Terug naar overzicht

Uw makelaar: Mevr. E.J.D. (Evelien) Corbey Register Makelaar / Register Taxateur Wonen

ecorbey@aelmans.com
Locatie(s): Panningen

Kun je niet vinden wat je zoekt?

Schrijf je in als zoeker. Wij zoeken met je mee.

Inschrijven als zoeker

Waar bent u naar op zoek?


We houden u graag op de hoogte van nieuw aanbod! Na het invullen van het formulier wordt u toegevoegd aan ons zoekersbestand en houden we u per e-mail op de hoogte van nieuw aanbod dat past binnen uw zoekerscriteria. Uiteraard geheel vrijblijvend en op vertrouwelijke basis.

Woning
Bedrijfsobject
Agrarisch object

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het zoekersformulier wordt verstuurd…

Persoonlijke gegevens

Naam

Adres

Contactgegevens

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het zoekersformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Je inschrijving is verwerkt en we gaan op zoek naar passend aanbod.

Waar zoekt u naar?

Locatie

Prijs

Kenmerken

 

WEERT - Limburglaan 18

Portiekflat
€220.000,- k.k.

Heb je interesse in deze woning of een vraag?

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het formulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.

WEERT - Limburglaan 18 WEERT - Limburglaan 18 WEERT - Limburglaan 18 WEERT - Limburglaan 18 WEERT - Limburglaan 18 WEERT - Limburglaan 18 WEERT - Limburglaan 18 WEERT - Limburglaan 18 WEERT - Limburglaan 18 WEERT - Limburglaan 18 WEERT - Limburglaan 18 WEERT - Limburglaan 18 WEERT - Limburglaan 18 WEERT - Limburglaan 18 WEERT - Limburglaan 18 WEERT - Limburglaan 18
pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image

Beschrijving

Op zoek naar een leuk appartement met 2 slaapkamers, 2 balkons, een eigen garagebox(4b-03) en een eigen kelderberging? Dit appartement is gelegen op de 2e verdieping(geen lift aanwezig) aan de Limburglaan met veel parkeergelegenheid in de straat.

Indeling appartement:
Entree/hal voorzien van een laminaatvloer, een inbouwkast en de meterkast. De hal geeft toegang tot het toilet, 2 slaapkamers, woonkamer en de keuken.
Het apart toilet is gemoderniseerd en is uitgerust met een staand toilet. De woonkamer is ruim en beschikt over grote raampartijen wat zorgt voor veel lichtinval. De woonkamer is voorzien van een tussenwand, waardoor de extra ruimte eenvoudig te gebruiken is als 3e slaapkamer, hobbyruimte of kantoor. Vanuit deze ruimte is tevens het balkon aan zowel de achterzijde toegankelijk. Het balkon aan de voorzijde is tevens uitgerust met een inbouwkast. Tevens is hier de C.V.-ketel gesitueerd.
De gesloten keuken is voorzien van een eenvoudig keukenblok. Tevens is vanuit de keuken het balkon aan de voorzijde toegankelijk, alsook de badkamer. De badkamer is gemoderniseerd en is voorzien van een tegelvloer, betegelde muren, inloopdouche en een wastafel. Alsook bevindt zich hier de aansluiting voor de wasmachine.
De grote slaapkamer beschikt over laminaatvloer, een inbouwkast en balkondeur. De tweede slaapkamer is voorzien van laminaatvloer en een inbouwkast.

Kelder:
In de kelder ligt een eigen royale kelderberging. Hier is tevens de watermeter gesitueerd.

Garagebox:
Tevens beschikt dit appartement over een eigen garagebox van ca. 24 m².

Bijzonderheden:
- Projectnotaris: U kunt als koper een keuze maken uit een tweetal notarissen in Weert, te weten MHK Notarissen en Notariaat In de Tiendschuur.
- Appartement voor eigen gebruik: dit appartement is eigendom van Wonen Limburg, waarbij Wonen Limburg samen met Aelmans u graag een kans op de woningmarkt biedt om een appartement aan te kunnen kopen. Dit appartement is dan ook bestemd voor eigen gebruik en niet voor bijvoorbeeld verhuurdoeleinden dan wel doorverkoop. Om die reden zal er bij de totstandkoming van een koopovereenkomst een anti-verhuurbeding en een anti-speculatiebeding worden opgenomen. Heeft u hier vragen over? Wij beantwoorden deze graag voor u.
- Starterslening: Het is mogelijk om bij een aankoop tot € 280.000,- k.k. in aanmerking te komen voor een starterslening van maximaal € 56.000,- via de gemeente Weert. Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op de
website van de gemeente Weert (weert.nl) of svn.nl of vraag meer informatie aan de makelaar.
- Het appartement, de kelderberging en de garagebox zijn onderdeel van de VvE appartementen Limburglaan 4 t/m 62 te Weert. De maandelijkse bijdrage voor 2022 aan de VvE bedraagt €134,63 per maand(appartement), €13,93(kelderberging) en €27,86,-(garage) per maand. Documentatie van de VvE wordt ter beschikking gesteld via Move(bezichtigingen).

Ligging:
Weert heeft zo’n 50.000 inwoners en ligt in Midden-Limburg aan de rand van de Peel tegen de Brabantse en Belgische Kempen. De omgeving is zeer bosrijk met diverse natuurmonumenten, uitgebreide fiets- en wandelroutes brengen u naar fraaie rustgevende plekjes. Weert ligt aan nationale en internationale wegverbindingen en heeft een intercity NS-station. Weert is een aantrekkelijke snelgroeiende middelgrote Limburgse stad aan de A2 die het bedrijfsleven volop kansen en mogelijkheden biedt.

Het centrum van Weert biedt veel winkel- en horecavoorzieningen, niet alleen voor de eigen inwoners maar voor de hele streek en voor het Belgische achterland. Weert kent ongeveer 465 detailhandelvestigingen. Weert heeft lagere scholen voor openbaar en christelijk onderwijs en een Montessorischool op Molenakker. Daarnaast zijn er twee grote scholengemeenschappen voor mavo, havo en vwo. Er zijn allerlei mogelijkheden op het gebied van lager en speciaal onderwijs, voorbereidend beroepsonderwijs, middelbaar beroepsonderwijs en volwassenenonderwijs. Voor peuters zijn er opvangmogelijkheden in crèches.

Lees meer

Specificaties

Soort appartement Portiekflat
Bouwjaar 1961
Woonoppervlakte 70 m2
Inhoud 215 m3

Indeling

Aantal slaapkamers 2
Aantal verdiepingen 1
Voorzieningen Natuurlijke ventilatie

Energie

Energielabel Wat betekent dit?
Isolatie Dubbel glas
Verwarming Cv ketel
Warm water Cv ketel

Buitenruimte

Ligging Aan drukke weg
Tuin Geen tuin
Garage
Lees meer

Downloads

Brochure Limburglaan 18 te WEERT (pdf)