Terug naar overzicht
Linkedin icoon

Uw makelaar: Dhr. R.J.H. (Richard) Vroonen RM/RT

Beëdigd NVM-makelaar Wonen & Bedrijfsmatig Vastgoed / Register Taxateur / WOZ en NWWI-taxateur

rvroonen@aelmans.com
06 - 10 92 51 88
Locatie(s): Margraten

Kun je niet vinden wat je zoekt?

Schrijf je in als zoeker. Wij zoeken met je mee.

Inschrijven als zoeker

Wij zoeken voor jou

Wij gaan op zoek naar je persoonlijke droomobject!

Na het invullen van het formulier word je toegevoegd aan ons zoekersbestand. Zodra passend aanbod zich voordoet nemen we contact met je op. Geheel vrijblijvend en op vertrouwelijke basis natuurlijk.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het zoekersformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Je inschrijving is verwerkt en we gaan opzoek naar passend aanbod.

Persoonlijke gegevens
Contactgegevens
Ik ben op zoek naar

Bekijk de laatste editie van Buitenstate magazine:

Buitenstate Magazine 2020
 

REIJMERSTOK - Putveld 11

Villa, vrijstaande woning
€450.000,- k.k.
Perceelsoppervlakte: 1.745 m2
Inhoud: 1.168 m3

Heb je interesse in deze woning of een vraag?

Vul dit formulier in of neem contact op met kantoor Margraten via 043 - 30 30 117. Wij staan je graag en vrijblijvend te woord.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het formulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.

Logo Buitenstate Deze woning betreft een Buitenstate.
Meer informatie over Buitenstate
REIJMERSTOK - Putveld 11 REIJMERSTOK - Putveld 11 REIJMERSTOK - Putveld 11 REIJMERSTOK - Putveld 11 REIJMERSTOK - Putveld 11 REIJMERSTOK - Putveld 11 REIJMERSTOK - Putveld 11 REIJMERSTOK - Putveld 11 REIJMERSTOK - Putveld 11 REIJMERSTOK - Putveld 11 REIJMERSTOK - Putveld 11 REIJMERSTOK - Putveld 11 REIJMERSTOK - Putveld 11 REIJMERSTOK - Putveld 11 REIJMERSTOK - Putveld 11 REIJMERSTOK - Putveld 11 REIJMERSTOK - Putveld 11 REIJMERSTOK - Putveld 11 REIJMERSTOK - Putveld 11 REIJMERSTOK - Putveld 11 REIJMERSTOK - Putveld 11 REIJMERSTOK - Putveld 11 REIJMERSTOK - Putveld 11 REIJMERSTOK - Putveld 11 REIJMERSTOK - Putveld 11
pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image

Beschrijving

Wegens de grote animo voor deze woning zijn de eerste bezichtigingsrondes al volledig vol en kunnen er op dit moment helaas geen bezichtigingen meer worden ingepland. Stuur uw gegevens door per e-mail en wij zullen u op de reservelijst plaatsen. Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Due to the many requests and great enthusiasm for this property, the first viewing rounds are already full, and unfortunately no more viewings can be scheduled at the moment. Send your details by e-mail and we will put your contacts on the reserve list. We apologize for any inconvenience.


Centraal in het Limburgse Heuvelland gelegen Reijmerstok (gemeente Gulpen-Wittem) bieden wij deze bijzondere Bauhaus-geïnspireerde villa aan. Deze levensloopbestendige villa ligt aan de dorpsrand, waardoor er mooi zichtcontact is met het achtergelegen agrarisch landschap en er een hoge mate van privacy is.
De afwerking van de villa is te typeren als ‘ruw’. Dit biedt de nieuwe eigenaar de kans om de afwerking (zoals vloeren, wanden, verwarmingssysteem, sanitaire ruimten, keuken, tuin) geheel naar eigen smaak vorm te geven.

Algemeen:
Bouwjaar: 1979
Inhoud: 1.168 m³
Gebruiksoppervlakte wonen: 182 m²
Perceeloppervlakte: 1.745 m²
Aanvaarding: in overleg

Voorzieningen:
Elektriciteit: traditioneel
Wateraansluiting: aanwezig
Gasnetaansluiting: aanwezig
Rioolaansluiting: aanwezig
TV aansluiting: via kabel
Kozijnen: kunststof kozijnen
Isolatie: grotendeels dubbel glas / dakisolatie

Installaties:
Centrale verwarming: middels één houtkachel en drie gaskachels
Warm water voorziening: middels geiser (huur)

Indeling:

Kelder:
De hele villa is nagenoeg geheel onderkelderd. Er zijn een zevental ruimtes beschikbaar, variërend in grootte. Het gebruik van het souterrain is multifunctioneel te noemen. De ruimte onder de garage bijvoorbeeld leent zich bij uitstek als praktijkruimte door de aanwezigheid van een aparte ingang, de goede stahoogte maar ook door de daglichttoetreding. De overige ruimten zijn naast als bergruimte ook geschikt als hobbyruimte, slaapkamers, thuisbioscoop en/of als fitnessruimte.

