Onze vastgoeddiensten

Met een breed team van vastgoedspecialisten en adviseurs waar deskundigheid, transparantie en betrouwbaarheid centraal staan zetten wij graag een stap extra om je belangen te behartigen. Ons vastgoedteam bestaat uit beëdigde NVM-makelaars, NVR-Rentmeester, taxateurs, juridisch specialisten en onteigeningsdeskundigen. Continue bijscholing en certificeringen zorgen voor de nodige kwaliteit en innovatie. Op die manier kunnen wij je voorzien van een integrale dienstverlening.

Netwerken, onderhandelen en taxeren bij verkoop, verhuur, aankoop en aanhuur behoort voor ons tot de tweede natuur. Als onderdeel van de Aelmans Adviesgroep kunnen wij daarnaast intern een beroep doen op deskundige collega’s op het gebied van onder andere milieu en ruimtelijke ordening waarbij alle kwaliteiten worden ingezet om voor jou tot het beste resultaat te komen. Onze taxateurs zijn allen aangesloten bij het NWWI (het Nederlands woning waarde instituut), hetgeen betekent dat zij aan alle eisen voldoen om een taxatie uit te voeren volgens de door de banken gestelde normen.

Onze vastgoed-certificeringen

Ga naar de website van NVM Ga naar de website van NWWI Ga naar de website van Buitenstate
Ga naar de website van VastgoedCert Ga naar de website van RICS Ga naar de website van NRVT
Ga naar de website van RB Ga naar de website van VRT Ga naar de website van CareStone
Ga naar de website van RNVR Ga naar de website van Register DOBS Ga naar de website van LRGD

Van dromen naar wonen

In het NVM-programma 'Van dromen naar wonen' komen enkele van onze makelaars aan het woord over interessante ontwikkelingen in Voerendaal.