Terug naar overzicht
Kun je niet vinden wat je zoekt?

Schrijf je in als zoeker. Wij zoeken met je mee.

Inschrijven als zoeker

Waar bent u naar op zoek?


We houden u graag op de hoogte van nieuw aanbod! Na het invullen van het formulier wordt u toegevoegd aan ons zoekersbestand en houden we u per e-mail op de hoogte van nieuw aanbod dat past binnen uw zoekerscriteria. Uiteraard geheel vrijblijvend en op vertrouwelijke basis.

Woning
Bedrijfsobject
Agrarisch object

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het zoekersformulier wordt verstuurd…

Persoonlijke gegevens

Naam

Adres

Contactgegevens

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het zoekersformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Je inschrijving is verwerkt en we gaan op zoek naar passend aanbod.

Waar zoekt u naar?

Locatie

Prijs

Kenmerken

 

KINROOI - Neeroetersesteenweg 26 2.2

Portiekflat
€373.926,- k.k.

Heb je interesse in deze woning of een vraag?

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het formulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.

KINROOI - Neeroetersesteenweg 26 2.2 KINROOI - Neeroetersesteenweg 26 2.2 KINROOI - Neeroetersesteenweg 26 2.2
pager image pager image pager image

Beschrijving

Exclusief nieuwbouw penthouse met energiezuinig karakter en stijlvol interieur in Kinrooi

Heb je altijd al gedroomd om te wonen in een adembenemend penthouse voorzien van onevenaarbare luxe met een energiezuinig karakter? Dan zal je binnenkort kunnen vertoeven in Residentie Initium net buiten het centrum van Kinrooi.

Op Neeroetersesteenweg 26 is het unieke nieuwbouwproject Residentie Initium in volle opbouw. Het nieuwbouwproject zal 15 prachtige, luxueuze nieuwbouw appartementen met 1 of 2 slaapkamers aanbieden, waarvan 3 exclusieve penthouses. Elke koper heeft inspraak in de inrichting en afwerking van de keuken, sanitaire toestellen, binnendeuren, vloeren en wandtegels. Dankzij het deskundig advies van de interieurarchitect

Wie weet mag jij het penthouse achter huisnummer 2.2 binnenkort “thuis” noemen. Je zal hier als bewoner genieten van een energiezuinig karakter dankzij de zonnepanelen en omvormer. Al is de lage energierekening niet het enige waarop je zal kunnen besparen. Want, je krijgt de kans te kopen aan verlaagd btw-tarief van 6% i.p.v. 21% waardoor je profiteert van een belangrijk financieel voordeel, mits er wordt voldaan aan bepaalde voorwaarden. Als kers op de taart zit de kelderberging van 7 m² en de ondergrondse autostaanplaats met laadmogelijkheid inbegrepen in de prijs!

Via de lift of trap komen we aan op de imposante bovenste verdieping waar we aankloppen aan jouw potentiële, nieuwe woonst met een bescheiden bewoonbare oppervlakte van maar liefst 148,50 m2. We laten je niet langer in spanning en worden verwelkomd in de moderne hal met toilet en ingebouwde kapstok. Ideaal om de jassen of schoenen meteen te kunnen opbrengen na het shoppen! Daarmee is de toon van dit knap penthouse meteen gezet.

Veel tijd krijg je niet om wennen, want je wordt meteen omvergeblazen in de stijlvolle woonkamer met open keuken van 90,57 m2 waar je dagelijks een wow-gevoel zal beleven. De afwerking van de keuken kan je nog zelf bepalen, wat al wel vastligt zijn de ingebouwde toestellen. Zo bak je de lekkerste pizza’s in de nieuwste oven en geniet je tegelijkertijd van alles wat zich in de leefruimte afspeelt. Aansluitend met de keuken tref je de ruime bergplaats die multifunctioneel is en ook kan dienen om de was te doen. Als ultieme hoogtepunt kijk je uit over het mooiste uitzicht van heel Kinrooi vanop de bovenste verdieping. In de zomer creëer je in een mum van tijd één, open geheel met het zonovergoten terras. Jouw terras zal 16,42 m² meten en dus de uitgelezen plek vormen voor een vrienden barbecue of verfrissend aperitief.

In de hal vind je de luxueuze badkamer waar je zal kunnen meezingen met échte karaoke klassiekers onder de regendouche en je haren ’s morgens in de plooi kan leggen voor de prachtige spiegel.

Uiteindelijk wordt het idyllische penthouse perfect gemaakt met de 2 ruime en lichtrijke slaapkamers. De kamers meten 14,40 m² en 13,32 m². Ideaal om te ontsnappen aan de drukte.

In de gemeenschappelijke tuin met fruitbomen zal je de beentjes kunnen strekken. Wandel je liever wat verder? In de nabije omgeving van je nieuwe woonst vind je mooie wandel- en fietsroutes, horecavoorzieningen, sport- en ontspanningsmogelijkheden. Om af te sluiten ligt de basisschool op enkele meters van Residentie Initium.

De appartementen van Residentie Initium in Kinrooi worden verkocht door Swevers Real Estate.

Lees meer

Specificaties

Soort appartement Portiekflat
Bouwjaar 2023
Woonoppervlakte 149 m2
Inhoud 373 m3

Indeling

Aantal slaapkamers 2
Aantal verdiepingen 1
Voorzieningen Zonnepanelen

Energie

Verwarming Warmtepomp

Buitenruimte

Ligging In woonwijk
Tuin Geen tuin
Garage
Lees meer