Begane grond:
De villa is levensloopbestendig, hetgeen inhoudt dat woon-, slaap- en badruimtes zich met name op de begane grond bevinden.

De entree geeft toegang tot de ruime woonkamer met eenvoudige openkeuken (in totaal circa 57 m²). De trap naar de verdieping is gesitueerd in het midden van de woonkamer, waardoor woon- en eetkamer gescheiden zijn. Vanuit de keuken leidt een hal naar het toilet en de badkamer en drie slaapkamers. De grootste slaapkamer meet ruim 18 m².
Tevens bestaat er de mogelijkheid om de woonkamer nog verder naar achteren uit te bouwen. Deze toevoeging is destijds bij de vergunningsaanvraag reeds ingetekend.

1e verdieping:
Op de eerste verdieping springt direct de open vide, thans ingericht als werkruimte, in het oog. Via deze werkruimte zijn er twee slaapkamers bereikbaar alsmede de badkamer. Tevens is van hieruit het dakterras toegankelijk.

Tuin:
De tuin bevindt zich rondom de woning en is aangeplant met volwassen bomen waarvan een deel reeds is ‘geruimd’ zodat u uw eigen wensen kunt verwezenlijken. Een brede oprit biedt gelegenheid tot het parkeren van meerdere auto’s. De ruime inpandige garage staat in verbinding met de royale kelder / praktijkruimte die eveneens van buiten toegankelijk is.

Ligging:
De woning is landelijk gelegen aan de rand van Reijmerstok.
Reijmerstok is zeer centraal gelegen binnen het Limburgse Heuvelland en zeer centraal ten opzichte van het bourgondische Maastricht, Heerlen en Valkenburg aan de Geul maar ook binnen de Euregio (driehoek Aken, Luik en Eindhoven).

Historie:
Reijmerstok is een vroegere nederzetting bij een tweetal Middeleeuwse lenen, gelegen bij de vroeg Middeleeuwse weg die van Luik via Voeren, Noorbeek en Terlinden over Reijmerstok langs het kasteel Neuborg liep en in Gulpen aansloot op de weg van Maastricht naar Aken. Deze weg (de Oude Luikerweg) loopt iets ten zuiden van het dorp en werd nog tot aan het begin van de 19e eeuw als route voor de postkoets gebruikt.
De oudste vermelding van Reijmerstok dateert van 1321 als Christiaan van Remerstoch 5 bunder grond in leen ontvangt van de Hertog van Brabant. Dit betreft een groot leen van Valkenburg.

Reijmerstok was en is met haar ca. 600 inwoners nog steeds één van de kleinste kerkdorpen van de gemeente Gulpen-Wittem. Het dorp is het beste te bereiken via de Provinciale weg De Hut – De Planck, die, komend vanuit Margraten, iets voor Gulpen naar rechts afslaat. Rijdt u de weg verder af, dan komt u in Slenaken terecht.
De relatief vlakke landbouwgronden rond Reijmerstok bieden goede mogelijkheden voor de land- en tuinbouw, veel gronden zijn hierdoor in gebruik voor de akkerbouw. Door het nagenoeg ontbreken van hoogopgaande beplanting heeft dit gebied een open structuur.
De Reijmerstokkerdorpsstraat ligt in een droogdal dat vanuit het Gulpdal het plateau insnijdt. Delen van de hellingen van dit droogdal zijn met hellingbos begroeid. In 1851 waren er 49 huizen met 300 inwoners. Nu zijn er ongeveer 240 huizen met circa 600 inwoners.


Inlichtingen:
Indien u meer wilt weten over het object of een bezichtiging wilt aanvragen, kunt u contact opnemen met Richard Vroonen van ons kantoor te Margraten, bereikbaar op telefoonnummer: 043-3030 117.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle maten zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging.

Lees meer

Specificaties

Soort woonhuis Villa, Vrijstaande woning
Bouwjaar 1979
Woonoppervlakte 182 m2
Overige inpandige oppervlakte 155 m2
Perceeloppervlakte 1.745 m2
Inhoud 1.168 m3

Indeling

Aantal slaapkamers 5
Aantal verdiepingen 3

Energie

Energielabel F Wat betekent dit?
Isolatie Dakisolatie, Grotendeels dubbelglas
Verwarming Gaskachels, Houtkachel
Warm water Geiser huur

Buitenruimte

Ligging Aan rustige weg, Beschutte ligging
Tuin Tuin rondom
Garage
Lees meer

Downloads

Brochure Putveld 11 te REIJMERSTOK (pdf)