Taxaties

Taxeren is meer dan zomaar een waarde bepalen. De grote variatie in doeleinden waarvoor getaxeerd wordt zorgt ervoor dat taxaties er in veel varianten zijn. Zo kan er een taxatie nodig zijn voor fiscale doeleinden of voor een hypotheekaanvraag. Ook voor het bepalen van de herbouwwaarde van een object (bijvoorbeeld voor de opstalverzekering) is specifieke kennis vereist; een compleet andere methode van taxeren met uiteraard een ander doel.

Onafhankelijkheid is één van de aspecten die een taxateur beslist moet bezitten. Dit is belangrijk om iedere eventuele vorm van belangenverstrengeling uit te sluiten. Dit wordt in onderling overleg per taxatie-opdracht beoordeeld.

Verder is de erkenning van een taxateur door een register zonder meer een vereiste. Binnen de Nederlandse wetgeven gelden strikte voorwaarden om taxaties te reguleren.

Aelmans Rentemeesters- & Makelaars beschikt over meerdere erkende taxateurs die actief zijn op de woningmarkt, agrarische markt als ook voor horeca-, kantoor-, zorg- en bedrijfsvastgoed. We zijn lid van verschillende brancheorganisatie en register die zorgen voor continue bijscholing en waarborging van kwaliteit.

 

 

 

 

Gerelateerde diensten

Heb je een vraag of wil je een afspraak?

Laat hier je gegevens achter en we bellen of mailen je terug.

Uw aanvraag wordt verstuurd Versturen…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

We hebben de vraag / afspraak aanvraag ontvangen. We nemen spoedig contact met je op.

Bel / mail mij terug