Terug naar overzicht
Linkedin icoon

Uw makelaar: Dhr. B.G.H. (Bart) van den Berg RM/RT

Beëdigd NVM Makelaar Wonen / Register Taxateur / NWWI-taxateur

bvandenberg@aelmans.com
06 - 53 54 86 52
Locatie(s): Baexem, Panningen

Kun je niet vinden wat je zoekt?

Schrijf je in als zoeker. Wij zoeken met je mee.

Inschrijven als zoeker

Wij zoeken voor jou

Wij gaan op zoek naar je persoonlijke droomobject!

Na het invullen van het formulier word je toegevoegd aan ons zoekersbestand. Zodra passend aanbod zich voordoet nemen we contact met je op. Geheel vrijblijvend en op vertrouwelijke basis natuurlijk.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het zoekersformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Je inschrijving is verwerkt en we gaan opzoek naar passend aanbod.

Persoonlijke gegevens
Contactgegevens
Ik ben op zoek naar
 

WEERT - Grotesteeg 9 a

Bouwgrond
€298.000,- v.o.n.

Heb je interesse in deze woning of een vraag?

Vul dit formulier in of neem contact op met kantoor Baexem via 0475 - 459 260. Wij staan je graag en vrijblijvend te woord.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het formulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.

WEERT - Grotesteeg 9 a WEERT - Grotesteeg 9 a WEERT - Grotesteeg 9 a WEERT - Grotesteeg 9 a WEERT - Grotesteeg 9 a WEERT - Grotesteeg 9 a WEERT - Grotesteeg 9 a WEERT - Grotesteeg 9 a WEERT - Grotesteeg 9 a WEERT - Grotesteeg 9 a WEERT - Grotesteeg 9 a WEERT - Grotesteeg 9 a WEERT - Grotesteeg 9 a WEERT - Grotesteeg 9 a
pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image

Beschrijving

Op een fantastische locatie gelegen, riante bouwkavel voor de bouw van een vrijstaand woonhuis!

De ligging is écht uniek. In alle rust en groen, aan een onverharde weg, met blijvend vrij uitzicht aan zowel de voor- als achterzijde. De bouwkavel is gelegen in het kerkdorp Altweerterheide. Het centrum van Weert, met alle stadse voorzieningen, is op korte afstand (circa 3 kilometer) gelegen.

Er is reeds een woningschets gerealiseerd echter is koper volledig vrij om de woning naar eigen wens te ontwikkelen.

De oppervlakte van de kavel bedraagt ruim 2.000 m2 waarvan 1.000 m2 de bestemming "wonen" heeft en ruim 1.000 m2 de bestemming "bos".

Ligging:
De bouwkavel is gelegen in het buitengebied van Altweerterheide en behoort tot de gemeente Weert. Weert heeft zo’n 50.000 inwoners en ligt in Midden-Limburg aan de rand van de Peel tegen de Brabantse en Belgische Kempen. De omgeving is zeer bosrijk met diverse natuurmonumenten, uitgebreide fiets- en wandelroutes brengen u naar fraaie rustgevende plekjes

Weert ligt aan nationale en internationale wegverbindingen en heeft een intercity NS-station. 
Weert is een aantrekkelijke snelgroeiende middelgrote Limburgse stad aan de A2 die het bedrijfsleven volop kansen en mogelijkheden biedt.

Het centrum van Weert biedt veel winkel- en horecavoorzieningen, niet alleen voor de eigen inwoners maar voor de hele streek en voor het Belgische achterland. Weert kent ongeveer 465 detailhandelvestigingen. Weert heeft lagere scholen voor openbaar en christelijk onderwijs en een Montessorischool op Molenakker. Daarnaast zijn er twee grote scholengemeenschappen voor mavo, havo en vwo. Er zijn allerlei mogelijkheden op het gebied van lager en speciaal onderwijs, voorbereidend beroepsonderwijs, middelbaar beroepsonderwijs en volwassenenonderwijs. Voor peuters zijn er opvangmogelijkheden in crèches.

Lees meer

Specificaties

Bouwgrond 2.000 m2 perceeloppervlak
Lees meer

Downloads

Brochure Grotesteeg 9 a te WEERT (pdf)