Terug naar overzicht
Kun je niet vinden wat je zoekt?

Schrijf je in als zoeker. Wij zoeken met je mee.

Inschrijven als zoeker

Waar bent u naar op zoek?


We houden u graag op de hoogte van nieuw aanbod! Na het invullen van het formulier wordt u toegevoegd aan ons zoekersbestand en houden we u per e-mail op de hoogte van nieuw aanbod dat past binnen uw zoekerscriteria. Uiteraard geheel vrijblijvend en op vertrouwelijke basis.

Woning
Bedrijfsobject
Agrarisch object

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het zoekersformulier wordt verstuurd…

Persoonlijke gegevens

Naam

Adres

Contactgegevens

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het zoekersformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Je inschrijving is verwerkt en we gaan op zoek naar passend aanbod.

Waar zoekt u naar?

Locatie

Prijs

Kenmerken

 

VOERENDAAL - Hunsstraat ong

Bouwgrond
€275.000,- k.k.

Heb je interesse in deze woning of een vraag?

Vul dit formulier in of neem contact op met kantoor Voerendaal via 045 - 575 32 55. Wij staan je graag en vrijblijvend te woord.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het formulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.

VOERENDAAL - Hunsstraat ong VOERENDAAL - Hunsstraat ong VOERENDAAL - Hunsstraat ong VOERENDAAL - Hunsstraat ong VOERENDAAL - Hunsstraat ong VOERENDAAL - Hunsstraat ong
pager image pager image pager image pager image pager image pager image

Beschrijving

Op een prachtige landelijke locatie met vrij uitzicht over het glooiende Limburgse heuvelland bieden wij u deze ruime bouwkavel te koop aan. De bouwkavel is gelegen aan de rand van Ubachsberg waar u optimaal kunt genieten in deze prettige woonomgeving en daarnaast uw eigen woonwensen kunt realiseren.
De bebouwingsmogelijkheid omvat een maximale inhoud van 1.000 m³. De afmeting van de kavel betreft ca. 13 bij 53 meter.

Kadastrale gegevens:
Het bouwperceel is kadastraal bekend als gemeente Voerendaal sectie C, nummers 1778 (gedl.), ter grootte van ca. 645 m².

Bestemmingsplan:
Het object is gelegen in het bestemmingsplan 'Kernen Klimmen, Ransdaal, Ubachsberg e.o.' van de gemeente Voerendaal. Binnen dit bestemmingsplan heeft het object momenteel de enkelbestemming ‘Woongebied’, de dubbelbestemming ‘Waarde - Archeologie’ en de functieaanduiding 'specifieke vorm van wonen - indirecte bouwtitel' en maximum aantal bouwlagen van 2' dit is exclusief een eventuele onderbouw, zolder, dakopbouw of setback. De woning dient 3 meter uit te erfgrens te worden gebouwd. Een eventueel bijgebouw mag aan een van zijdes tot in erfgrens gebouwd worden. De bebouwingsdiepte betreft maximaal 20 meter volgens het bestemmingsplan.

De gemeente Voerendaal heeft per brief aangegeven dat zij medewerking verlenen voor het bouwen van één levensloopbestendige woning (op te lossen door het plaatsen van een lift). Ter uitvoering hiervan heeft verkoper reeds een bodem- en asbestonderzoek laten uitvoeren.

Ligging:
De Hunsstraat ligt aan de rand van Ubachsberg (gemeente Voerendaal). Voor uw dagelijkse voorzieningen kunt u terecht in de plaatselijke (boerderij-)winkel en/of de supermarkten in Welten, Simpelveld of Voerendaal. Door de centrale ligging t.o.v. de A76, de A79 de stadsautoweg bent u vanuit Ubachsberg binnen enkele minuten op de autosnelweg naar Aken, Maastricht of Eindhoven. Ook wandelt of fietst u “om de hoek” het natuurgebied aan de Kunderberg en het Welterveld binnen. Ubachsberg kent verder een rijk verenigingsleven.

Lees meer

Specificaties

Bouwgrond 645 m2 perceeloppervlak

Buitenruimte

Ligging Aan rustige weg
Tuin Geen tuin
Garage
Lees meer