Terug naar overzicht
Linkedin icoon

Uw makelaar: Dhr. E.H.E.J. (Eric) Horsmans RM/RT

Beëdigd NVM-makelaar Wonen & Bedrijfsmatig Vastgoed / Register Taxateur / NWWI-taxateur

ehorsmans@aelmans.com
06 - 46 22 33 73
Locatie(s): Voerendaal

Kun je niet vinden wat je zoekt?

Schrijf je in als zoeker. Wij zoeken met je mee.

Inschrijven als zoeker

Wij zoeken voor jou

Wij gaan op zoek naar je persoonlijke droomobject!

Na het invullen van het formulier word je toegevoegd aan ons zoekersbestand. Zodra passend aanbod zich voordoet nemen we contact met je op. Geheel vrijblijvend en op vertrouwelijke basis natuurlijk.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het zoekersformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Je inschrijving is verwerkt en we gaan opzoek naar passend aanbod.

Persoonlijke gegevens
Contactgegevens
Ik ben op zoek naar
 

SCHINNEN - Dorpsstraat 74

Woonboerderij, geschakelde woning
€495.000,- k.k.
Perceelsoppervlakte: 567 m2
Inhoud: 1.500 m3

Heb je interesse in deze woning of een vraag?

Vul dit formulier in of neem contact op met kantoor Voerendaal via 045 - 575 32 55. Wij staan je graag en vrijblijvend te woord.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het formulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.

SCHINNEN - Dorpsstraat 74 SCHINNEN - Dorpsstraat 74 SCHINNEN - Dorpsstraat 74 SCHINNEN - Dorpsstraat 74 SCHINNEN - Dorpsstraat 74 SCHINNEN - Dorpsstraat 74 SCHINNEN - Dorpsstraat 74 SCHINNEN - Dorpsstraat 74 SCHINNEN - Dorpsstraat 74 SCHINNEN - Dorpsstraat 74 SCHINNEN - Dorpsstraat 74 SCHINNEN - Dorpsstraat 74 SCHINNEN - Dorpsstraat 74 SCHINNEN - Dorpsstraat 74 SCHINNEN - Dorpsstraat 74 SCHINNEN - Dorpsstraat 74 SCHINNEN - Dorpsstraat 74
pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image

Beschrijving

Aan de Dorpsstraat 74 te Schinnen ligt, op de hoek van de Sachariasstraat, deze compleet gerenoveerde (geschakelde) carréboerderij. In gebruik als Restaurant, maar door de goede ligging en toegankelijkheid in combinatie met de indeling en de gebruikte materialen kan het zomaar jullie nieuwe privéwoning, al dan niet met kantoor of praktijk aan huis zijn. Het object beschikt over een eigen parkeerterrein.


Algemeen:
Vraagprijs € 495.000,- k.k.
Bouwjaar: circa 1880 (vanaf 1991 grotendeels herbouwd, geïsoleerd en voorzien van nieuwe techniek
Inhoud: 1.500 m³
Gebruiksoppervlakte wonen: 135m²
Perceeloppervlakte: 567m²
Aanvaarding: in overleg en per direct mogelijk

Voorzieningen:
Elektriciteit: nieuw en elke drie jaar gekeurd
Wateraansluiting: aanwezig
Gasnetaansluiting: aanwezig
Rioolaansluiting: aanwezig
TV aansluiting: aanwezig
Kozijnen:
Isolatie: optimaal
Installaties: 2 CV ketels in eigendom (Nefit 2018 en Remeha 2003)
Centrale verwarming: aanwezig
Warm water voorziening: warmtepomp (2018) met separate boiler

Indeling:

• Kelder
Op kelderniveau bevinden zich meerder gebruiksruimten. Een fantastisch afgewerkte ruimte met glazen wanden, schoonmetselwerk en troggewelfde plafond. Een echte "man-cave" maar ook ideaal voor het geven van cursussen en/of andere bijeenkomsten. Op dit niveau bevinden zich tevens twee moderne toiletgroepen, een opslagruimte en één van de twee keukens. Door de vrijstaande wanden zijn de ruimten in het souterrain eenvoudige groter te maken.


• Begane grond
Wie wil er nu niet zijn vrije tijd doorbrengen in een woningkamer met de authentieke elementen en de ruimte van een schuur. Dit in combinatie met moderne materialen en optimaal geïsoleerd. Veel gasten gingen u voor in dit unieke restaurant; morgen is het misschien uw woonkamer.

De schuur staat in open verbinding met de binnenplaats. Deze binnenplaats wordt omringd door de voormalige woonkamers (die thans zowel zakelijk als privé in gebruik zijn) en de restaurantkeuken. Ruimten die een mooie aanvulling op de schuur zijn in de vorm van leefkeuken, bijkeuken slaapkamers of werk-/hobbyruimten. Een foto-impressie met uitgewerkte ideeën treft u aan in de bijgaande rapportage.

De badkamer op de begane grond, nabij de achter entree die toegang geeft tot het deels overdekte zonneterras maakt het geheel levensloopbestendig. Ideaal wanneer u de combinatie zoekt van ruim wonen in een karakteristiek object met alle voorzieningen op één niveau.

• 1e verdieping en 2e
Op de etages bevinden zich de overige vier (slaap-)kamers en een kleine werkkamer/kleedruimte. Hier zou een tweede badkamer het geheel compleet maken. Ook de bergzolder mag hier niet onbenoemd blijven.


Ligging: Schinnen ligt gunstig ten opzichte van de A76 en ligt midden in de driehoek Heerlen, Maastricht, Sittard met een optimale bereikbaarheid van de omliggende kerkdorpen door de vele uitvalswegen.

Kadastrale gegevens:
Het perceel is kadastraal bekend als gemeente Schinnen, sectie C, nummer 4210, ter grootte van 567 m².

Inlichtingen:
Indien u meer wilt weten over het object of een bezichtiging wilt aanvragen, kunt u contact opnemen met ons kantoor te Voerendaal, bereikbaar op telefoonnummer: 045-30 30 600. Uw makelaar: Eric Horsmans RT

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Alle maten zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging.

Lees meer

Specificaties

Soort woonhuis Woonboerderij, Geschakelde woning
Bouwjaar 1880
Woonoppervlakte 255 m2
Overige inpandige oppervlakte 110 m2
Perceeloppervlakte 567 m2
Inhoud 1.500 m3

Indeling

Aantal slaapkamers 4
Aantal verdiepingen 4

Energie

C.V.-ketel Nefit en Remeha 2003 (Eigendom, 2018)
Isolatie Dakisolatie, Dubbel glas
Verwarming Cv ketel
Warm water Elektrische boiler eigendom

Buitenruimte

Tuin Plaats, Zonneterras
Garage
Lees meer