Aelmans Hippisch Brancheteam

Geplaatst op 17 november 2021

De paardensector heeft zich in Zuidoost Nederland ontwikkeld tot een enorme groeisector die steeds meer zichtbaar wordt in onze directe leefomgeving. Het staat in deze regio bol van de ruimtelijke ontwikkelingen rond het paard. De sector heeft vele verschijningsvormen. Van hobbyist tot professional, en van fokbedrijf tot topsportaccommodatie.

Vanuit meerdere disciplines beschikt Aelmans Adviesgroep over een grote groep van specialisten die dagelijks hun kennis, netwerk en vaardigheden inzetten voor hippische vraagstukken van vele opdrachtgevers. Deze specialisten hebben verstand van vergunningen, planologie, bedrijfseconomie en waarderingen.

Daarnaast zijn er vanuit ons vastgoedteam meerdere makelaars actief betrokken bij de aan- en verkoop van objecten die geschikt zijn voor de paardenhouder. Zoals onze hippische klanten gepassioneerd met paarden werken, zijn onze adviseurs, specialisten en makelaars gepassioneerd in hun dienstverlening aan u. Bent u voornemens een object aan te kopen? Dan zijn onze vastgoedadviseurs u graag van dienst. Daarbij kunnen zij alle disciplines van ons kantoor aanwenden om u, als kandidaat koper, optimaal bij te staan.

Om de kennis voor de hippische sector nog beter te ontsluiten, heeft Aelmans Adviesgroep sinds kort een eigen Brancheteam Paardenhouderij. Bovendien zijn we al een aantal jaren partner van Limburg Paardensport. Een speciaal netwerk waar alle paardenhouders in Limburg zich op aan zouden moeten sluiten.

Dit artikel heeft betrekking op de volgende werkvelden: