Ruimtelijke ontwikkeling

Plannen, vergunningen en procedures

Nederland is een van de dichtst bevolkte landen van Europa. Een land dat ruimte moet bieden aan wonen, werken en recreëren. We hebben behoefte aan ontwikkeling en vernieuwing van steden, maar er is ook sprake van een transformatie van het buitengebied. Onze leefomgeving moet efficiënt worden ingedeeld en óók nog passen binnen de energietransitie.

Mede door die uitdagingen wordt de regelgeving rondom ruimtelijke ontwikkeling steeds complexer. Heb je een ruimtelijke ontwikkeling voor jouw bedrijf of (woon)locatie op het oog? Dan is het vrijwel altijd noodzakelijk om een ruimtelijke procedure te doorlopen. Wij helpen je daar graag bij.

Onze diensten

We adviseren over welke ruimtelijke procedures nodig zijn om jouw plannen te kunnen realiseren. Het uitwerken en aanleveren van bestemmingsplannen, omgevingsvergunningen, ruimtelijke onderbouwingen en andere producten en adviezen kun je ons toevertrouwen. Ook voor juridisch advies op dit vlak kun je bij ons terecht.

Onze aanpak is gericht op creativiteit, realiteit en haalbaarheid. Doortastend e vernieuwend, ook als daarbij buiten de gangbare paden moet worden getreden. Dit leidt tot creatieve en verrassende oplossingen voor jouw ruimtelijke plannen en vraagstukken.

Alle disciplines onder één dak

Door de vele specialisten binnen de Aelmans Adviesgroep hebben wij veel kennis in huis. Dat betekent korte lijnen en een relatief snelle doorlooptijd. Zo kunnen we technische- en milieukundige onderzoeken en rapportages zelf uitvoeren. Ook voor bouwkundig advies, agrarisch advies en vastgoedadvies kun je ook bij ons terecht.

Gerelateerde diensten

Heb je een vraag of wil je een afspraak?

Laat hier je gegevens achter en we bellen of mailen je terug.

Uw aanvraag wordt verstuurd Versturen…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

We hebben de vraag / afspraak aanvraag ontvangen. We nemen spoedig contact met je op.

Bel / mail mij terug
Referenties Omgeving

Benieuwd naar onze referenties in het werkveld Omgeving? Klik hier voor een greep uit onze projecten.

Bekijk onze projecten

Uw specialist: Dhr. ing. H.N.J.M. (Hub) Steins Adviseur ruimtelijke ontwikkeling / juridisch adviseur

hsteins@aelmans.com
+31 (0)6 203 97 803
Locatie(s): Baexem