Makelaardij

Het bij elkaar brengen van vraag en aanbod. Dat is waar makelaardij om draait.

Met een team van zo’n 20 vastgoedspecialisten zijn wij dagelijks bezig met vastgoedvraag en -aanbod. We begeleiden dan ook honderden transacties en taxaties op jaarbasis. Onder het genot van een kop koffie maken we graag persoonlijk kennis en lichten we onze werkwijze verder toe. Ons streven is om te voorzien in een ‘full-service’ concept, van kennismaking tot sleuteloverdracht. Bekijk hier op welke punten wij ons onderscheiden en wat onze werkwijze is. 

Lokale kennis en een groot netwerk
We weten wat er speelt op de vastgoedmarkt en zijn dan ook meteen op de hoogte van kansen die zich voordoen. We zijn een aanspreekpunt voor veel 'zoekers' en kunnen op die manier vaak snel schakelen. 

Brede dienstverlening en kennis in huis
We zijn in staat om waar nodig bij te springen op gebied van bestemmingsplannen,  bodemonderzoeken, asbestinventarisaties en een scala aan andere vraagstukken. Bekijk hier ons gehele dienstenaanbod.

Deskundigheid
We zijn verplicht om onze kennis permanent op peil te houden en certificeringen up-to-date te houden. Op die manier verzekeren wij onze klanten van de hoogst mogelijke kwaliteit.

Betrouwbaar en onafhankelijk
Deze twee begrippen staan bij ons voorop. We treden niet op voor twee opdrachtgevers met tegenstrijdige belangen en handelen volgens de NVM-erecode. 

Zekerheid
We zijn verzekerd tegen beroepsaansprakelijkheid. Dat is ook in belang van onze opdrachtgevers. Voor eventuele klachten en geschillen kunnen opdrachtgevers terecht bij de Consumentenvoorlichting van de NVM en indien nodig een beroep doen op de geschillencommissie en onafhankelijke tuchtrechtspraak.

 

Onze werkwijze in 5 stappen, dit is wat u van ons kunt verwachten:
 

Stap 1: Een vrijblijvende waardebepaling en verkoop/verhuuradvies
We maken altijd een eerste afspraak op locatie om kennis te maken en onze werkwijze verder toe te lichten. Vervolgens leveren wij een reëel advies aan over de vraagprijs en zienswijze over de verkoop of verhuur.

Stap 2: Optimale voorbereiding en presentatie van het aanbod
Bemiddelen in vastgoed draait in ons huidige digitale tijdperk steeds meer om marketing. Wij onderkennen deze ontwikkelingen en maken gebruik van professionele fotografen om te zorgen voor een goede presentatie. Daarbij zorgen wij ook voor zichtbaarheid op alle gangbare podia en social media zoals:

WONEN BEDRIJVEN AGRARISCH BUITENSTATE
Funda FundainBusiness FundaLandelijk Funda
Woonplein Realnext   Buitenstate.nl
Facebook LinkedIn   Facebook

Aelmans Rentmeesters- en Makelaars is onderdeel van de Aelmans Adviesgroep. Bijkomend voordeel is dat wij snel kunnen schakelen met collega’s over bestemmingsplanvraagstukken, bodemonderzoeken, asbestinventarisaties, bouwkundige plannen etc. Des te meer kunnen wij te allen tijde voorzien in een allesomvattende dienstverlening.

Stap 3: Bezichtigingen 
Het op de juiste manier begeleiden en informeren van kandidaten is erg belangrijk. Uiteindelijk draait het dan ook om het samenbrengen van ‘vraag’ en ‘aanbod’. Wij zijn iedere dag bezig met vastgoed, weten wat er op de vastgoedmarkt speelt en komen een breed spectrum aan zoekvragen naar vastgoedobjecten tegen. Na elke bezichtiging zal altijd een terugkoppeling plaatsvinden.

Stap 4: Onderhandelingen
Tijdens onderhandelingen voorzien wij in advies en terugkoppelingen. De uiteindelijke koop- of huurovereenkomst zullen wij vervolgens verzorgen. Wij hebben ook mogelijkheden om huurkandidaten te screenen op kredietwaardigheid.

Stap 5: (juridische) afhandeling en overeenkomsten 
Als er overeenstemming wordt bereikt zorgen wij voor de verdere afhandeling van bijvoorbeeld notariële stukken, aanwezigheid bij een taxatie en voor de energie-opname tijdens de eindoplevering (sleuteloverdracht).

 

Bekijk ons vastgoed-aanbod van: 
Wonen
Bedrijven
Agrarisch
Buitenstate

 

Onze makelaardij-activiteiten vinden plaats vanaf de vestigingen Ubachsberg, Voerendaal, Margraten, Baexem, Panningen en Vught.

Gerelateerde diensten

Gratis waardebepaling en verkoopadvies

Benieuwd naar de waarde van jouw vastgoed of een verkoop/verhuuradvies?
Laat hier je gegevens achter en we maken een vrijblijvende afspraak.

Uw aanvraag wordt verstuurd Versturen…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

We nemen spoedig contact met je op.

Vraag waardebepaling aan