Terug naar overzicht

Uw makelaar: Dhr. E.J.D. (Evelien) Corbey RM/RT

ecorbey@aelmans.com
Locatie(s): Panningen

Kun je niet vinden wat je zoekt?

Schrijf je in als zoeker. Wij zoeken met je mee.

Inschrijven als zoeker

Wij zoeken voor jou

Wij gaan op zoek naar je persoonlijke droomobject!

Na het invullen van het formulier word je toegevoegd aan ons zoekersbestand. Zodra passend aanbod zich voordoet nemen we contact met je op. Geheel vrijblijvend en op vertrouwelijke basis natuurlijk.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het zoekersformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Je inschrijving is verwerkt en we gaan opzoek naar passend aanbod.

Persoonlijke gegevens
Contactgegevens
Ik ben op zoek naar
 

LOMMEL - Woonhof Kolonie Lot 4

Eengezinswoning, twee onder een kapwoning
€299.000,- k.k.

Heb je interesse in deze woning of een vraag?

Vul dit formulier in of neem contact op met kantoor Baexem via 0475 - 459 260. Wij staan je graag en vrijblijvend te woord.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het formulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.

LOMMEL - Woonhof Kolonie Lot 4 LOMMEL - Woonhof Kolonie Lot 4 LOMMEL - Woonhof Kolonie Lot 4 LOMMEL - Woonhof Kolonie Lot 4 LOMMEL - Woonhof Kolonie Lot 4 LOMMEL - Woonhof Kolonie Lot 4 LOMMEL - Woonhof Kolonie Lot 4 LOMMEL - Woonhof Kolonie Lot 4 LOMMEL - Woonhof Kolonie Lot 4
pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image pager image

Beschrijving

LOT 4
Deze halfopen woning bevindt zich rechts van de tweedelige unit in Kolonie. Je komt binnen in de hal. Links vind je de leefruimte terug met open keuken. Deze heeft een knappe totale oppervlakte van maar liefst 50 m² groot. Zo geniet je van een zalige open ruimte voor een gezellig samenzijn. De living heeft aan twee kanten grote raampartijen. Zo profiteer je hier van een zalige lichtinval. Verder vind je op het gelijkvloers nog een berging en een gastentoilet. Op de bovenverdieping bevinden zich drie slaapkamers. Deze zijn respectievelijk 11 m², 15 m² en 17 m² groot. De masterbedroom beschikt over voldoende ruimte om een dressing te plaatsen. Verder vind je op de bovenverdieping nog de badkamer terug en een wasplaats. Tot slot vind je in de nachthal nog een luik naar de zolder. De woonst ligt op een mooi stuk grond van 3a 35ca groot. De oriëntatie? Een zalige zuidelijke oriëntatie! De carport is optioneel.

KOLONIE
In Kolonie vind je twee wooneenheden terug. Links vind je één vrijstaande woning, aan de rechterkant beschik je over twee halfopen woningen. Deze drie moderne woningen genieten van een strakke look dankzij de rechthoekige bouwvorm. De bewoonbare oppervlaktes van deze woningen ligt tussen de 183 en 196 m². Elke tuin profiteert hier bovendien van een optimale, zuidelijke oriëntatie. Het plaatsen van een carport is optioneel.

WOONHOF KOLONIE
Woonhof Kolonie, een luxueus nieuwbouwproject met acht prachtige gezinswoningen. Strakke architectuur, lichte ruimtes en allemaal gunstige oriëntaties. Dit knappe project is dé ideale plek voor jou en je gezin. Je profiteert hier namelijk van een zeer groene en rustige ligging dichtbij de lagere school, de supermarkten en voldoende recreatiemogelijkheden in de buurt. Denk maar aan het Parelstrand en De Vossemeren. Bovendien geniet je hier van een vlotte bereikbaarheid dankzij de nabijgelegen Noord Zuid Verbinding.

De architectuur van deze acht woningen oogt strak en fris. Je ziet meteen aan de visuals dat er veel aandacht ging naar concept en vormgeving. Woonhof Kolonie geniet van een exclusief karakter en blendt prachtig in de groene omgeving. De aankleding bestaat uit drie terugkerende elementen: witte crépie, een houten touch en leien daken. Deze zes halfopen woningen, vrijstaande woning en gesloten woonst vind je op één net afgewerkt perceel.
Woonhof Kolonie is één harmonieus geheel, een stijlvolle eenheid.

Alle acht woningen van Woonhof Kolonie voldoen bovendien aan de normen van nu én van de toekomst. De deskundige projectontwikkelaar Balder koos namelijk voor kwalitatieve BEN (30) woningen. De muren en daken zijn voorzien van ruime isolatie waardoor deze woningen een E-peil bereiken om U tegen te zeggen. De inrichting van het gelijkvloers staat vast, op de eerste verdieping zijn nog verschillende inrichtingsmogelijkheden. Zo past jouw nieuwe thuis bij jouw noden en behoeftes!

Kortom, in Woonhof Kolonie woon je rustig in harmonie. Je woont hier groen en residentieel, dichtbij alles wat je als gezin nodig hebt. Deze nieuwe thuis heeft een laag E-peil, een stijlvolle uitstraling en biedt nog
aanpassingsmogelijkheden. Woonhof Kolonie: een heerlijke plek voor jou en je gezin.

Woonhof Kolonie te Lommel wordt d.m.v. een samenwerkingsverband met Swevers Immo en Aelmans R&M aangeboden op Funda. Aelmans R&M treedt in deze zin niet op als verkopend makelaar, maar enkel als promotor/leadgenerator in Nederland. Swevers Immo te Heusden-Zolder en Beringe treedt op als verkopend makelaar in België.

Lees meer

Specificaties

Soort woonhuis Eengezinswoning, Twee onder een kapwoning
Bouwjaar 2020
Woonoppervlakte 152 m2
Inhoud 934 m3

Indeling

Aantal slaapkamers 3
Aantal verdiepingen 2
Voorzieningen Mechanische ventilatie

Energie

Isolatie Volledig geisoleerd
Verwarming Cv ketel
Warm water Cv ketel

Buitenruimte

Tuin Achtertuin, Voortuin
Garage
Lees meer