Onze vastgoeddiensten

Met een breed team van vastgoedspecialisten en adviseurs waar deskundigheid, transparantie en betrouwbaarheid centraal staan zetten wij graag een stap extra om je belangen te behartigen. Ons vastgoedteam bestaat uit beëdigde NVM-makelaars, NVR-Rentmeester, taxateurs, juridisch specialisten en onteigeningsdeskundigen. Continue bijscholing en certificeringen zorgen voor de nodige kwaliteit en innovatie. Op die manier kunnen wij je voorzien van een integrale dienstverlening.

Netwerken, onderhandelen en taxeren bij verkoop, verhuur, aankoop en aanhuur behoort voor ons tot de tweede natuur. Als onderdeel van de Aelmans Adviesgroep kunnen wij daarnaast intern een beroep doen op deskundige collega’s op het gebied van onder andere milieu en ruimtelijke ordening waarbij alle kwaliteiten worden ingezet om voor jou tot het beste resultaat te komen. Onze taxateurs zijn allen aangesloten bij het NWWI (het Nederlands woning waarde instituut), hetgeen betekent dat zij aan alle eisen voldoen om een taxatie uit te voeren volgens de door de banken gestelde normen.

Onze vastgoed-certificeringen

Ga naar de website van NWWI

Ga naar de website van Buitenstate

Ga naar de website van VastgoedCert

Ga naar de website van RICS

Ga naar de website van Register Taxateur

Ga naar de website van RNVR

Ga naar de website van Register DOBS

     


 

 

Wist u dat wij lid zijn van Buitenstate?

Samen met 20 andere NVM kantoren specialiseren wij ons in landelijk wonen. Bewoont u een bijzondere woning in het buitengebied? Dan is de Buitenstate Excellent aanpak misschien iets voor u!