebber van kleinvee / andere hobby’s.

Heeft deze charmante woonboerderij met volop mogelijkheden uw interesse gewekt, neem dan contact op met ons kantoor voor een bezichtiging.

Algemeen
Adres: Bovenste Puth 83, 6155 NG Puth
Inhoud woning: circa 800 m³
Gebruiksoppervlakte: circa 180 m²
Perceeloppervlakte woonhuis: 0.45.85 ha. (4.585 m²)
Vraagprijs woonhuis: € 519.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Voorzieningen
Elektriciteit: voldoende groepen aanwezig, dag-/nachtmeter en krachtstroom
Wateraansluiting: aanwezig
Gasnetaansluiting: aanwezig
Rioolaansluiting: aanwezig
Kozijnen:deels houten en deels kunststof kozijnen
Isolatie: dubbel glas/dakisolatie
Zonwering: de serre is voorzien van screens

Installaties
Centrale verwarming: via gasgestookte cv-ketel ca. 2010 (Remeha Quinta)
Warm watervoorziening: middels boiler (Nefit)
Alarminstallatie: aanwezig

Omschrijving
De houten buitenluiken, de robuuste houten -elektrisch bedienbare- toegangspoort en de geglazuurde dakpannen geven het geheel een fraai en charmant aangezicht. Middels de houten poort of de separate houten toegangsdeur wordt toegang geboden tot de beklinkerde binnencour. Het object is enkele jaren geleden volledig gerenoveerd en is onder andere voorzien van nieuwe kozijnen, daken en dakisolatie.

Indeling
Souterrain
Middels een vaste trap in de woonkamer is het souterrain bereikbaar.

Begane grond
Een gemetselde trappartij op de binnencour geeft toegang tot de overdekte entree / hal. Vanuit de hal is de badkamer, toilet, kantoor en woonkamer annex keuken bereikbaar. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een douchecabine en wastafelmeubel. Het kantoor heeft een oppervlakte van 13 m² en is voorzien van een natuurstenen vloer en een (eerste) trapopgang naar de verdieping.

De riante woonkamer heeft een natuurstenen vloer, gestucte muren en plafond voorzien van inbouwspots. Middels de open trap is de verdieping vanuit de woonkamer bereikbaar. Een glazen schuifdeur geeft toegang tot de keuken. Deze voorzien is van een u-opstelling keuken met boven- onderkasten, inductiekookplaat, afzuigkap, oven (Atag), inbouw koelkast en een aangrenzende eethoek. Via de keuken is de bijkeuken (8 m²) met witgoedaansluitingen toegankelijk.

Eerste verdieping
Via de vaste trap in de woonkamer heeft men toegang tot de overloop. Vanaf de overloop zijn drie slaapkamers waarvan één met badkamer ensuite en inloopkast en een technische ruimte toegankelijk. De slaapkamers zijn alle voorzien van een laminaat vloerafwerking.
De slaapkamer met badkamer ensuite heeft een oppervlakte van maar liefst 37 m² inclusief inloopkast. De ensuite badkamer (10 m²) is geheel betegeld en voorzien van een whirlpool hoekligbad, douchecabine, wandcloset en wastafelmeubel met dubbele wasbak. De overige twee slaapkamers zijn resp. 10 m² en 14 m². Op diverse plaatsen zijn de authentieke houten balken zichtbaar. De aparte trapopgang in het kantoor biedt toegang tot een voorkamer en slaapkamer (gezamenlijk 22 m²).

Tuin
De onderhoudsvriendelijke achtertuin is beklinkerd en voorzien van een waterpartij en wintergarten met bedienbare screens. Tevens biedt de achtertuin toegang tot de stallen.

Bijgebouwen - Stallen
De paardenstal voorziet in acht paardenboxen, twee wasplaatsen en opslagruimte. Op dit moment zijn 4 verplaatsbare boxen verwijderd waardoor men een fraaie opslagruimte heeft verkregen. Aan de achterzijde van de stal is een ruime klinkerverharding voorzien. Deze ruimte is optimaal te bereiken via de ontsluiting aan de achterzijde. De elektrische op afstand bedienbare poort geeft toegang tot het erf en via de grastegels bereikt men de klinkerverharding.

Aan de achterzijde van het terrein is een buitenpiste (60 x 20 m.) gerealiseerd. De piste is voorzien van verlichting (middels lichtmasten) en is omringd met struweel.

Optioneel
Via de achterzijde van het perceel is een optioneel aan te kopen perceel grasland gelegen. Het perceel is voorzien van een inloopstal, geheel afgerasterd en heeft een oppervlakte van 1.07.51 ha. (10.751 m²). Wenst u uw paarden weidegang te geven of wilt u voorzien in uw eigen ruwvoer dan is dit perceel een ideale aanvulling op het hoofdobject. Wilt u meer informatie over deze optionele aankoop dan kunt u contact opnemen met de makelaar.

Bestemmingsplan
Het object is gelegen in het bestemmingsplan ‘Kernen Schinnen’ van de gemeente Schinnen.
Binnen dit bestemmingsplan heeft het object momenteel de enkelbestemming ‘Wonen’ en de dubbelbestemming ‘Waarde – Archeologie 1’.
Het weiland heeft de enkelbestemming ‘Agrarisch’, de dubbelbestemmingen ‘Leiding – Gas’ en ‘Waarde Archeologie 2’. Tevens heeft het een gebiedsaanduiding ‘milieuzone – rijksbufferzone’.
De bijbehorende voorschriften zijn op kantoor aanwezig en worden op eerste verzoek aan u toegezonden.

Ligging
Puth (Limburgs: Pöt) is een kerkdorp dat sinds 1982 behoort tot de gemeente Schinnen en is goed te bereiken door de gunstige ligging ten opzichte van diverse uitvalswegen richting Heerlen, Maastricht en Sittard.

Kadastrale gegevens
Het perceel (ondergrond woonhuis, stallen, weiland en buitenpiste) is kadastraal bekend als gemeente Schinnen, sectie B, nummer 3206, ter grootte van 0.45.85 ha.
Het optioneel aangeboden weiland is kadastraal bekend als gemeente Schinnen, sectie B, nummer 3380, ter grootte van 01.07.51 ha.

Inlichtingen
Indien u meer wilt weten over het object of een bezichtiging wilt aanvragen, kunt u contact opnemen met de heer S.E.E. (Stef) Limpens van het kantoor te Voerendaal, bereikbaar op telefoonnummer: 045-5753255.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle maten zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging. Een afspraak hiertoe kunt u maken bij ons kantoor.

Lees meer

Specificaties

Soort woonhuis Woonboerderij, vrijstaande woning
Woonoppervlakte 180 m2
Overige inpandige oppervlakte 5 m2
Perceeloppervlakte 4.585 m2
Inhoud 800 m3

Indeling

Aantal slaapkamers 4
Aantal verdiepingen 3

Buitenruimte

Tuin Achtertuin
Garage Vrijstaande stenen garage
Lees meer
De kaart wordt geladen…