Terug naar overzicht

Uw makelaar:

Locatie(s): Margraten

Kun je niet vinden wat je zoekt?

Schrijf je in als zoeker. Wij zoeken met je mee.

Inschrijven als zoeker

Waar bent u naar op zoek?


We houden u graag op de hoogte van nieuw aanbod! Na het invullen van het formulier wordt u toegevoegd aan ons zoekersbestand en houden we u per e-mail op de hoogte van nieuw aanbod dat past binnen uw zoekerscriteria. Uiteraard geheel vrijblijvend en op vertrouwelijke basis.

Woning
Bedrijfsobject
Agrarisch object

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het zoekersformulier wordt verstuurd…

Persoonlijke gegevens

Naam

Adres

Contactgegevens

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het zoekersformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Je inschrijving is verwerkt en we gaan op zoek naar passend aanbod.

Waar zoekt u naar?

Locatie

Prijs

Kenmerken

 

VALKENBURG - Vroenhof 132

Bouwgrond
€225.000,- v.o.n.
Perceelsoppervlakte: 875 m2

Heb je interesse in deze woning of een vraag?

Vul dit formulier in of neem contact op met kantoor Margraten via 043 - 30 30 117. Wij staan je graag en vrijblijvend te woord.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het formulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.

VALKENBURG - Vroenhof 132 VALKENBURG - Vroenhof 132 VALKENBURG - Vroenhof 132 VALKENBURG - Vroenhof 132 VALKENBURG - Vroenhof 132 VALKENBURG - Vroenhof 132 VALKENBURG - Vroenhof 132 VALKENBURG - Vroenhof 132 VALKENBURG - Vroenhof 132 VALKENBURG - Vroenhof 132 VALKENBURG - Vroenhof 132
pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image

Beschrijving

Heeft u altijd al uw eigen droomhuis willen bouwen?

Deze mogelijkheid bieden wij u in het mooie en centraal gelegen kerkdorp Houthem (gemeente Valkenburg aan de Geul): landelijk wonen, dicht bij natuur- en wandelgebieden met blijvend vrij uitzicht aan de voorzijde van het perceel over het Limburg landschap.

Het perceel is uitermate geschikt om een woning, gecombineerd met een praktijkruimte, welnessruimte of hobbyruimte, rondom een patio, te realiseren (zie impressie).

In de directe omgeving zijn uitvalswegen richting Sittard, Maastricht en Heerlen gelegen.
Het prachtige Chateau Sint Gerlach, het natuurgebied Ingendael en het treinstation zijn op loopafstand bereikbaar. Het dorp, dat gevormd wordt door de kernen Houthem, Sint Gerlach, Vroenhof en Strabeek, telt ongeveer 1.600 inwoners.

Algemeen:
Perceeloppervlakte : 875 m²
Aanvaarding : per direct mogelijk

Bestemmingsplan:
Ter plekke geldt het bestemmingsplan ‘Initieel Omgevingsplan Valkenburg aan de Geul 2020’, vastgesteld op 5 oktober 2020 door de gemeente Valkenburg a/d Geul.

Bestemming ‘Wonen’
In het bestemmingsplan is ter plekke de enkelbestemming ‘Wonen’ binnen de aanduiding ‘overige zone – kernen’ toegekend, waarvoor de gronden in z’n algemeenheid zijn bestemd voor wonen, aan huis verbonden beroepen, parkeervoorzieningen, voorzieningen van openbaar nut, groenvoorzieningen waaronder speelvoorzieningen en langzaamverkeerroutes en voorzieningen voor het ontvangen, vasthouden, infiltreren, bergen en afvoeren van hemelwater.

Ter plekke ligt een bouwvlak waarbinnen maximaal 1 nieuwe woning mag worden gerealiseerd. Deze woning kan vrijstaand danwel halfvrijstaand (samen met pand Vroenhof 134) kunnen worden opgericht.

Voor meer informatie omtrent de bouwregels verwijzen wij naar de in de brochure toegevoegde 'Quickscan bestemmingsplan'.

Ligging:
Houthem was een zelfstandige gemeente tot het op 1 oktober 1940 bij een gemeentelijke herindeling opging in de gemeente Valkenburg. In juli 1941 werd die gemeente hernoemd tot de gemeente Valkenburg-Houthem, die bij gemeentelijke herindelingen in 1982 opging in de gemeente Valkenburg aan de Geul.
Voorzieningen zijn in Valkenburg aan de Geul en Meerssen in ruime mate aanwezig.

Kadastrale gegevens:
Het perceel is kadastraal bekend als gemeente Houthem, sectie A, nummer 2070, groot 8 are en 75 ca (875 m²).

Inlichtingen:
Indien u meer wilt weten over het object of een bezichtiging wilt aanvragen, kunt u contact opnemen met Ans Dummer van ons kantoor te Margraten, bereikbaar op telefoonnummer: 043-3030117.

Lees meer

Specificaties

Bouwgrond 875 m2 perceeloppervlak
Perceeloppervlakte 875 m2

Buitenruimte

Ligging Vrij uitzicht, Landelijk gelegen
Tuin Geen tuin
Garage
Lees meer